Evet değişir ben + birşey yapamdım ama roxallene sor nasıl değişti bacaklarım ve karnımkedi ya iç bacağım o verdiğin hareketlerle düzelirmi ? ne yapmam gerekiyor,bacak benim için en önemi olannetten bakıyorum öne adım falan var,bide squats.
ben o videoya baslamaya bile cesaret edemedimo kadar zorluyomu yaa :26: ben anca isten gelince yapabilirim, o zamana da pestilim cikmis olur hic yapamam galiba :44: ama taebo nun kilo verdirdigini cok duydum daha önce.. sen de mi kilo vermek istiyorsun???
Al sana motivasyon !
evet tatlım hem kilo verip hep sıkılaşmak istiyorum ama bakalım nolcakya çok hızlılar ordan oraya atlıolar başım dönüo ama çok terletio valla heryerin çalışıo gümbür gümbür
benimde göğüslerim bukadar ama ben çok beğeniyorumbizde bukadar meme olsa ay küçük derler bunlara dipleri düşüo o erkeklerin işte nabza göre şerbet burda baş gösterio
kızlar kendinde öncesi ve sonrası yapan var mı ?
Üst bacak videosu değil ki 1.vdeo tamamen popo yöneltili . Ay benmi yanlış anlyoruumm yazılanları uayrın açıklayın bana
Eğer seni zorlamassan o dediğin videoyu 3 part yapabilirsin
Butt popo demek değilmi zaten :26: hayır 2.video baacaklar içinde. İstersen zayıflarken sıkılaşmaya alalım manyak kalori yaktırıyor? önceliğin bacaksaay ne bilim yaa, ben iç-dış bacak, selülit ve alt karın için egzersiz istediydim, hatta sordum sana bacak için diye de sen 1. videodaki hareketler popo ve bacaklar için dedin sanırım, öyle hatırlıyorumpopo istemedim ben hiç, yapmak isterim de öncelikli hedefim değil o yüzden
ee bölgeselde egzersizlerde var bacak hareketi bi tek de mi ? o zaman ben kendi videomdan yapayım çokcana, çünkü en çok bacak ve karından şikayetçiyimsağol tatlım :13:
bi de ingilizceciyim ya ben, butt yazıyo orda , ama herhalde dedim bacak kaldırıyoz bacaklara da faydası var dedimneyse açıklığa kavuştu, şaşırdım kıızzz
Bende yapıyorum haziranda koyucam:2:kızlar kendinde öncesi ve sonrası yapan var mı ?
ben dün sabah ilk fotografımı cektim. 30 günü dolmasını bekliyorum :))
Butt popo demek değilmi zaten :26: hayır 2.video baacaklar içinde. İstersen zayıflarken sıkılaşmaya alalım manyak kalori yaktırıyor? önceliğin bacaksa
Bende yapıyorum haziranda koyucam:2:
ya ben de istiyorum hem zayiflamak sIkIlasmak ama yeme tarzimi daha yeni düzene koydum, vercek fazla bi kilom yok ama iste onu da veremyiorumsen kac kilo vermek istiyorsun?? ben 5-6 vermek istiyorum, sporla yaparsak daha da inceliriz toplaniriz yani sey düsünüyorum ben, yürüyüsü hergün yapsak, bu videoyu da haftada bir-iki kez iste ne kadar yapabilirsek.. acaba nasil olur?? calisinca hele de bu tarz bi spor ezer gecer adami cocuklar zaten yeterince canima okuyorlar...
benimde göğüslerim bukadar ama ben çok beğeniyorum
Butt popo demek değilmi zaten :26: hayır 2.video baacaklar içinde. İstersen zayıflarken sıkılaşmaya alalım manyak kalori yaktırıyor? önceliğin bacaksa
Bende yapıyorum haziranda koyucam:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?