Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
dedigimi anlamamissin, alanla bi ilgisi yok sadece zumbanin hareketleri bana zor geliyor anlaminda demistim, yoksa alan dedigin seyi topik sahibi en basinda yapti...

sen de benim dediğimi anlamamışsın, alan dedim-bölgesel demedim.. burdaki videolara ek olarak yaptığımız kendi workoutlarımız anlamında.

Roxalanne canım bir fotoğraf koymuştun, alıntılamayı unuttum. Kızın bacakları efsane incelmiş, demekki olabiliyormuş, acayip motive etti beni. :)

bende kahvaltımı yaptım hemen spora başlamamak için bulaşıkları yıkadım şimdi spora başlayacağım kızlar bide ben aralarda şu altınbaşak light elma fln yiyorum ama hani mesela dün kahvaltıdan belki 1 saat snra yemişimdir altınbaşağı bugün yemem mesela canım istemiyor arada az zaman olunca zararlı olur mu:26: hepinize güzel popocuklar ve göbüşler diliyorum

karakterinin stilini çok beğeniyorum bu dizideki, zaten karnına bayılıyorum.
:26:

--

azcık da bacak Show

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

---

---

--

Roxalanne canım bir fotoğraf koymuştun, alıntılamayı unuttum. Kızın bacakları efsane incelmiş, demekki olabiliyormuş, acayip motive etti beni. :)

aynen kuzum, özellikle içleri nasıl da sımsıkı olmuş di mi ..

hadi bakalım canım ben öyle yada böyle verdim 2 kiloyu, sıra sen de
düzene oturunca daha kolay verirsin diye düşünüyorum,
bünye meselesi işte ya ben de kilosu olmasına rağmen bel oyuntusu olan insanlara nasıl imreniyorum

O nası güzel karındır öyle..

--

janet önceden böyle miymiş

Herkese merhabaa
bugün güzel bir kahvaltı yaptım ama ekmek tüketmedim 3 saat sonra sporumu yaptım bugün devamlı yapmaya çalıştığım kol egzersizimi ardından burada paylaşılan 2 tiffany videosunu yaptım leslie ile 5 mile yürüdüm yetmedi 60 squat yaptıım dolu dolu 2 saati egzersizle geçirdim
Yarın taeboyu düzenli olarak yapmaya başlicam. Streçten bahsedilmiş ben yaklaşık 1 yıl önce sauna şort almıştım onu giymedi düşünüyorum sizler ne dersiniz kızlar???

Evet ya, göbek kısmı önden öyle aşırı bir şekilde değişmiş gibi durmuyor ama bacakları çok incelmiş. En azından olabileceğine dair umudum var şimdi.

bacak incelmekle kalmamış sıkılaşmış, ne güzel ya,bend e inceltip sıkılaştırmak istiyorum

kedicim,
bu bacak popo hareketlerimiz var ya bölgeseldeki, haftada sonuçta 40 dk yapmış oluyoruz toplam, az mı ki ya, benimkiler sıkılaşcak gibi durmuyo egzersizin fazlası zararlı herhalde,bilimsel bilgim yok bu konuda ama :44:

Dün o konuyu araştırırken bir haber okudum canım. Normalde vücut ter atarken buharlaştığı için vücut ısımızı korumamıza yardım ediyormuş. Streç ya da sauna eşofmanlarda buharlaşma olmadığı için daha çok terlediğimizi zannediyormuşuz. Yağ yakma gibi bir etkisi de yokmuş vücuttan su atılmasını sağlıyormuş sadece. Ben de kullanıyordum ama bu haberden sonra kafam karıştı. :)

Ben de spor yaparken vücut hava almalı daha çok ter atabilmek için diye duymuştum ben de kararsız kaldım doğrusu

Kızlar küçük tartışma kıvılcımları görüyorum Lütfen

:- Regen birşey dememiş Roxallane'de bir şey söylememiş.. Sorun yok yanlış anlaşılmalar olmasın..

Topiğimizinde şekeeerr tadı kaçmasın

Tatlım sadece o video yapmıyorsunuz ki bi sürü hareket var :)) tabbii yaapıyorsanııızz Fazlası zarar değilde vucuduna yazık çok zorlanacak

Tatlım sadece o video yapmıyorsunuz ki bi sürü hareket var :)) tabbii yaapıyorsanııızz Fazlası zarar değilde vucuduna yazık çok zorlanacak

işte üst bacağa özel birinci video ve egzersizler var
yapıyorum tabi kiiii daha fazlasını yapmak isterim hatta :122:

işte üst bacağa özel birinci video ve egzersizler var
yapıyorum tabi kiiii daha fazlasını yapmak isterim hatta :122:
Üst bacak videosu değil ki 1.vdeo tamamen popo yöneltili . Ay benmi yanlış anlyoruumm yazılanları uayrın açıklayın bana

Eğer seni zorlamassan o dediğin videoyu 3 part yapabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…