• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polisler bakabilirmi, bilginiz var mı

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
29
Merhaba arkadaslar aranızda polis veya polis yakını olanlar varmı benim bir sorum olacaktı polisler kendi memleketlerine tayin isteyip görev yapamıyorlar ama kendi memleketlerindeki polis okulunda görev yapabiliyor diye bir duyum aldım bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi tşkler simdiden.

Bilmiyorum öyle birşey duydum teyzemgil kızının kazandıgı liseden dolayı memleketini isteyecek ama esini gönderirlermi diye düsünüyorlar tayin olanlar varmıs.

Yanii okul tercihinden dolayı mazeret tayni göstericek memleketindede polis okulunda ancak görev yapabilirsin demişler

bu bahsettiginiz konu mudurler ve amirler icin gecerli diye biliyorum ben

simdi forumlardan baktim hemen hemen hepsin de Polis okulları Genel Müdürlük bünyesindedir,bu sebeple çalışabilirsin yaziyor.

hafta ici egm yi arayip sorarsaniz size daha saglikli bilgi verirler.
belirli sartlari olabilir hatta abime tercih yaparken sivas pomem de vardi ama neden secmedik hatirlamiyorum sanirim sarti vardi

Çalısabilir ama okullar genelde torpil yeridir yine de şansını denemekte fayda var ayrıca Büyükşehirse memleketinde çalışabilir

hafta ici egm yi arayip sorarsaniz size daha saglikli bilgi verirler.
belirli sartlari olabilir hatta abime tercih yaparken sivas pomem de vardi ama neden secmedik hatirlamiyorum sanirim sarti vardi
Aradımm ama pek bi aciklayamadik kendimizi hemeb kapadilar telefonu bi bilgi alamadik aceba cocugun liseden dolayi istesek o sekilde calistirirlarmi blmiyorm

Biraz zor gibi geldi bana. Çocuğun eğitimi nedeniyle tayin oluyor evet ama kendi memleketi olması dezavantaj olmuş

Biraz zor gibi geldi bana. Çocuğun eğitimi nedeniyle tayin oluyor evet ama kendi memleketi olması dezavantaj olmuş
Banada oyle geldi a cocugun okul durumundan degil normal tayin isteyip kendi memleketnde pomemde calisanlar varmis gecen yil falanda gitmisler bizde arastiriyoruz bakalm insallah olur

Back
X