• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polisle evlenip şiddet gören kadınlar

Genelleme yanlış ama haklılık payıda var tabii.
Her meslek grubunda psikopat, gergin, sinirli insanlar var fakat emniyet teşkilatında ve askeriyede bu oran daha fazla.
Sanırım bunun kaynağı mesleki psikoloji.
Eşinizi tedaviye ikna etmeye çalışın. Bir an önce bir psikologtan veya psikiyatr'dan destek alın.
Umarım en kısa zamanda halledersiniz.

Bana göre polislerin çoğunda davranışsal olarak farklılıklar var..

arkadaşlar merhaba,
26. haftada erken doğumla şu anda 2 aydır cocuklarım kuvözdeler. Yeni doğan bakım unitesinde görmüş oldugum bir eksiklik Psikologun varlığı. Orada bir çok ailenin farklı farklı sıkıntıları var. Ölümler oluyor fakat bunların ailelere aktarımı ve orada gun geçiren aileler psikolojik açıdan yaşadığı sıkıntılarla tek başına baş etmeye çalışıyor. Bu yuzden Yeni doğan yogun bakım unitesinde ayrıca Psikolog da görevlendirilmesi için bir imza kampanyası başlattım. buna sizinde destek vermenizi istiyorum. Kampanya sayfasının linki ekte. Şimdiden herkese çok tesekkür ediyorum.
https://www.change.org/p/premature-...n-bakım-ünitesinde-psikolog-görevlendirilmeli
Katıldım.Keşke olsalar.Maalesef devlet hastanelerinin çoğu ndaki psikoloji bölümü aslında psikiyatri seviyesinde.

konunun içinde olsaydınız mutlaka bilirdiniz ama şöylede bir şey var ben eşimin yaptıklarını arkadaşlarıma söylesem --yok artık o adam hayatta öyle şeyler yapmaz der-- evde olan bilir çeken bilir
Konunun tam içindeyim 10 yıldır polis eşiyim
eşimden böyle bir şey görmedim
2 yıl doğuda lojmanda kaldım 1 polis vardı hatta baya olay olmuştu
batıdaki lojmanda da 2.ci yılım hiç böyle bişey duymadım
bunun meslekle değil karakterle ilgisi var
genellemek çok yanlış

:KK43::KK43:mesleki bir durummu bilemiyorum ama çevremdeki tüm polis eşleri aynı şeyi söylüyor
katlanılır gibi değil artık aynı durumda olanlar varmı:cry::KK61:
aslında genelleme yapmak yanlış fakat 2 arkadasım vardı ikinisinde babası polisdi ve eşini sürekli döverdi ve kadın ruh hastası oldu sonra boşandılar bir diğer arkadaşımın babası ise eşinin kraliçelir gibi davranırdı aslında meslekle degil kişilik ve yetiştiriliş tarzıyla alakalı

valla hepsinde var mı yok mu bilemeyiz ama sinirli oldukları sanırım doğru...bizim bir tane tanıdığımızın eşi polisti fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyordu,boşandı.diğer tanıdığımız şiddet görmüyordu ama polis eşi çok sinirliydi,kadın susuyordu,cvp verse neler olur bilmiyorum

ya mesleklerı nasıl kategorıze edersınız boyle ne sacma sey.. sahsen bızım evde boyle bı sorun yok..ınsanları kısılıklerıne gore degerlendırın mesleklere gore herkese aynı damgayı yapıstırmayın lutfen.

Son düzenleme:
:KK43::KK43:mesleki bir durummu bilemiyorum ama çevremdeki tüm polis eşleri aynı şeyi söylüyor
katlanılır gibi değil artık aynı durumda olanlar varmı:cry::KK61:

hah... bır de kocaları dövenler polisleri arar di mi
demek ki amirine komserine vs ses cıkaramayınca ya da bı olayda gerı kalınca gerilince hıncını kadından cıkarıyolar
ee netıcede onlar da erkek rütbe değişse de bazısının adamlıkları değişmiyor demek ki :KK62:

ama genelleme ypmamak daha ssglikli sanirim.cunku benim esimde polis ve hic bi sorunumuz olmuyor.tabi kucuk tartismlar her evde olur.ama onlar disarida her turlu pisligi goruyor.bizdende sevkat bekliyor.biz onlara yardim edersek onlar zaten sut dokmus kedi oluyor.

şiddetin illa fiziksel olması gerekmiyor bende polis kızıydım.polisler her bir şeyi abartılı yaşıyorlar.o yüzden evliliğe dinamit koyuyor bu özellikleri.hep tartışma hep gergin ortam.olmadık şeylerden kavgalar.iki konuşuyorsun üçüncü kelimenin telefuzu normal anlamının kavgalık bir şeyi yok ama kavga sebebi.bir de sebebpsiz gurur inat yüzünden sorun olmayan şeylerin bile dağ gibi soruna çevrilmesi.... böyle uzar gider. durumlar ben yaşadığım için ailemde biliyordum.

bende yasiyorum.evet siddet dovmekle olmaz.psikolojik bski vs seklindede olur.ama genelleme yapilmasini desteklemedim.esim polis evet ama soyle bisey var ben ondan daha cok sinirlenirim.hep o alttan alir.herkes ayni degl.sorun meslekte degil.sorun kisilik.adam isten geliyor yemek istiyor hamile oldugum icin nazlaniyorum.bi bakiyorum yemek hazir.ev isi yapiyor.soyledigim gibi ben ondan beterim.

merhbalar konuyu yeni gördüm çoğunluğun söylediği gibi meslekle bağdaştırmak doğru değil ama bu mesleğin azda olsa bi payı var sonuçta çalıştıkları işte sürekli problemlerle uğraşıyolar kavgalar gürültüler olaylar ee bide bunun üstüne amirler vs.ler var ee buda 7 24 strea altında oldukları aşikar meslekten öncesinide unutmayalım sonuçta çoğu polis bu mesleği isteyerek seçmiyor hepsi başka branşlardan işsiz oldukları için son çare olarak bu mesleğe başlıyor evlenmeden önce ailesi okulu çevresiyle yaşadıkları da var yani bir tek polis olduğu için değil bu psikolojik durum bende polis eşiyim 7 yıldır ben eşim şiddete meyilden çok içine kapanmış durumda kendini dünyaya tamamen kapatmış gezmek istemez evden işe işten eve sürekli suratı asık takılır bazen konuştuğumuz gün içinde yaşadıkların hiçte kolay olmadığı görüyorum aslında polis eşleri olarak onların bize destek olmamız gerek onların durumu daha vahim biz yardımcı olabilrsek bizde rahat oluruz

hah... bır de kocaları dövenler polisleri arar di mi
demek ki amirine komserine vs ses cıkaramayınca ya da bı olayda gerı kalınca gerilince hıncını kadından cıkarıyolar
ee netıcede onlar da erkek rütbe değişse de bazısının adamlıkları değişmiyor demek ki :KK62:
pardon da bızler boyle bırsey yok dıyoruz..bı dr bı avukat bı ogretmende boyle sıddet uygulayabılır kısılıkle alakalı.meslek degıl. .. bıcok kısı hayır yok dıyo polıs kızıyım yok.polıs esıyım yok dıyoken..sızler neden anlamak ıstedıgınız gıbı yazıyosunuz..... hala ne bu polıs suclamaları pardon ???

Son düzenleme:
bende polis eşiyim 6senelik evliyim ve asla böyle bir olayla karşılaşmadım doğuda da kaldım batıdada bence polis olmakla alakalı bir durum değil bu kişilik meselesi bunu yapan başka bir meslekte de olabilir lütfen genelleme yapmayalım ve etrafımda ki herkes böyle deyip kendinizi kandırmayın en yakın zamanda psikolojik destek alın

pardon da bızler boyle bırsey yok dıyoruz..bı dr bı avukat bı ogretmende boyle sıddet uygulayabılır kısılıkle alakalı.meslek degıl. .. bıcok kısı hayır yok dıyo polıs kızıyım yok.polıs esıyım yok dıyoken..sızler neden anlamak ıstedıgınız gıbı yazıyosunuz..... hala ne bu polıs suclamaları pardon ???

sen ne dıyosun tanrı aşkına ya ne pardonu ?? sen anlamadan benı neyle yargılıyosun sana pardon :stop:
ben bazıları dedım hepsi demedım
onunuze gelene saldırmayın lütfen karsıdakı ınsanı tanımadan etmeden tek mesaja yargılayamazsın
sahıp olmaya çalıştığım edebimi de adabımı da zedeleme hadi arkadaşım iyi forumlar

Son düzenleme:
bende lojmandayım ve hıc böyle bısey duymadım ve ayrıca bı polis eşi olarak eşimden şiddette görmedim! bunun polislikle yada herhangı bır meslekle alakası yok kişilikle alakası var.

Back
X