Bugün 150yi yaptım canım 3. haftam. Düzenli yapıyorum kedinin dediklerine dikkat ederek. Şekeri, gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım yaşasın yeşil çay
popo var meme var bel yok
canım yaa yeşil çayı nasıl içiyosun ben içemiyorum ama onun yerine matte içiyorum unutmazsam içine yeşil çayda ekliyorum ayy darısı başıma bende kendimi bi modifiye edebilsem yarın 5.günüm 70 yapcam :))
ne ile ilgili bir jelmiş bu?
Size asıl motivasyonun gazın kralını şimdi vericem.
yazın kocanızla/sevgilinizle havuza gidiyorsunuz, iki tane şezlong gördünüz hemen havluları serdiniz, derken yanınızdaki şezlongun sahibi yavru sularını damlata damlata havuzdan süzülerek çıkıyor, tam da kocanızın dibindeki şezlonga uzanıveriyor..
:18: kocanızın bu kadının hemen yanında yattığını gördükçe cinlenip henüz vakit varken bi türlü diyetinize ve sporunuza sadık kalmadığınız için içinizden sesli sesli küfrediyorsunuz.
kalkın bakayım hemen spora !
hahaaa avazım çıktığı kadar hemde ama kesin geri kalan tatili bunalımda geçirirdim:))) ayy bir an hayal ettimde canım hakkaten çok etkili bir gaz olmuş bu:)))
evet canim almanyadayim.. hessen eyaletinde, peki ya sen???
ay canim çok garipmiş ya benim tanidikLarim biridE şizofreni, gökyûzünde evim var cinde kamyonla altinlarim gelior diordu
öyle hakikatten
ama sporla iyi oturacak bizim vücutlar ya
bi daha da çok fazla kilo almayız normal şartlarda
eveet millete yaranılmıyor ciddentam 6-7 kg öncesinden beri bana daha fazla zayıflama diyen insanlar var, her gördüklerinde böyle iyisin daha zayıflama diyorlar. mantıkları ne anlamadım zayıflama dediklerinden bu yana 7 kg daha verdim, hala iyisin zayıflama modundalar bence bunların dertleri insanı zayıflatmamak
Teşekkür ederim canım
Eşim bugün dedi ki popon arkası modifiye edilip kaldırılmış şahin gibi oldukendince iltifat ediyor garibim Etkisini diğer insanlardan da duymaya başladım, squat yaparken zorlanınca hemen aklıma getiriyorum bunları ve tam gaz devam ediyorum
ay canim çok garipmiş ya benim tanidikLarim biridE şizofreni, gökyûzünde evim var cinde kamyonla altinlarim gelior diorduay napayim gûlerım ya.. eee herkes in derdi farkLi yapacak birşey yok hayat bu
Bunlar da aynı havuzdan gözünüze takılan diğer görüntüler..
işkence havuzu
kuzen napaysn hastayim didim ama. kalp yapicm sPor yanimda cips vardi yemicem ya!
Ayy kızlaar nasıl moralim bozuldu az önce. Abim hastalarından biriyle konuşuyordu. 18 yaşında bir çocuk, şizofreni hastası. Kendini peygamber sanıyor.. İnsanlara düşünce gücüyle istediğini yaptırabildiğini falan zannediyor. Baya ciddi ciddi abime, sen Hz Ali'sin diyor. Daha önce seninle konuştuk, bugün burada buluşacağımızı ikimiz de biliyorduk falan diyor. :26: Biz burda popoyu dert ediyoruz.. Allah acil şifalar versin ya. Kafama takıldı öyle, yazmak istedim. :26:
Şu an normal şartlar altında değilsem yazın hiç veremem ki ben ama
Anneme gidicem, tatlılar, yemekler, börekler
Gitmeden çoook zayıflamalıyım çoook
Sporumu da yapmadım bugünNasıl vereceksem
Onlar sana kilo verdirmek istemiyor belli
Espri süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?