Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

sekillenir heralde canim yaa, öncesi sonrasi fotolari varya onlarda epeyce farkedenler var biz de neden olmasin dimi??? o seksi karin cizgileri varya onlardan ben de istiyorum yaa, böyle kas degil ama aralarda cizgiler oluyo ya bayiliyorum onlara

valla canin sagolsun yani imkan olsa uzatirim surdan sana yaaa bigün al unutma da carsiya cikinca aclik krizin gelirse biraz salatalik biraz peynir oohhh mükemmel bastirir yani...

evet o karın çizgileri güzel duruyo baya, ben de çıkık bir popo istiyorum.
hadi bakalım senin kolun iyileşsin benim reglim bitsin deliler gibi spor yapıyoruz
tamam alcam tamam

evet o karın çizgileri güzel duruyo baya, ben de çıkık bir popo istiyorum.
hadi bakalım senin kolun iyileşsin benim reglim bitsin deliler gibi spor yapıyoruz
tamam alcam tamam

olur kuzum olur, olmadi okulu bitirip parani kazanmaya baslayinca kendi vücut yagindan dolgu yaptirirsin, yapilmayan bir sey degil yani, ama belin inceldigine göre, inaniyorum ki popo da cikik olur, keske imkan olsa da benden sana verebilsem bikac cm

evet canim yapalim sporumuzu, e ben zayiflayama.sIkIlasma grubundayim sadece sIkIlasma grubuna gelene kadar sen tamamen toprlarsin vücudu, cizgilerin felan da cikar ben biraz daha geriden gelirim tabi, amaaannn olsun da gec olsun dimi

sagolasin canim benim, iste bakalim öyle zorlanmadan 3kilo verdim, bu düzende heralde kalan kilolari da veririm tek sIkIntIm spora ara vermis olmam insallah en kisa zamanda ona da baslarim..

Dert etme tatlım, bu azim varken ara filan etkilemez, maşAllahın var.. (;

Yok bebacım squats hiç yapmadım ben, zaten hareketler içinde popo kaldıranlar da mevcut, bende de az buçuk popo olduğu için abarmayayım diyorum.. Normal sıkılaşma egzersizleri yapıyorum canım ben.. (;

ahahaha güldüm yaa, yapabilirim onu gerçekten, gidip şöyle göbekten popoya doğru kaydırın benim yağları derim
canım ben başlayayım da bi sen kilo verene kadar, varsın çizgiler aynı zamanda çıksın

anladım tatlım, ben de squats ve bel videolarını yapcam. bakalım yarın bi daha ölçeyim kendimi, bir ay sonra bi daha ölçerim değişimi izlerim :13:

Tiffany abşamızın o bikinili videosuda çok iyi Ben iki defa peş peşe yapıyorum videolarını
Şimdi yedim ama nasıl koca tabağı 5 dkda bitridim Fena acıkmışım

Ben de 2 kere yaptım birkaç kez daha iyi olur 2 kere yapalım.
Ben de iki tabak çorba içtim ya ve hala açıım

hadi bakalim canim ben kilolari vereiym de cizgiler sonra da ciksa olur.. spor yaparak verdikten sonra her sekilde vücut sekle girer diye düsünüyorum...

canim ben kacayim kolum agrimaya basladi yine, biraz dinlendireyim sonra yine devam ederiz sohbete

kesinlikle canım, sporu bırakmadıkça şekillenir vücudun.
öpüyorum senii, görüşürüz sonra

akşam yemeğimi beş buçukta yedim, sonra da birşey yemedim.
neler yedim pekii
bi kase mercimek çorbası
bi tabak tavuklu patates
yarım tabak peynirli makarna (regen baaak)
biraz da yoğurtlu havuç haşlama.

hadi bakalım, akşam yemeklerini alalım

Ayna : Canım saat 13:00 ve 16: 00 arası foto paylaşımları oluyor bu saate değil :)sayfa seyirlerini kolaylaştırmak amaç.. Yeni gelenler sayfaları daha kolay takip edebilisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…