- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.328
- 398
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Nerden gelmişler arayın orayı polis gönderdiniz mi diyin, yok derlerse gidin esgalleri şikayet edin.Eve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı
Daha onceden borcunu odiyecem diye tahaaut verip odemediyse belki olabilir..ama hic bole bisy olmadiysa..bu polisin isi degil...Eve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı
borc icin dava acilir once karsi tarafin avukati borcluya ulasmaya calisiyor bunu da nerden biliyorumProsedürü bilmiyorum ama borç için ilkin mahkeme olur sanki. Tutuklama emri mi vardı?
Arkadaşlar bir borç vardı zaten evkura ben biliyorum polis gelmişti ama biz avukat tuttuk ve kapandı dosya dendi bu gelenler de acaba avukatın adamları miydiAy cidden kalkın karakola gidin yahu hala salı günü gelcekler diyorsunuz. Ne diyelim kek çırpın mı?
polis öyle iyi tamam salı gelelim demez
Tefeci olabilirler babanıza neden soru sorarak efor sarfetmiyorsunuz?
Çünkü bu borç için bir kere bir gün karakolda yattı şuan parayı buldu ama bir şey anlatmıyorlar polisler sadece alıp götürüyorlarneden babanız en yakın karakola gidip görüşmüyor durumu sormuyor ?
Tefeci değil bakın bundan 3 hafta önce polis geldi biz avukat tuttuk sonra borcu var diye avukatimiz bize dedi ki hallettim bugün başka avukatları da aradık böyle saçmalık olmaz dosya kapalı dendi ama biz de diyoruz ki bu icralık olduğumuz avukat kendi adamlarini yollayıp bizi tehdit etmeye mı kalktıKonu sahibiyle iletişim kurmak ne kadar zor, ruhum daraldı.
Yahu neden gelenlerin polis olduğunu düşündünüz diye sormuş onca insan. Adamlar biz polisiz dememiş, kimlik göstermemiş, nerden çıktı polis oldukları?
Babanızın tefeciye borcu varsa emin olun tahsilata polis gelmez. Ne acayip işler.
Çünkü bundan 3 hafta önce polis geldi borçu vardı babamın avukat tuttuk halletim dedi bugün kendi avukatimiz ve ayrı iki avukata daha sorduk dosya kapalı dendi ama bu polisler mi heldi yoksa borçlu oldugumuz avukatın adamları mi geldi anlamadıkİyi de gelen polis diye siz uyduruyorsunuz
Adamlar polisiz dememiş, hiçbiriniz kardeşim hayırdır siz kimsiniz dememişsiniz, hayalinizde polisler geldi yani belki adamlar tefeci belki serseri belki bela…..
Polisi nereden uydurdunuz?
İnsan sormaz mı dağ başımı burası kapıya dayanıyorsunuz necisiniz diye
Siz deseydiniz ya kapıya dayanıp adam kaldırmaya kalkıyorsunuz polisi arıyorum şimdi diye ve arasaydınız ya
Şimdi ben sizin kapıya dayanıp babanızı alıp giderim meçhule farkında mısınız, bu kafayla iyi başınıza birşey getirmiyorsunuz
Bir de neden anlaşılabilir tek cümleniz yok acaba?
sizi anlamakta çok zorlanıyorumÇünkü bu borç için bir kere bir gün karakolda yattı şuan parayı buldu ama bir şey anlatmıyorlar polisler sadece alıp götürüyorlar
-Dosya kapandıysa polis niye gelsin ki?Çünkü bundan 3 hafta önce polis geldi borçu vardı babamın avukat tuttuk halletim dedi bugün kendi avukatimiz ve ayrı iki avukata daha sorduk dosya kapalı dendi ama bu polisler mi heldi yoksa borçlu oldugumuz avukatın adamları mi geldi anlamadık
Sorsaydınızya diyoruz işteÇünkü bundan 3 hafta önce polis geldi borçu vardı babamın avukat tuttuk halletim dedi bugün kendi avukatimiz ve ayrı iki avukata daha sorduk dosya kapalı dendi ama bu polisler mi heldi yoksa borçlu oldugumuz avukatın adamları mi geldi anlamadık
Salı gunu gelın dedınız gıttıler mı he tmm dıyıp?Bıdaha gelırlerse 155 i arayın.Almaya geldılerse alırlar,sizin randevunuzla ılerlemezler.Eve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı
tefecidirArkadaşlar bir borç vardı zaten evkura ben biliyorum polis gelmişti ama biz avukat tuttuk ve kapandı dosya dendi bu gelenler de acaba avukatın adamları miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?