O yüzden herkes alanlarına dağılsın yazdım zaten.
dedigimi anlamamissin, alanla bi ilgisi yok sadece zumbanin hareketleri bana zor geliyor anlaminda demistim, yoksa alan dedigin seyi topik sahibi en basinda yapti...
Şimdi deeee topikçenek sinir olduğumuz Before&After'lara geldi sıra beybilerr...
Roxalanne canım bir fotoğraf koymuştun, alıntılamayı unuttum. Kızın bacakları efsane incelmiş, demekki olabiliyormuş, acayip motive etti beni. :)
aynen kuzum, özellikle içleri nasıl da sımsıkı olmuş di mi ..
evet canim ara ögün yapmyiorum bana bosuna kalori aliyorum gibi geliyor. tamam bu aralar kilo vermiyorum ama almiyorum da cok sükür... diyeti daha yeni düzene koydum yaa bebacim.. düsünsene yilbasindan beri ha yaptim ha yapicam, su gün baslicam derken anca yeni adam gibi bir sey yapiyorum
leslieyle evet cogunlukla belden asagisi calisiyor, arada bir kollari indirip kaldiriyor o kadar.. keske benim de bacak ve basen incelse, kilolu resimlerime bakiyorum da, ayyyy ben kilo almaya devam etsem varya popo ve göbek cevrem cok cirkin olur yaasirf oralardan kilo aliyorum
O nası güzel karındır öyle..
--
Evet ya, göbek kısmı önden öyle aşırı bir şekilde değişmiş gibi durmuyor ama bacakları çok incelmiş. En azından olabileceğine dair umudum var şimdi.
Herkese merhabaa
bugün güzel bir kahvaltı yaptım ama ekmek tüketmedim3 saat sonra sporumu yaptım bugün devamlı yapmaya çalıştığım kol egzersizimi ardından burada paylaşılan 2 tiffany videosunu yaptım leslie ile 5 mile yürüdüm yetmedi 60 squat yaptıım dolu dolu 2 saati egzersizle geçirdim
Yarın taeboyu düzenli olarak yapmaya başlicam. Streçten bahsedilmiş ben yaklaşık 1 yıl önce sauna şort almıştım onu giymedi düşünüyorum sizler ne dersiniz kızlar???
janet önceden böyle miymiş
Dün o konuyu araştırırken bir haber okudum canım. Normalde vücut ter atarken buharlaştığı için vücut ısımızı korumamıza yardım ediyormuş. Streç ya da sauna eşofmanlarda buharlaşma olmadığı için daha çok terlediğimizi zannediyormuşuz. Yağ yakma gibi bir etkisi de yokmuş vücuttan su atılmasını sağlıyormuş sadece. Ben de kullanıyordum ama bu haberden sonra kafam karıştı. :)
Tatlım sadece o video yapmıyorsunuz ki bi sürü hareket var :)) tabbii yaapıyorsanııızzbacak incelmekle kalmamış sıkılaşmış, ne güzel ya,bend e inceltip sıkılaştırmak istiyorum
kedicim,
bu bacak popo hareketlerimiz var ya bölgeseldeki, haftada sonuçta 40 dk yapmış oluyoruz toplam, az mı ki ya, benimkiler sıkılaşcak gibi durmuyoegzersizin fazlası zararlı herhalde,bilimsel bilgim yok bu konuda ama :44:
Tatlım sadece o video yapmıyorsunuz ki bi sürü hareket var :)) tabbii yaapıyorsanııızzFazlası zarar değilde vucuduna yazık çok zorlanacak
Üst bacak videosu değil ki 1.vdeo tamamen popo yöneltili . Ay benmi yanlış anlyoruumm yazılanları uayrın açıklayın banaişte üst bacağa özel birinci video ve egzersizler var
yapıyorum tabi kiiiidaha fazlasını yapmak isterim hatta :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?