yok tatlım ya, diyeti bitirdim ben sadece sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.
rox'la geyiğini yaptık hani sadece. kaç gündür çikolata yiyorum da regl i bahane edip
squats ı mı sil baştan yapıyorsun, ben de öyle yapcam çünkü doğru düzgün hiç başlayamadım.
kaç hafta oldu ben haaala başlıyorum işte utanıyorum da artık
artık sıkılaşmaya yönelik çalışcam canım yememi de ona göre ayarlicam.
evet sıkıntı belimin kalın popomun küçük olması
umarım şekillenir de azcık kum saatine benzerim
ayy almadım gerçektenbana peynir bağışlasana ben bi türlü gidip de alamıyorum
sekillenir heralde canim yaa, öncesi sonrasi fotolari varya onlarda epeyce farkedenler var biz de neden olmasin dimi??? o seksi karin cizgileri varya onlardan ben de istiyorum yaa, böyle kas degil ama aralarda cizgiler oluyo ya bayiliyorum onlara
valla canin sagolsun yani imkan olsa uzatirim surdan sana yaaabigün al unutma da carsiya cikinca aclik krizin gelirse biraz salatalik biraz peynir oohhh mükemmel bastirir yani...
evet o karın çizgileri güzel duruyo baya, ben de çıkık bir popo istiyorum.
hadi bakalım senin kolun iyileşsin benim reglim bitsin deliler gibi spor yapıyoruz
tamam alcam tamam
sagolasin canim benim, iste bakalim öyle zorlanmadan 3kilo verdim, bu düzende heralde kalan kilolari da veririmtek sIkIntIm spora ara vermis olmam insallah en kisa zamanda ona da baslarim..
Yok bebacım squats hiç yapmadım ben, zaten hareketler içinde popo kaldıranlar da mevcut, bende de az buçuk popo olduğu için abarmayayım diyorum..yok tatlım ya, diyeti bitirdim ben sadece sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum.
rox'la geyiğini yaptık hani sadece. kaç gündür çikolata yiyorum da regl i bahane edip
squats ı mı sil baştan yapıyorsun, ben de öyle yapcam çünkü doğru düzgün hiç başlayamadım.
kaç hafta oldu ben haaala başlıyorum işte utanıyorum da artık
olur kuzum olur, olmadi okulu bitirip parani kazanmaya baslayinca kendi vücut yagindan dolgu yaptirirsin, yapilmayan bir sey degil yani, ama belin inceldigine göre, inaniyorum ki popo da cikik olur, keske imkan olsa da benden sana verebilsem bikac cm
evet canim yapalim sporumuzu, e ben zayiflayama.sIkIlasma grubundayim sadece sIkIlasma grubuna gelene kadar sen tamamen toprlarsin vücudu, cizgilerin felan da cikar ben biraz daha geriden gelirim tabi, amaaannn olsun da gec olsun dimi
Dert etme tatlım, bu azim varken ara filan etkilemez, maşAllahın var.. (;
Yok bebacım squats hiç yapmadım ben, zaten hareketler içinde popo kaldıranlar da mevcut, bende de az buçuk popo olduğu için abarmayayım diyorum..Normal sıkılaşma egzersizleri yapıyorum canım ben.. (;
Tiffany abşamızın o bikinili videosuda çok iyiBen iki defa peş peşe yapıyorum videolarını
Şimdi yedim ama nasıl koca tabağı 5 dkda bitridimFena acıkmışım
ahahaha güldüm yaa, yapabilirim onu gerçekten, gidip şöyle göbekten popoya doğru kaydırın benim yağları derim
canım ben başlayayım da bi sen kilo verene kadar, varsın çizgiler aynı zamanda çıksın
anladım tatlım, ben de squats ve bel videolarını yapcam. bakalım yarın bi daha ölçeyim kendimi, bir ay sonra bi daha ölçerim değişimi izlerim :13:
hadi bakalim canim ben kilolari vereiym de cizgiler sonra da ciksa olur.. spor yaparak verdikten sonra her sekilde vücut sekle girer diye düsünüyorum...
canim ben kacayim kolum agrimaya basladi yine, biraz dinlendireyim sonra yine devam ederiz sohbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?