Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bugün 150yi yaptım canım 3. haftam. Düzenli yapıyorum kedinin dediklerine dikkat ederek. Şekeri, gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım yaşasın yeşil çay

canım yaa yeşil çayı nasıl içiyosun ben içemiyorum ama onun yerine matte içiyorum unutmazsam içine yeşil çayda ekliyorum ayy darısı başıma bende kendimi bi modifiye edebilsem yarın 5.günüm 70 yapcam :))

Sade yeşil çay bana da ağır geliyor büyülü bohça var yaseminli yeşil çay onu dene. Hem güzel kokuyor hem de yasemin yeşil çayın kendine has acılığını gidermiş. Doğuşun limonlu yeşil çayı da güzel. Liptonun vardı içemedim çok acı geldi.

Size asıl motivasyonun gazın kralını şimdi vericem.

yazın kocanızla/sevgilinizle havuza gidiyorsunuz, iki tane şezlong gördünüz hemen havluları serdiniz, derken yanınızdaki şezlongun sahibi yavru sularını damlata damlata havuzdan süzülerek çıkıyor, tam da kocanızın dibindeki şezlonga uzanıveriyor..

:18: kocanızın bu kadının hemen yanında yattığını gördükçe cinlenip henüz vakit varken bi türlü diyetinize ve sporunuza sadık kalmadığınız için içinizden sesli sesli küfrediyorsunuz.

kalkın bakayım hemen spora !

Son düzenleme:

hahaaa avazım çıktığı kadar hemde ama kesin geri kalan tatili bunalımda geçirirdim:))) ayy bir an hayal ettimde canım hakkaten çok etkili bir gaz olmuş bu:)))

hahaaa avazım çıktığı kadar hemde ama kesin geri kalan tatili bunalımda geçirirdim:))) ayy bir an hayal ettimde canım hakkaten çok etkili bir gaz olmuş bu:)))

çok fenayım dimii

napiyim bacım önceden canlandırıyım gözünüzde vakit varken, gün geldiğinde roxalanne dediydi diye ağlamayın

Ayy kızlaar nasıl moralim bozuldu az önce. Abim hastalarından biriyle konuşuyordu. 18 yaşında bir çocuk, şizofreni hastası. Kendini peygamber sanıyor.. İnsanlara düşünce gücüyle istediğini yaptırabildiğini falan zannediyor. Baya ciddi ciddi abime, sen Hz Ali'sin diyor. Daha önce seninle konuştuk, bugün burada buluşacağımızı ikimiz de biliyorduk falan diyor. :26: Biz burda popoyu dert ediyoruz.. Allah acil şifalar versin ya. Kafama takıldı öyle, yazmak istedim. :26:

öyle hakikatten
ama sporla iyi oturacak bizim vücutlar ya
bi daha da çok fazla kilo almayız normal şartlarda

Şu an normal şartlar altında değilsem yazın hiç veremem ki ben ama
Anneme gidicem, tatlılar, yemekler, börekler
Gitmeden çoook zayıflamalıyım çoook
Sporumu da yapmadım bugün Nasıl vereceksem

Onlar sana kilo verdirmek istemiyor belli

Espri süpermiş

ay canim çok garipmiş ya benim tanidikLarim biridE şizofreni, gökyûzünde evim var cinde kamyonla altinlarim gelior diordu ay napayim gûlerım ya.. eee herkes in derdi farkLi yapacak birşey yok hayat bu

Öyle tabi canım ya. Duyunca tuhaf oluyor insan. Diyorki abime siz daha önce müdür yardımcısıydınız, istifa edip taksici oldunuz. Takside karşılaştık ve buraya beraber geldik. Aslında hepsini önceden biliyorduk.Daha önce Medine ve Mekke'de bulunduk beraber..

Üzülüyor insan. :26:

Bunlar da aynı havuzdan gözünüze takılan diğer görüntüler..

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

işkence havuzu

çok moralim bozuk benim..bugun bikinileri çıkardım giydim,kıyafetler varken derler popon ne güzel diye.ama bikiniyi giyince selülitler çatlaklar çıktı aslında belim 65-66 cm kalçam 100.ama göğsüm küçük diye bikiniyle belimi kalın gördüm.ben sıkılaşmak için yapıyrrum spor ama diyet yapamıyrum.zayıflamadan olmycak galıba kilo vermem gerekiyor 2 kilo versem yeter.ama burger,çikolata ne bulursam yiyorum ya

psikiyatr mı tatlım abin, önce akıl sonra vücut sağlığı ya.
sağlıktan sonra geliyo ne geliyosa artık.
yazık gerçekten, 18-25 yaş arası çıkıyor bu hastalık.
umarım geriler de hastalığıyla beraber yaşayabilir o çocuk, çok üzüldüm.

ohh ohh benim de anne anneanne babaanne bermuda üçgeni birleşip beni besiye çekiyorlar.
onun için şimdiden sporla kendimi sabitlemem lazım.
yazın gidince yer yer yüzerim yine yakarım
sen de sporunu düzenli yapmaya çalış ama tatlım tatile ne kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…