Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

cidden bu nedi arkadaşım, o popo nedir yani

Kendileri zayıflayamadıkları için kıskanıyorlar bence onlar istiyor ki herkes tombik olsun onlar zayıf görünsün Yemezler

ay bence deee

Bugün 150yi yaptım canım 3. haftam. Düzenli yapıyorum kedinin dediklerine dikkat ederek. Şekeri, gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım yaşasın yeşil çay

ay darısı başıma canım yaa

böyle popom olsun daha ne isterim ya, bele bak belee bel yok

ooofffff

ben o hatunun üzerine acilen bir şey dökerdim yani kalksın gitsin oooo

of canım herkesin derdi kendine büyük işte, geçmiş olsun, çok kötü bir şey :26:

insan baya genc gorunuyo yahu , dimi kizlar?

kesinlikle çok genç duruyor, bana da 5 yaş gençleştin diyorlaar

bence de verdirmek istemiyorlar ama verdim yani, oh olsun

Yaaa niye bir gram kilo veremiyorum ben.acaba gün icinde fazla yemiyorum diye mi anlayamadim ben.ama gercekten canim istemiyor ne yapayim simdi.

Evet tatile çok az kaldı:26::18::18::18:
geçen hafta oldukça düzenliydim. Bu hafta da 1 gün yapabildim daha ama yapıcam inşallah

Evet tatile çok az kaldı:26::18::18::18:
geçen hafta oldukça düzenliydim. Bu hafta da 1 gün yapabildim daha ama yapıcam inşallah

yaparsın ya hiç merak etme ben de yapamadım ama yapcam
umudum hep var
bence çok güzel gaza geldik, yemeyi de azalttık.
olcak bu iş ya, olcak

yok canim, uzak olyuorum, ben frankfurttayim keske yakin olsaydik, ne güzel olurdu görüsürdük belki

kuzum bunu nerden buldun

çok saçma bi şekilde karşıma çıktı yaa,
tamamen alakasız şeyler arıyordum aslında.

Psikolog canım. Okul çağı çocuklara bakıyor, normalde gelen hastalarda dikkat bozukluğu falan oluyor en fazla. Ama bu çocuk baya üzmüş onu da, anlatınca ben de üzüldüm. İnşallah bir an önce iyileşir.

tedavisi yok maalesef şizofreninin, sadece etkileri azaltılabiliyor umarım olabildiğince düzelir tatlım ya
sen nasılsın, nasıl gidiyo?

cekiyo kuzum yaaa simdiki ilgi alanimiz ya hani

şu sondaki sarışın kızın yandan toto görüntüsü ne güzel yaaaaaaa ben de istiyorum

Yaaa niye bir gram kilo veremiyorum ben.acaba gün icinde fazla yemiyorum diye mi anlayamadim ben.ama gercekten canim istemiyor ne yapayim simdi.

canım az yiyorsan, kilo veremezsin. vücudun kıtlığa girer ve ne yesen depolar, onu kandırmak için biraz fazla yemen gerek

selam arkadaşlarnasılsınız?

selam minaaa hoş geldin squat ımı yaptım 80 tane iyiyim sen nasılsın?

iyiyim bende.ben daha başlamadım.yarın başlıcam.sen ne zamandır yapıyosun?

burda bir program vardı, hangi sayfada bilmiyorum. 1 aylık squat programı vardı orda. günde 50 ile başlıyorsun, hergün 5 arttırıyorsun. ama 3 günde bir dinleniyorsun. sonra 10 arttırıyorsun. yani şöyle

50
55
60
dinlenme
70
75
80
dinlenme
90
95...

bu şekilde 250 ye kadar sürüyor canım ben bugün 80 i yaptım işte

çok iyi darısı bana.ama bende iyi motive oldum.kararlıyım.başlıyorum.ama 1 hafta sonra regl olucam.bırakayım mı yoksa devam mı edeyim?ne dersiniz?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…