bende 30 gün suquats yapmak istiyorum.sıkılaşma programına da katılmak istiyorumm..beni de aranıza alınn :26: ne yapmam gerekirr
Olmamasının sebebi iyi ama sende, yanılıyor muyum?
Pantolonlarım hala bacağımdan geçmiyor..
Ya benim derdim tatlı değil.
Çikolata pek yemem, şerbetli tatlı zaten sevmem.
Ben canım sıkıldığında, yapacak bir şey bulamadığımda yemek yiyorum.
Bu kez bunun yerine sıkıldığımda bir kitap alacağım elime. :)
Hem kültürel hem fiziksel gelişim.
zayıflarken sıkılaşma grubunda olan var mı?
Günaayydınn canlarımm
Fekat suçluyum ben dün akşam spor yapamadım çünkü regl oldum ilk günümdü boşladım
Şimdi sizleree birşey sormak istiyorum Bel ve kalça nasıl ölçülür bu 1
Benim 100 çıkmıştı ama dar pantolon ekleri yukarı fışkırtır ya o şekildeydi ve toktum
ve SİZLERİN ÖLÇÜLERİ NEDİR ?
artıkın bende bugün alayım mezura bakayım benimki bayağı anormal mi size göre
2.si Diyetdaşım neredee
Günaayydınn canlarımm
Fekat suçluyum ben dün akşam spor yapamadım çünkü regl oldum ilk günümdü boşladım
Şimdi sizleree birşey sormak istiyorum Bel ve kalça nasıl ölçülür bu 1
Benim 100 çıkmıştı ama dar pantolon ekleri yukarı fışkırtır ya o şekildeydi ve toktum
ve SİZLERİN ÖLÇÜLERİ NEDİR ?
artıkın bende bugün alayım mezura bakayım benimki bayağı anormal mi size göre
2.si Diyetdaşım neredee
Günayyydınnnnnnnnnnn :)) canım ya ben pek bilmiyorum nasıl ölçüm yapılır ama pantolonsuz yapman gerek bence, aslında benimde ölçmem gerek ama yemiyo valla korkuyorum göğüs 86 bel 63 ama basen ve bacak yemiyo valla çok korkuyorum eskiden 96-98 civarındaydı ama şimdi 105 i geçmiştir ayy tam bir armut oldum ben yaaaa.........(
merhabalar
ölçüleri sormuşunuz, bildiğim kadarıyla yazayım,
göğüs: göğüs uçlarının olduğu yerden
bel: göbek deliğinin üst kısmı, göğüslerin de alt kısmında olan belin en ince yerinden
kalça,popo : popo şişkinliğinin tam üstünden
basen: o da poponun altından galiba emin değilim :26:
birazdan ben de sıkılaşma egzersizlerime başlıycam
Stillex maaşallahın var hee hergün bakıyorum 2 saat 2 saat ben yarım saatte tamam diyip sürtüne sürtüne koltuğa gelmeye çalışıyorum
Evet terlemeden olmuyor malesef, öyle eşofmanım yok ama bakayım, Geçen hafta işe yarıyor diyordum bu hafta sanki daha çok almış gibiyim, canım hep bir şey yemek istiyor, tatlı çekiyor:26:
[/COLOR][/B]
balım geldin demek çok iyi oldu burda beraber gaza gelip yapıcaz artıkmerhabalar arkadaşlar bende istiyorummtam 4 gün oldu başlayalı bugünde burayı mina arkadaşım söyledi bende katılayım dedim tabi kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?