Kendileri zayıflayamadıkları için kıskanıyorlar benceonlar istiyor ki herkes tombik olsun onlar zayıf görünsün Yemezler
Bugün 150yi yaptım canım 3. haftam. Düzenli yapıyorum kedinin dediklerine dikkat ederek. Şekeri, gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım yaşasın yeşil çay
Eki Görüntüle 688185 ..............
Size asıl motivasyonun gazın kralını şimdi vericem.
yazın kocanızla/sevgilinizle havuza gidiyorsunuz, iki tane şezlong gördünüz hemen havluları serdiniz, derken yanınızdaki şezlongun sahibi yavru sularını damlata damlata havuzdan süzülerek çıkıyor, tam da kocanızın dibindeki şezlonga uzanıveriyor..
:18: kocanızın bu kadının hemen yanında yattığını gördükçe cinlenip henüz vakit varken bi türlü diyetinize ve sporunuza sadık kalmadığınız için içinizden sesli sesli küfrediyorsunuz.
kalkın bakayım hemen spora !
Ayy kızlaar nasıl moralim bozuldu az önce. Abim hastalarından biriyle konuşuyordu. 18 yaşında bir çocuk, şizofreni hastası. Kendini peygamber sanıyor.. İnsanlara düşünce gücüyle istediğini yaptırabildiğini falan zannediyor. Baya ciddi ciddi abime, sen Hz Ali'sin diyor. Daha önce seninle konuştuk, bugün burada buluşacağımızı ikimiz de biliyorduk falan diyor. :26: Biz burda popoyu dert ediyoruz.. Allah acil şifalar versin ya. Kafama takıldı öyle, yazmak istedim. :26:
insan baya genc gorunuyo yahu , dimi kizlar?
Şu an normal şartlar altında değilsem yazın hiç veremem ki ben ama
Anneme gidicem, tatlılar, yemekler, börekler
Gitmeden çoook zayıflamalıyım çoook
Sporumu da yapmadım bugünNasıl vereceksem
Onlar sana kilo verdirmek istemiyor belli
Espri süpermiş
ohh ohh benim de anne anneanne babaanne bermuda üçgeni birleşip beni besiye çekiyorlar.
onun için şimdiden sporla kendimi sabitlemem lazım.
yazın gidince yer yer yüzerim yine yakarım
sen de sporunu düzenli yapmaya çalış ama tatlım tatile ne kaldı şurda
Kölndeyim..Yakin olmuyoz galiba.
kuzen napaysn hastayim didim ama. kalp yapicm sPor yanimda cips vardi yemicem ya!
Evet tatile çok az kaldı:26::18::18::18:
geçen hafta oldukça düzenliydim. Bu hafta da 1 gün yapabildim daha ama yapıcam inşallah
yok canim, uzak olyuorum, ben frankfurttayimkeske yakin olsaydik, ne güzel olurdu görüsürdük belki
kuzum bunu nerden buldun
psikiyatr mı tatlım abin, önce akıl sonra vücut sağlığı ya.
sağlıktan sonra geliyo ne geliyosa artık.
yazık gerçekten, 18-25 yaş arası çıkıyor bu hastalık.
umarım geriler de hastalığıyla beraber yaşayabilir o çocuk, çok üzüldüm.
Psikolog canım. Okul çağı çocuklara bakıyor, normalde gelen hastalarda dikkat bozukluğu falan oluyor en fazla. Ama bu çocuk baya üzmüş onu da, anlatınca ben de üzüldüm. İnşallah bir an önce iyileşir.
tedavisi yok maalesef şizofreninin, sadece etkileri azaltılabiliyor umarım olabildiğince düzelir tatlım ya
sen nasılsın, nasıl gidiyo?
Umarım canım..
Ben ve iştahım iyiyiz.
Sen nasılsın tatlım?
yaparsın ya hiç merak etme ben de yapamadım ama yapcam
umudum hep var
bence çok güzel gaza geldik, yemeyi de azalttık.
olcak bu iş ya, olcak
çok saçma bi şekilde karşıma çıktı yaa,
tamamen alakasız şeyler arıyordum aslında.
cekiyo kuzum yaaa simdiki ilgi alanimiz ya hani
Bunlar da aynı havuzdan gözünüze takılan diğer görüntüler..
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
işkence havuzu
Yaaa niye bir gram kilo veremiyorum ben.acaba gün icinde fazla yemiyorum diye mi anlayamadim ben.ama gercekten canim istemiyor ne yapayim simdi.
selam arkadaşlarnasılsınız?
iyiyim bende.ben daha başlamadım.yarın başlıcam.sen ne zamandır yapıyosun?selam minaaahoş geldin squat ımı yaptım 80 tane iyiyim sen nasılsın?
iyiyim bende.ben daha başlamadım.yarın başlıcam.sen ne zamandır yapıyosun?
çok iyi darısı bana.ama bende iyi motive oldum.kararlıyım.başlıyorum.ama 1 hafta sonra regl olucam.bırakayım mı yoksa devam mı edeyim?ne dersiniz?:44:burda bir program vardı, hangi sayfada bilmiyorum. 1 aylık squat programı vardı orda. günde 50 ile başlıyorsun, hergün 5 arttırıyorsun. ama 3 günde bir dinleniyorsun. sonra 10 arttırıyorsun. yani şöyle
50
55
60
dinlenme
70
75
80
dinlenme
90
95...
bu şekilde 250 ye kadar sürüyor canımben bugün 80 i yaptım işte
çok iyi darısı bana.ama bende iyi motive oldum.kararlıyım.başlıyorum.ama 1 hafta sonra regl olucam.bırakayım mı yoksa devam mı edeyim?ne dersiniz?:44:
peki canım.sağolregl olana kadar devam et canım, olunca bırakırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?