- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
önce eve tebligat gelir. mahkemeye veya karakola ifade vermeye çağırılır.
eğer bunların hiçbiri olmazsa polisler bir süre sonra eve gelir ve ifade vermesi gerekiyorsa sakat yatalak vb değilse %100 alır ifadeye götürürler. saat mekan fark etmeksizin.
muhtemelen bu gelenler apartmanda araştırma yapıp hırsızlık yapacak ev falan aradılar. e-devletten teyit edi
Ben de neden salı gelin dediklerine takıldım.Polisin işi mi yok bacım ya size polis olduklarını düşündüren ne?
Çünkü bundan 3 hafta önce ama avukatım halletim demişti şimdi yine geldilerPolisin işi mi yok bacım ya size polis olduklarını düşündüren ne?
Allah razı olsun salı gelmeyi kabul ettiler mi dicem yoksa onlar polis değildi avukatın gönderdiği adamlar mıydıBen de neden salı gelin dediklerine takıldım.
Konu o kadar absürt geldi ki salı sallanır,çarşamba çarşafa geçiverir diye devam ederler diye bekledim acaba salıda durduran neydi bu aileyi
Hanımefendi niye cümle kuramıyosunuz?Çünkü bundan 3 hafta önce ama avukatım halletim demişti şimdi yine geldiler
Polis olduklarını mı söylediler? Üniformaları mı vardı?Eve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı
Eve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı
Sadece arkadaşın yazdığı gibi bir durum var ise polisler gelmiştir iyi niyet göstermişlerdir belki saliya kadar borç ödenir diye...Mahkeme bilgisi olan lütfen yazsin
Merhaba, daha önce de benzer bir konunuz olmuş. Babanız borç nedeniyle borcu ödeyeceğine dair taahhüt vermiş ve bu nedenle mahkemeye çıkmış. O dönemde de polisler eve gelmişler. Eğer mahkemede de ödeme ile ilgili bir krar çıkmış ise ve yine ödenmedi ise, hapis cezası alınabilir. Taksitlendirme ya da ödeme planı çıkarıldı mı?
Siz çalışmaya başladınız mi bu arada?
Lütfen başlayın.
3 avukatla görüştük dosya kapalı diyorlar kimsenin aklı almıyor nasıl polis gelebilir diyeDaha öncede benzer bir konu acmissiniz eğer babaniz icralik borcu ödemek için taahhüt imzalayıp ödemediyse hakkında dava açılır ve eve polisler gelebilir yada telefon açarlar yukarıda arkadaş eklemiş daha öncede gelmişler demek ki borçla yani taahhüt ile alakalı o zaman.
Baslayamadim babaami evden götürmeye kalktılar ise gideceğim ilk gün evde onu o halde bırakamadım babamda kal dediMahkeme bilgisi olan lütfen yazsin
Merhaba, daha önce de benzer bir konunuz olmuş. Babanız borç nedeniyle borcu ödeyeceğine dair taahhüt vermiş ve bu nedenle mahkemeye çıkmış. O dönemde de polisler eve gelmişler. Eğer mahkemede de ödeme ile ilgili bir krar çıkmış ise ve yine ödenmedi ise, hapis cezası alınabilir. Taksitlendirme ya da ödeme planı çıkarıldı mı?
Siz çalışmaya başladınız mi bu arada?
Lütfen başlayın.
Babanızın e devleti yok mu oradan bakın.3 avukatla görüştük dosya kapalı diyorlar kimsenin aklı almıyor nasıl polis gelebilir diye
Direk siz karakola gidip sorun aslı neymiş onlar söylerEve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı
İyi de gelen polis diye siz uyduruyorsunuz3 avukatla görüştük dosya kapalı diyorlar kimsenin aklı almıyor nasıl polis gelebilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?