Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Good morning

haa haaaaaa

:122: Günaydııınnn :122:

Kıızzlaar Uyanın artık Sıkı fit zayıf güzeller güzeli kadınlar :80:

:92::92::92::92::92::92::92:

Bugün havamdayım kızlar hadi çoşuyoruz minik kahvaltılarımızı yapıp 1saat sonra sporlarımıza başlıyoruz yazın bikinilerde

Taaşş Gibi Oluyoruzz:87::87::87::89:​

Günaydın fıstıklaaaarrr
Nasılsınız? Ben şu an kahvaltı yapmaktayım, tuzsuz çorba içsem ne olur ki çok canım çekti sabah sabah

Gerçi ölçülerime bakınca moralim sabah bozuldu biraz hiçbir şey yememeliyim ama işte
Aç karnına aldığım ölçülerimi yazıyorum. e malesef hala kilomu bilmiyorum, tartım yok

Kalça 94tü 93 olmuş.
üst göbeğim 75ti 73 olmuş
Alt göbek hala 86
Bel çukurum 76ydı 75 olmuş.
bacaklarım da 56ydı 55 olmuş.

3 haftada ancak bu kadar olmuş Göbeğim gitmiyor ya ona üzülüyorum

günaydın kizlarrrrr bugün tüm gün dışarıda olucam oyuzden erken kalkıp yaptım sporumu.açık büfe kahvaltıya gidiyorum şimdi çok yiycem yine :-( herkese iyi pazarlar

Kediii, fıstıklar bi şey deyin ölçülerimee
Şu göbeği o yer hareketleri olmadan nasıl eritebilirim, yapamıyorum yer hareketlerini

tatlım incelmelerin süper ya

göbek kolay iş değil tatlım inan oda eriyecek sen yeterki düzenli sporunu yap

tatlım incelmelerin süper ya

göbek kolay iş değil tatlım inan oda eriyecek sen yeterki düzenli sporunu yap

Kediii gerçekten iyi miii.:13:
Bana az gibi geldi Şöyle bi 3-4 cm bekliyordum sanırım
Tabi diğer bölgeler de sevindirici benim için de şu göbeği eritsem gözüm açık gitmeyecek
Daha çok gaza geldim spora tüm gücümle devam :122:

Sizlere de günaydın hanımlar. Erken kahvaltı yapamayacağım eşim hala uyuyor. Bi pazarı var uyusun. Ben de yarın ki sınavlarıma çalışıyorum.. 2 tane var.

Elbetteki de ericek kuzum ya burda kimseyi kandırmıyoruz sonuçta göbekte kolay ama biraz daha büyük ayva dan göbekle biraz daha uğraştırıcıdır sadece Ama gitmezz diye asla birşey yok devam edersen gerçekten görüceksin :122: :122:

herkese günaydıııın
yeni kilom kalıcı oldu, artık kesinleşti
bugün itibariyle reglim de bitti.
döndüm aranıza hatunlar :13:
kahvaltımı yaptım az önce,
şimdi biraz ders çalışıp saat 1 gibi sporumu yapacağım. :122:

eneee çok güzel incelmişsin 3 hafta için ideal
heryerinden gitmiş bi de tebrikler

Sizlere de günaydın hanımlar. Erken kahvaltı yapamayacağım eşim hala uyuyor. Bi pazarı var uyusun. Ben de yarın ki sınavlarıma çalışıyorum.. 2 tane var.
Günaydın tatlım evet bi pazarı var uyusun dinlensin beyleriniz Sanada zihin açıklığı versinn sade yada sütlü bir kahve yap zihnin açılsın

Günaydın kuzum senide tebrik ederiiimm

Kilo almakta kolay değil kuzum ya sen aslında popo kası çıkartmak için proteyin takviyesi alsan süper olur ama güvenilir düzgü proteyinde bulmak zor ve pahalı Amann salla biz kendimiz yaparız

Teşekkürler bebacım sadece bir yerden gitmemesineben de sevindim.
Bel bölgemde bir rahatlama hissediyorum zaten, o eski şişkinlik hissi olmuyor pek artık.
Sen de kilonu sabitlemişsin tebrikler

Burası iyi ki var kuzum, sizler motive etmeseniz asla düzenli spor yapamazdım, çok sağ ol.
Yaza kadar toparlansın da

Günaydıın, kolay gelsin

Son düzenleme:

canım imkan olmuyor ki yaa, evde kalsam yemeğimi kendim yapsam tamam da yurt ve okulda yiyorum genelde.
kendi çabalarımla ne kadar çıkarabilirsem yetincem işte, squats manyağı bi tip olcam bi ay sonra tanıyamıcaksınız

Ayna bugün spor yapmaya isteğim yoktu hiç. dün 160 yaptım ve bacaklarım ağrıyor. Ama fotolorı görünce bir hırs geldi bulaşıkları yıkayayım da spora başlayım.

Günaydın hanımlar! Hepimize güzel pazarlar..

Tebrik ederim canım, göbek için üzülme, vücudun hareketleri sindirmesi bünyeye göre farklılık gösterebilir emin ol oradan da gitmeye başlayacak.. (;
Pes etmek yok kızlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…