Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kızlarr bn bugün o lanet billy nin nasıl dayanıosa heirf 57 dakika ondan 18 dakika yaptım 5 dk zumba,o popo kaldıran video 8 dakikalık mekik ve birazda mezdeke yaptım nasıl sıkılaşcaz bilemiyorum su yatagı gibiyim maşallah

o 1 saati yapabilseniz nasıl güzel kilo verirsiniz de

Videoyu hızlandırmışsın gibi o kadar hızlılar ki zor yetişiliyor vücudun spora alışık değilse tea bo zorlar ben daha önceden tae bo yapmıştım o yüzden hızlarına zor yetişsem de yaptım sen de gayret et acayip ter attırıyor

ay evet çok hızlı zilliler evet çok terletiyor maşallah bende yavaş yavaş yükseltiyim diyorum yoksa başım dönüyor valla bide göbekteki incelmeyi ne zamn farkderiz sizce kızlar

oooy oy kızlar dün spor yapamadım evde boya vardı ama en az otuz kez merdıven ındım cıktım bızım ev uc katlı asagı yukarı öldüm valla sonra odayı yerlestır falan baya bı ter doktum

bugunde pikniğe gittik höpür höpür götürdüm valla Kedicim senin gibi çıktı mı göbüş 4 aylık hamile gibi dalga geçtiler hatta bu vücuda bu göbek diye:)

yarın işe başlıyorum artık akşam 6da spor yapabilirim bir aya kadarda havuzumuz açılırsa daha çok spor yapmış olurum offf ya şu boğaz bir dursa gideecek bu göbekde bakalım sevgilimi ikna edebilirsem spora başlamaya kesin eritirim göbeği de o başlamadan olmuyor az sonra nutellalı wafle yapma planındayız meselaaa :))

kiiimmm ben mi??? benim tartistigim felan yok kedicim, hic bi zaman tat kaciran biri olmadim, bundan sonra da olmam merak etme

bakalim canim, veririm insallah, yürüyüsümü yaptim geldim ben de film izliyorum su an gel de sohbet edelim biraz

ben o videoya baslamaya bile cesaret edemedim o kadar zorluyomu yaa :26: ben anca isten gelince yapabilirim, o zamana da pestilim cikmis olur hic yapamam galiba :44: ama taebo nun kilo verdirdigini cok duydum daha önce.. sen de mi kilo vermek istiyorsun???

Noluyo kuzen, ne kıvılcımı ? Kıvılcımın işi yok topikte

Hırslarımızı workoutta harcıyoruz

kiiimmm ben mi??? benim tartistigim felan yok kedicim, hic bi zaman tat kaciran biri olmadim, bundan sonra da olmam merak etme
Konuyu kapatabilirmiyiiz?? Lütfen ama topikte inceden laf sokmalar istemiyorum lütfen, hepinizi arkadaşımsınız burada sadece bilgilendirme yapılıyor kimsenin kötü niyet yok.
Noluyo kuzen, ne kıvılcımı ? Kıvılcımın işi yok topikte

Hırslarımızı workoutta harcıyoruz
Yok tatlım Zaten senin olduğun yerde ben daha kavganın K sini görmedim arkadaş anlamamış nedemek istediğini sanırım ikinizinde kötü niyeti yok.

Uyarı!!

Topikte yanlış anlaşılmalar olabilir ama gereksiz alınganlıklara gerek yok. Kimseyi kayırmıyorum böyle imalarla gelinmesin lütfen.

Konu kapandı .

Yok tatlım Zaten senin olduğun yerde ben daha kavganın K sini görmedim arkadaş anlamamış nedemek istediğini sanırım ikinizinde kötü niyeti yok.

Bırak onu bunu da havuza gidelim artıkkk.. Ya da yazlığa Yazlık demişken..

Bugün markette kavun ve de karpuz gördüm, canım da çekmedi değil, şöyle bir yanaştım tezgaha yokladım mıncıkladım falan, daha Nisan ayının ortasında olmadan çürümüş hepsi, bu nasıl iş ya :26:

Offfffffffffffffff beybiiiiiii (sapıkmış gibi oldu ama bu nasıl bir güzelliktir )

Allah bilir neyin hormonunu yediyseler hemen pörsümüşlerdir.

Yazında yoktu hatırlamıyor musun hepsi kelek çıkıyorduk

Daha hazır değilim yaza Dahada olamayacağım galiba amannnn

olurum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…