peki canım.sağol
zayıflama ve sıkılaşmayı önerdi bana.bi 15 kilo vermek istiyorum ve verirkende sarmak istemiyorum.bakalımmm...sen hangi gruptasın canım bölgesel mi çalışıyorsun?
zayıflama ve sıkılaşmayı önerdi bana.bi 15 kilo vermek istiyorum ve verirkende sarmak istemiyorum.bakalımmm...
biz de iyiyiz sevgili boğazımla :125:
ama benim mazeretim var, ya sen?
hiç mi düşünmüyorsun sen o güzelim bikinileri
inşallah canım ya...verirsin yaa, spor da yapacağın için sarkık, çatlak, selülit filan olmaz hiç.
Onlardan başka düşündüğüm bi şey yok sanırım şu ara.
Eğer düşünce gücüyle zayıflamak mümkün olsaydı şu an benden eser kalmamıştı.
Spora devam canım, düzene oturttum, boğazı da kesersem olacak bu iş.
inşallah canım ya...
hadi bakalım canım yaa,
meyve ye bol bol gerçekten tatlı aramıyo insan meyve yiyince.
ben de kıyafet derdindeyim, artık olmuyor hiç birşeyim
Olmamasının sebebi iyi ama sende, yanılıyor muyum?
Pantolonlarım hala bacağımdan geçmiyor..
Ya benim derdim tatlı değil.
Çikolata pek yemem, şerbetli tatlı zaten sevmem.
Ben canım sıkıldığında, yapacak bir şey bulamadığımda yemek yiyorum.
Bu kez bunun yerine sıkıldığımda bir kitap alacağım elime. :)
Hem kültürel hem fiziksel gelişim.
iyi mi pek bilmiyorum açıkçası popomdan düşüyor pantolonlar
ama bir popom olsaydı ve düşmeseydi daha mı çok sevinirdim emin değilim
bence çok doğru bi karar vermişsin canım, kitap en iyi dosttur
ben kendimi bıraksam ölümüne yiyorum yahu, çikolata filan hiç affetmem.
Abim benim çikolatayı sevdiğimi zannederek rafı dolduruyor ama elimi sürmüyorum. :)
Şu an bile masada hatta ama hiç içimden gelmiyor.
Koy önüme kolayı, cipsi bak bakalım ne kadar süre duruyor önümde.
Haklısın ya, büyük popo olayını sevmeye başladım ama fazlalıklardan kurtulduğumda çok daha hoş olacak.
bende 30 gün suquats yapmak istiyorum.sıkılaşma programına da katılmak istiyorumm..beni de aranıza alınn :26: ne yapmam gerekirr
Çok teşekkür ederim:)Bu başlık ilk açıldığında squatsa başlamıştım ve 10 gün falan düzenli yaptığımda fark görmeye başlamıştım. Yani psikolojik midir bilmiyorum dediğin gibi ama resmen popoma dokunduğumda altında bir çizgi vardı sanki.Nasıl anlatırım bilemiyorum, bak şu resimdeki gibi. Eki Görüntüle 687982
Ama sonra saldım baya..Bir sürü şey denedim falan fayda göremedim. Şimdi önce kilo verip sonra squat programını uygulamayı düşünüyorum. :) Biraz küçülsün istiyorum çünkü. Bahsettiğim video da şu. 8 min buns - butt workout - YouTube
Kedi vermişti yeni programı oluşturduğunda. :)) Umarım istediğin sonuca ulaşırsın canım.
ben varııımzayıflarken sıkılaşma grubunda olan var mı?
sayfa 317de 2 video ve 2 hareket verileceği yazıyor.videolar var ama hareketler yok.bunların dışında altta bi toplu hareket var 3 aşamalı.onun dışında başka yok.acaba önceden verilmiş hareketler mi var?:44:ben varııım
sayfa 317de 2 video ve 2 hareket verileceği yazıyor.videolar var ama hareketler yok.bunların dışında altta bi toplu hareket var 3 aşamalı.onun dışında başka yok.acaba önceden verilmiş hareketler mi var?:44:
canım videolarla ilgili sıkıntı yok.sadece 2 harekete takıldım...herneyse bunları bi yapalımda...Önceden verilmiş bir hareket yok bildiğim kadarıyla grupların tüm egzersizleri orada paylaşılmış ayrıca verilen videolar var ama grubun egzersizi oradaki 2 video ve o toplu hareket ben böyle biliyorum
canım videolarla ilgili sıkıntı yok.sadece 2 harekete takıldım...herneyse bunları bi yapalımda...
yok canım problem yok.sağol:13:Çok yardımcı olamadım canım ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?