Yemek vaktiiiiii
Ölçülerin çok iyi tatlım kendini hiç üzme illa ki gidecek o göbek
kahvaltımda bir dilim ekmek bikaç zeytin ve omlet yedim bugün dinlenme günüm yarın spora aynen devam
hepinize keyifli günler dileriim
üç dilim börek 2 tane çikolata yedim vicdanım sızım sızm sızlıyo
Kezzaapp nerdee bebaaa
eveeeet yeni ölçülerimi aldım kızlar
kilo 55-----53
göğüs 89-----89
bel 69-----68
popo 89-----88
bacak 52-----50
hayalim elmadan kum saatine dönmekti. ayva göbeğimi erittim neyseki ama bel gitmiyor arkadaş, bu gidişle dikdörtgen olcam.
lütfen bacaklarım da incelmesin artık, umarım burda sabitlenirler.
son çare tiffanynin bütün bel videolarıyla belimi inceltmeyi ve squatsla popomu kaldırıp büyük göstermeyi deneyeceğim.
eğer yine belimde bir değişiklik olmazsa elmalığımı kabul edip mutlu olmaya bakıcam.
yettim gariii :94:
eveeeet yeni ölçülerimi aldım kızlar
kilo 55-----53
göğüs 89-----89
bel 69-----68
popo 89-----88
bacak 52-----50
hayalim elmadan kum saatine dönmekti. ayva göbeğimi erittim neyseki ama bel gitmiyor arkadaş, bu gidişle dikdörtgen olcam.
lütfen bacaklarım da incelmesin artık, umarım burda sabitlenirler.
son çare tiffanynin bütün bel videolarıyla belimi inceltmeyi ve squatsla popomu kaldırıp büyük göstermeyi deneyeceğim.
eğer yine belimde bir değişiklik olmazsa elmalığımı kabul edip mutlu olmaya bakıcam.
yettim gariii :94:
Canım elmadan kum saatine dönemeyizYa da kum saat elmaya dönemez tipimiz neyse o kalır.
Sadece biz yumuşatabiliriz bu elmalılığıKalıtsal olunca bu biraz zaman alacaktır canını sıkma şimdiden biz azimle yaza gayet fit olacağız
Kuzum güzel incelmişsin ama totonuda büyütmek istiyordun onun için makarnada çok faydalıymış Ben kilo almak için hep makarna peynirli yicem Abur cubur olmadan 4 öğün yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?