Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bende 30 gün suquats yapmak istiyorum.sıkılaşma programına da katılmak istiyorumm..beni de aranıza alınn :26: ne yapmam gerekirr

canım topic sahibi kedidirkedi , sen derdini yaz, o görünce sana programını verir. görmezse de özelden mesaj at, göremeyebiliyorum özelden mesaj atın cevap alamazsanız, ya da ben burdayken sorunuzu yenileyin demişti

hoş geldin aramıza

Dizzycim nacizane bi tavsiyem olacak istersen bir dene ben inanılmaz tatlıcıyım hatta tatlı canavarıyım bende bakıyorum krize gircem hemen bi meyva yiğodum ama beni kesmiyordu şimdi light yoğurda biraz bal katıp eğer açlıkta varsa müsli de katıyorum inanılmaz iyi geliyor ki light yoğurdun bel bölgesini incelttiğine dair söylemler vardı bence doğru etrafımda bikaç örnek var hakkaten belleri ince günde nerdeyse 300gr yoğur yiğorlar valla bende yoğurt tüketmeye başladım hiç sevmezdim dara düşünce sevmeye başladım:))

Günaayydınn canlarımm

Fekat suçluyum ben dün akşam spor yapamadım çünkü regl oldum ilk günümdü boşladım

Şimdi sizleree birşey sormak istiyorum Bel ve kalça nasıl ölçülür bu 1

Benim 100 çıkmıştı ama dar pantolon ekleri yukarı fışkırtır ya o şekildeydi ve toktum

ve SİZLERİN ÖLÇÜLERİ NEDİR ?
artıkın bende bugün alayım mezura bakayım benimki bayağı anormal mi size göre

2.si Diyetdaşım neredee

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar. Dün eşimle spor salonuna başladık hoca gözetiminde ve spora okadar alışmışım ki bugün hiçbir yerimde ağrı yok . Dün itibariylr 1 kilo 200 gram daha verdiğimi öğrendim. Bu topik açıldığında 66.6 idim şimdi 62 kg ım he he . 66.6 dan önce de 68.2 idim.

zayıflarken sıkılaşma grubunda olan var mı?

ben de varim canim Insallah bugun basliycam

selam canim.ben de olculerimi bilmiyom birisi bi yardim etse de biz de olculerimizi alsak...

Günayyydınnnnnnnnnnn :)) canım ya ben pek bilmiyorum nasıl ölçüm yapılır ama pantolonsuz yapman gerek bence, aslında benimde ölçmem gerek ama yemiyo valla korkuyorum göğüs 86 bel 63 ama basen ve bacak yemiyo valla çok korkuyorum eskiden 96-98 civarındaydı ama şimdi 105 i geçmiştir ayy tam bir armut oldum ben yaaaa......... (

ayyy unutmuşum yazmaya ben belimi kıvrım yerinden ölçüyorum yani en ince yerinden basen de tam popo altından diye biliyorum bilen arkadaşlar doğruysa doğrulayın yanlış ise düzeltin lütfeeen:)))

Günaydın fit kızlar kahvaltı menüm yukarıda. Yemeği ocağa koyup hemen spora başlayacağım.

merhabalar

ölçüleri sormuşunuz, bildiğim kadarıyla yazayım,
göğüs: göğüs uçlarının olduğu yerden
bel: göbek deliğinin üst kısmı, göğüslerin de alt kısmında olan belin en ince yerinden
kalça,popo : popo şişkinliğinin tam üstünden
basen: o da poponun altından galiba emin değilim :26:

birazdan ben de sıkılaşma egzersizlerime başlıycam

hepsini anladım da şu popo ölçümünü anlamadım yavruss hangi şişkinliğinden ölçecem benim ki kople şişşş :)) kıvrımdan sonra ortadan ölçecez galiba :))

Stillex maaşallahın var hee hergün bakıyorum 2 saat 2 saat ben yarım saatte tamam diyip sürtüne sürtüne koltuğa gelmeye çalışıyorum

2 saatin sonunda yürüyemiyorum Son videolarda ki kadınlara yapamadıkça saydırdığım oluyor ama inat edip yapıyorum

Evet terlemeden olmuyor malesef, öyle eşofmanım yok ama bakayım, Geçen hafta işe yarıyor diyordum bu hafta sanki daha çok almış gibiyim, canım hep bir şey yemek istiyor, tatlı çekiyor:26:

[/COLOR][/B]

Sorma o tatlı sıkıntısı bende de var.Sürekli tatlı yiyesim sürekli atıştırasım geliyor.Hamur işleri yiyesim var Neyse hep sağlık hep spor

3 günden sonra bugün rest günüm.Ama sürekli haraket yapmaya yanlara esnemeye felan çalışıyorum

bende sporumu yapamıyorum kaç gündür bugün biraz yapayım ama kızlar akşamları yemek fln yemeyn sadece salata yiyin valla tavsiyem hem hafif uyuyorsunuz hemde gramda olsa faydasını görüyorsunuz valla

merhabalar arkadaşlar bende istiyorumm tam 4 gün oldu başlayalı bugünde burayı mina arkadaşım söyledi bende katılayım dedim tabi kabul ederseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…