Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kedi ya iç bacağım o verdiğin hareketlerle düzelirmi ? ne yapmam gerekiyor,bacak benim için en önemi olan netten bakıyorum öne adım falan var,bide squats.

Ben de o pörsümüş kavunlar gibiyim işte yumuşak ve pörsük ühüü

ben hiç hazır değilimmmmmm , selülitlerime ayrı kendime ayrı bikini alcam bu sene :2:

kedi ya iç bacağım o verdiğin hareketlerle düzelirmi ? ne yapmam gerekiyor,bacak benim için en önemi olan netten bakıyorum öne adım falan var,bide squats.
Evet değişir ben + birşey yapamdım ama roxallene sor nasıl değişti bacaklarım ve karnım

evet tatlım hem kilo verip hep sıkılaşmak istiyorum ama bakalım nolcak ya çok hızlılar ordan oraya atlıolar başım dönüo ama çok terletio valla heryerin çalışıo gümbür gümbür

evet tatlım hem kilo verip hep sıkılaşmak istiyorum ama bakalım nolcak ya çok hızlılar ordan oraya atlıolar başım dönüo ama çok terletio valla heryerin çalışıo gümbür gümbür

ya ben de istiyorum hem zayiflamak sIkIlasmak ama yeme tarzimi daha yeni düzene koydum, vercek fazla bi kilom yok ama iste onu da veremyiorum sen kac kilo vermek istiyorsun?? ben 5-6 vermek istiyorum, sporla yaparsak daha da inceliriz toplaniriz yani sey düsünüyorum ben, yürüyüsü hergün yapsak, bu videoyu da haftada bir-iki kez iste ne kadar yapabilirsek.. acaba nasil olur?? calisinca hele de bu tarz bi spor ezer gecer adami cocuklar zaten yeterince canima okuyorlar...

Üst bacak videosu değil ki 1.vdeo tamamen popo yöneltili . Ay benmi yanlış anlyoruumm yazılanları uayrın açıklayın bana

Eğer seni zorlamassan o dediğin videoyu 3 part yapabilirsin

ay ne bilim yaa, ben iç-dış bacak, selülit ve alt karın için egzersiz istediydim, hatta sordum sana bacak için diye de sen 1. videodaki hareketler popo ve bacaklar için dedin sanırım, öyle hatırlıyorum popo istemedim ben hiç, yapmak isterim de öncelikli hedefim değil o yüzden
ee bölgeselde egzersizlerde var bacak hareketi bi tek de mi ? o zaman ben kendi videomdan yapayım çokcana, çünkü en çok bacak ve karından şikayetçiyim sağol tatlım :13:

bi de ingilizceciyim ya ben, butt yazıyo orda , ama herhalde dedim bacak kaldırıyoz bacaklara da faydası var dedim neyse açıklığa kavuştu, şaşırdım kıızzz

Butt popo demek değilmi zaten :26: hayır 2.video baacaklar içinde. İstersen zayıflarken sıkılaşmaya alalım manyak kalori yaktırıyor? önceliğin bacaksa

kızlar kendinde öncesi ve sonrası yapan var mı ?
Bende yapıyorum haziranda koyucam:2:

ben dün sabah ilk fotografımı cektim. 30 günü dolmasını bekliyorum :))

Butt popo demek değilmi zaten :26: hayır 2.video baacaklar içinde. İstersen zayıflarken sıkılaşmaya alalım manyak kalori yaktırıyor? önceliğin bacaksa

Nasıl daha şimdiden farkı görmeye başladınız mı kızlar :)
Bende bu akşam çektim koydum dosya içine :)
Her iki haftada bir çekicem fotoğraf:)

benim canım bugün deli gb pizza istedi ama nasıl durdurdum kendmi anlatamam hala ağzım sulanıyor ama yok inat ettim ya bende ekmek yemiyorum ama etimek yiyorum artık dayanamazsam çünkü midem rahatsız benim çok açlığa gelemiyorum hani sık sık ama hafif bişiler atıyorum öle:26: bende 5-6 vermek istiyorum aynen ben yürüyüş yapmıyorum okul fln var pek vaktim olmuyor onun için bi bu videoları yapıyorum sen yanına yürüyüş eklersen daha iyi olur bencede senin iş hepten zormuş çocuk fln Allah kolaylık versin

Kedidirkediiiiiiiiiiiiiiii benim aklım karıştı yardım lütfenn dün sabah olmak üzere squat programına başladım (sabah kalkar kalkmaz yüzümü yıkamadan yapıyorum:) ) akşamları yatmadan öncede 4 dk. lık 3 set hareketleri yapıyorum hedefim zayıflamak ve sıkılaşmak bel ve karın bölgemde nerdeyse hiç sorunum ok tek sorunum bacaklar ve diz cevresi bu yaptıklarımla doğru yoldamıyım !?! YARDIM lütfen artık erimeli bu bacaklar...

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben sabah sabah bi halt yedim ki tüm dumbell' lar kafama insin :2:

aç karnına gözümü açamadan 650kalorilik şekerli çikolatalı rulokatı indirdim mideye löpedenek, hayır dün yatmadan da ne güzel diyeti devam ettiriyorum ki ben falan diye sevgi kelebeği gibi girdimdi, aç karnına tartıldım 80.40 iyi bari dedim, yedim inanılır gibi değil 81.5 oha ya ! nası ya, zaten kendisi 120 gram ya !

Şimdi hesapladım kiloma boyuma göre, bu yediğim haltı gramajına dek yakabilmem için, 7 mile Leslie yapmam gerek..

ya da
150 jumping jack
150 crunch
150 squat
50 push up

:18:

yapmam lazım ki 500 kalori yakabileyim bu bile sadece yediğim zararlıyı yakabilmek için, günlük workout u yapmamış gibi olcam..

Allahım iyi halt yedim ya..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…