- 2 Mart 2010
- 365
- 151
- 103
- Konu Sahibi muntazaman
-
Bende pko yum kızlar ve Şuan progestan kullanıyorum resmen bİ sarhoŞum. Ama ne yapalım 6 ay Önerdİ eĞer bebek sahİbİ olamazsan Çatlatma İĞnesİ kullanacaĞım baakalımm kısmet İnŞallah Çatlatmaya fırsat kalmaz. Amİn
Merhaba gamze, ben de en son bitmeyen bu kanamam yüzünden kanamamı kesici 15 günlük ilaç kullanıcam, ardından adet olucam ve adetimin 18. günü progestan içmem yönünde tedavi verildi. fakat ben progestan kullanmak istemedim. progestanın hamileiliği kolaylaştırıcı özelliği ne kadar acaba ki.. bence polikistik için daha iyi bir tedavi vardır yumurtlamayı uyarıcı.
ben yeniden doktora gitmeyi planlıyorum adet olmadan evvel. umarım sen de ben de bebişlerimize kavuşuruz hemencik...
İyi de kızlar neden bu kadar dert ediyosunuz bu pko'yu anlamadım yanilmaz: pko infertilite grubu hastalıklarının içinde en basit olanı, ve çözümü de en basit olanı, ben de de var pko, zaten günümüzde her 3 kadından birinde var ama çaresi de var, tek mesele iyi bi doktor bulmak, ben bulabileceğim en iyi doktoru buldum ve tedavimin ilk ayında da hamile kaldım, klomen+çatlatma iğnesi uygulandı o ay yerimseniben ama kısmet olmadı, tüpümdeki tıkanıklık nedeniyle dış gebelik geçirdim ve sonlandırmak zorunda kaldık, demek istediğim doktorunuz işini biliyosa size bunun ne kadar basit bişey olduğunu söylicektir zaten, ve hiç şüpheniz olmasın siz de birgün anne olacaksınız yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?