Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ciğer sote yedim azcıkta kola içtim vallaha ama yarım ekmek yedim Ama ben sağlıklı kilo alma aşamasındayım

ciğer sote yedim azcıkta kola içtim vallaha ama yarım ekmek yedim Ama ben sağlıklı kilo alma aşamasındayım

ahahahaha kolayla yarım ekmekle mi sağlıklı kilo alınıyo annem
olsun hadi ciğer başka türlü gitmezdi diyelim bu akşamlık

eveeet akşam yemekleri bende 5 gibi bir porsiyon barbunya+ihe nin üzümlü fındıklı ekmeği bir tane saat 7 de yürüyüş 1 saat birer avuc fındık baden ceviz masama koydum atıştırmalık çok acıkırsam yoğurt yemeyi düşünüyorum inşallah kaçamak yapmam ahh canım ne tatlılar çekiyo bir bilsenizzz

afiyet olsun
böyle yemişler çok sağlıklı ve gerekli amaaa tatlı yok
yeme bak ben de yemedim bugün :13:

nihayettt makarnayla patates olmamalıydı yanyana ancak sabah elma kemirdiğin için lafım yok beybi

benim akşam: 1 kutu light ton balığı+limonlu
8-9 sap kıvırcık marul
8-9 sap taze nane
10 tane cherry domates
1 büyük salatalık
100 gr yoğurt
Yarım dilim kepekli ekmek

--
akşam tıka basa doydum çok şükür :119:

ama akşam yemeğini erken vakte çekme çalışmalarım yüzünden yatana kadar sürede midem kazınmaya başladığı için 10 tane çiğ badem içini 5-5 olmak üzere 1 er saat arayla yedim, üstüne yeşilçay içtim yaseminli, bitti gitti ... :103:

ohh afiyet olsun
ben demin sütlü bebe büsküvisi yedim azcık, ama çok az.

Son düzenleme:
Selam bişey sormak istiyorum bu 49,5 a bu egzersizlerlemi ulaşmıştınız?
3sene düzenli spor atletizim de sporcuydum , 2011 den beri belli belirsiz plates yapıyorum ama ben hep zayıftım hiç 55 üstü olmadım Tabiki sporunda etkisi büyük herzaman her an yanımda oldu

Kızlar sizdeki azim bende de olsun ya, ben yediklerime çok dikkat edemiyorum
Bugün bi kahvaltı yaptım akşam da iki tabak çorba içtim. Bir dilim de ekmek, bir elma, bir muz yedim ama nasıl açım anlatamam.
1 saattir kendimle savaşıyorum çikolata yememek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…