- 21 Ağustos 2015
- 31.933
- 96.950
- 598
- 38
6 senede suc makinası oldugu anlasılmaması mümkün değil zaten.6 sene sevgiliydik. Bence normal . Sonuçta eş polis asker yani önemli yerlerde . Ya evlendiği kişi suç makinesi olsa daha mı normal. Zaten eş olacak kişi eşimi araştır demiyor ki. Devletin koyduğu bir kural. Nasıl polis olurken arşiv soruşturması farklı sabıka kayıtları aile araştırılıyorsa eşin olacak kişi de araştırılmalı. Belki eşin istihbaratta sende terörist bir aileden geliyorsun ve eşinin aklına girip bilgileri alıp devleti ele veriyorsun. Bu hayatta olmayacak şey yok maalesef .
Yok yok devlet araştırıyor. O kadar sene tanımadıysa koca olacak kişi söyleyecek bir şey yok6 senede suc makinası oldugu anlasılmaması mümkün değil zaten.
Devletin arastırmasını bilemem.
Ben polis kisinin gidip arastırmasından rahatsız olurum.
Siz ilk basta devlet beni de arastırdı demediğiniz icin esiniz arastırdı sandım pardon.
Devlet arastırsın bunda sıkıntı yok,evlenilecek kisinin arastırması ayıp.
Heleki burda otel muhabbeti var.Direk oracıkta bırakmalık koca adayı bence.
Öyle bir araştırma yapabilmesi için mahkeme kararı çıkartılması lazım.Çok belli ki kızı korkutmaya çalışmış. Geçmişinde birşeyler varsa dökülsün anlatsın diye.Merhaba arkadaşım için soruyorum internette çok araştırdık ama net bir yanıt bulamadık. Hemşire arkadaşım bir polisle birlikte ve erkek arkadaşı istihbaratta çalışıyor ilişkileri ciddiye giden boyutta . Erkek arkadaşı biz evlenmeden önce sana evlilik tahkikatı yapılacak demiş örgüt otel kayıtları vb.sıkıntı var mı diye Arkadaşımın da geçmişin de tek bir sevgilisiyle iki üç kere otel de kalmış ve bu durumun ortaya çıkmasından olumsuz bir durum yaşanmasından korkuyor isteğe bağlı yazıyor nette ama erkek arkadaşı yaptırır gibi örgütsel bi sıkıntı yok ama otel kayıtları sorun yaratır mı erkek arkadaşı istese ulaşır mı
Ederler mi koca ellerinden kaçıverir sonra.Ben olsam içişleri bakanlığına şikayette bulunurum.
Basbayağı görevi kötüye kullanma var. Biz devlete verileri izi güvenlik için veriyoruz, bu veriler gizlidir ne olursa olsun açıp bakılması suçtur. Kaldı ki bunun bir kadının özel hayatını deşmek için yapmak ayrıca mide bulandırıcı.
Kamu spotu olarak yazıyorum, bu duruma düşen kızlar lütfen Şikayet EDİN
Evet, çok önemli bu analarının paşası, çıkardığı donu olduğu yere bırakan, kadın olmadan karnını doyuramayan, pislikten cırılan harika kocalar ile evlenmek, evlenebilmek.Ederler mi koca ellerinden kaçıverir sonra.
Konu sahibi hala duyar mı öğrenir mi diye korku içinde. Kendi seçimleriniz yüzünden niye böyle tir tir titriyorsunuz. Beğenmeyen defolsun gitsin.
İatihbaratta bu tip seylerde görevli personel sayısı elbette sınırlı ama arkadaşlarına vs batırır. Çünkü yapiyorlar biliyorum.Her polis herşeye ulaşamaz, kişinin aramalarına mesajlarına ulaşmaK icin izni gerekli. Herşey o kadar kolay değil.
Ama bakıldığı anlaşılırsa ihraç edilir.İatihbaratta bu tip seylerde görevli personel sayısı elbette sınırlı ama arkadaşlarına vs batırır. Çünkü yapiyorlar biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?