o 1 saati yapabilseniz nasıl güzel kilo verirsiniz dekızlarr bn bugün o lanet billy nin nasıl dayanıosa heirf 57 dakikaondan 18 dakika yaptım 5 dk zumba,o popo kaldıran video 8 dakikalık mekik ve birazda mezdeke yaptım nasıl sıkılaşcaz bilemiyorum su yatagı gibiyim maşallah
o 1 saati yapabilseniz nasıl güzel kilo verirsiniz de
İnşallah kuzum yavaş yavaş yükselt çitayıah yapabilsek keşkee keşkeeeyavas yavaş çıkarım heralde kedicim
kızlarr bn bugün o lanet billy nin nasıl dayanıosa heirf 57 dakikaondan 18 dakika yaptım 5 dk zumba,o popo kaldıran video 8 dakikalık mekik ve birazda mezdeke yaptım nasıl sıkılaşcaz bilemiyorum su yatagı gibiyim maşallah
Videoyu hızlandırmışsın gibi o kadar hızlılar ki zor yetişiliyorvücudun spora alışık değilse tea bo zorlar ben daha önceden tae bo yapmıştım o yüzden hızlarına zor yetişsem de yaptım sen de gayret et acayip ter attırıyor
Kızlar küçük tartışma kıvılcımları görüyorum Lütfen
:- Regen birşey dememiş Roxallane'de bir şey söylememiş.. Sorun yok yanlış anlaşılmalar olmasın..
Topiğimizinde şekeeerr tadı kaçmasın
hadi bakalım canım ben öyle yada böyle verdim 2 kiloyu, sıra sen de
düzene oturunca daha kolay verirsin diye düşünüyorum,
bünye meselesi işte ya ben de kilosu olmasına rağmen bel oyuntusu olan insanlara nasıl imreniyorum
janet önceden böyle miymiş
kızlarr bn bugün o lanet billy nin nasıl dayanıosa heirf 57 dakikaondan 18 dakika yaptım 5 dk zumba,o popo kaldıran video 8 dakikalık mekik ve birazda mezdeke yaptım nasıl sıkılaşcaz bilemiyorum su yatagı gibiyim maşallah
Kızlar küçük tartışma kıvılcımları görüyorum Lütfen
:- Regen birşey dememiş Roxallane'de bir şey söylememiş.. Sorun yok yanlış anlaşılmalar olmasın..
Topiğimizinde şekeeerr tadı kaçmasın
Konuyu kapatabilirmiyiiz?? Lütfen ama topikte inceden laf sokmalar istemiyorum lütfen, hepinizi arkadaşımsınız burada sadece bilgilendirme yapılıyor kimsenin kötü niyet yok.kiiimmm ben mi???benim tartistigim felan yok kedicim, hic bi zaman tat kaciran biri olmadim, bundan sonra da olmam merak etme
Yok tatlım Zaten senin olduğun yerde ben daha kavganın K sini görmedim arkadaş anlamamış nedemek istediğini sanırım ikinizinde kötü niyeti yok.Noluyo kuzen, ne kıvılcımı ? Kıvılcımın işi yok topikte
Hırslarımızı workoutta harcıyoruz
Yok tatlım Zaten senin olduğun yerde ben daha kavganın K sini görmedim arkadaş anlamamış nedemek istediğini sanırım ikinizinde kötü niyeti yok.
Bırak onu bunu da havuza gidelim artıkkk..Ya da yazlığa Yazlık demişken..
Bugün markette kavun ve de karpuz gördüm, canım da çekmedi değil, şöyle bir yanaştım tezgaha yokladım mıncıkladım falan, daha Nisan ayının ortasında olmadan çürümüş hepsi, bu nasıl iş ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?