Polis olmak istiyorum

İnşallah ben de çok istiyorum kararsızdım ama kararımı verdim Bir de bakmışsın aynı akademiye girmişiz inşallah

Akademiye bayan alınmıyor ama bakarsın ins aynı pmyo gireriz lakin senin seneyede yaş turmuyor üzülerek söylüyorum seneye 1 ekim 1992-1 ekim 1997 tarihler arasında doğmus olmak gerekiyor diye basvuru sartı olucak ay olarak kaybediyorsun benim gecen sene yasadığım gibi ay olarak değil ama yas tutmuyordu.s
Puana gelince 250 puan almak zor bir şey değil ama bazen benim basıma gelen aksilikler insanında basına gelebiliyor kaydırma yapması vs. :) her 250 puanı alan tabi herkes polis olmuyor öyle bir sey olsa elemek için ne mülakata ne sınava gerek olurdu değil mi mülakattan değil sınavda kork cünkü 1-2 netle hatta küsüratla kazanamayanları facede yorumlarda gördüm.madem kararsızdın karar verdin burda sormak verine kendin arastır aklında meslekle ilgili soru ilaretlerini ki her bilgi edindikce mutlu olasın heveslenesin

Merhaba. Baraj puanı 250'ymiş şimdi baktım. Mesleki psikolojik değerlendirme mülakatı nasıl oluyor acaba?
Bıkmadan teker teker cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

valla benim girdiğim sene adı mülakattı. bence içerik yani yapılış tarzı değişmemiş adı değişmiştir. sana özelden bir link göndereceğim. Ben de hazırlanırken oradan yararlanmıştım.

3 Aralık 1997'de doğdum.

sen 2015te de başvuramıyorsun. 1 ekim de 18 yaşını doldurmuş olman gerekiyor. ben de 3 sene beklemiştim.

💑💓

Merhaba. Baraj puanı 250'ymiş şimdi baktım. Mesleki psikolojik değerlendirme mülakatı nasıl oluyor acaba?
Bıkmadan teker teker cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Sağlık ve spordan geçersen psikolojik değerlendirmede falan sorun olacağını sanmiyorum, sağlıkta da boy kilo önemli bide belirgin bir izin olmayacak yüzünde ve kollarında. Boy dedikleri gibi bikac cm kısa çıkabiliyor :) psikoloji mulakatinda bıkmadan cevap ver bana aynı şeyleri defalarca sormuslardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne sormuşlardı çok merak ediyorum Yüzümde ufak ufak sivilce izleri var o sorun olur mu? :)

Ne sormuşlardı çok merak ediyorum Yüzümde ufak ufak sivilce izleri var o sorun olur mu? :)

Bana babamin mesleği ile ilgili sorular sordular defalarca ayni seyi sordular nasil yani nasil bi meslek o xxx mesleği gibi bisey mi sabrini deniyolar yani ama her seferinde ilk kez soruyolarmis gibi cevap verdim yuz ifadenden bile anliyolar sinirli agresif olup olmadigini ona gore puanlama yapiyolar dosyana koyuyolar :) ozellikle son bikac yıldir daha detayli inceliyolar her adimda ona gore dikkat et yani :) sivilce izlerinin sorun olacağını sanmiyorum cok belirgin değilse, genelde benler sorun oluyor cok belirgin bi yerde olursa :) onemli olan sınav bence 300 küsür bayan aliyolar Türkiye genelinde

Yazılı sınavda da çok atasözü ve deyim soruyorlarmış baktım sorulara :) Milletvekili size tokat atsa ne yapardınız? sorusu var mesela ben onu kesin boş bırakırdım

kızlar polislik mesleği bir zamnalr hayalimdi ama melek lisesini almadıkları için başvuramadım aynı şekilde askerlikte haylimdi ama şimdi öğretmenim. ben meslek kıyaslaması yapmıyorum kesinlikle yanlış anlamayın ama polislik zor ve yıpratıcı bir meslek. kuzenim polis kadının emeklisi geldi yıllardır ne yaşadığını iyi biliriz. o ilk mezun olduğunda bayan polis azdı rahattı şimdi yaşlandı polis sayısı arttı görevler yoğun ve zor. hani bu işin bir de 30 lu 40 lı yaşları var onuda düşünün derim. ama insan bir mesleği sevdimi gerisinin önemi yoktur. hayatınızda başarılar dilerim.

Yazılı sınavda da çok atasözü ve deyim soruyorlarmış baktım sorulara :) Milletvekili size tokat atsa ne yapardınız? sorusu var mesela ben onu kesin boş bırakırdım

Soruları tam olarak hatirlayamiyorum ama bak çıkmış sorulara genel kültür kısmında cok isime yaramisti yanlis hatirlamiyosam :)) baska biseye calismadim zaten çıkmış sorulara baktım sadece

İnşallah olur gerçekten çok istiyorum ne de olsa daha 2 senem var çalışmaya, umarım başarılı olurum :)

İnşallah olur gerçekten çok istiyorum ne de olsa daha 2 senem var çalışmaya, umarım başarılı olurum :)

Inşallah olursun zor bisey degil az bayan aliyolar diye gözün korkmasin guven kendine yeter ki ne kadar rahat girersen sinava o kadar basarili olursun :)

Inşallah olursun zor bisey degil az bayan aliyolar diye gözün korkmasin guven kendine yeter ki ne kadar rahat girersen sinava o kadar basarili olursun :)

Sizde mi polissiniz yoksa polis okulu öğrencisimi :)

Ben kazandım sınavı ama gitmedim universiteyi tercih ettim yapabilecegime inanmadim kolay bi meslek değil sonuçta :)

Ahh yapmayın ama bu sene sınavdan kaydırma yaparak baraj puanını bile alamayan ben bunu duyunca üzüldüm ama yapamayacağınıza inanıp ünversite tercih etmişsiniz umarım ünv. Memnun olarak bitirmişssiniz yada okuyorsunzdur evet haklısınız zor meslek ama her mesleğin kendine göre zorlukları var ama severek yaptığınız bir meslek olduğu sürece insan her zorluğun üstesinden gelir diye düşünüyordum benim yaş olarak bu sene tutuyordu ilk senem diyelim ama ins seneyw olur :)

Son düzenleme:

Benim cevremde polis cok fazla o yuzden zorluğunu biliyorum, zorluk demek yanlış olur aslında benim yapabileceğim bi meslek degil daha farkli planlarim vardi :) meslegin belli oluyor isin hazir oluyor 2 sene okuyosun hayata atiliyosun bu açıdan dusunursek cok iyi tabi o baska :) okuduğum bölümden cok memnun olduğumu soyleyemem daha cok istedigim bi bölüm daha vardi goz gore gore kacti o bolum, tercihlerde ufak bi yanlislik oldu hayirlisi diyorum :) insallah kazanirsin istedigin gibi olur, sinavla mulakatla ilgili sorun olursa yardimci olmaya calisirim :)

Anladım :) hakkınızda hayırlısı buymus teşekkür ederim

17 yaşındayım ve polis olmak istiyorum. Ne yapmam ne etmem gerekir? Şöyle genel bir bilgisi olan var mı? Boyum 1.65 kilom da 50.

Canım Nişanlım Komser.
Orta okuldan sonra Polis Koleji sınavlarına girmiş Liseyi Polis Kolejinde okumuş daha Sonra Üniversite olarak Polis Akademisine gitmiş.
Bu şekilde olmuş, daha fazla bir bilgim yok maalesef

Çok zor bir meslek
Hele ki bayan için.
Eşim polis olduğu için dolaylı olarak tanıdığım bayan polisler va r ve içlerinde pişman olan çok fazla.
Yine sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…