Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Teşekkür ederiim burası olmasa azmedemezdim ki hiç

Hatunlar 1 buçuk saatlik sporumu da yaptım. Bel bölgeme streç sardım su gibi oldum gerçekten.
Umarım faydalı bir şeydir, hala karar veremedik ama

üç dilim börek 2 tane çikolata yedim vicdanım sızım sızm sızlıyo

ne desem bilemedim, ne gerek vardı o kadar.. sabah kahvaltı mı yapmamıştın, çok mu açtın ki ? eğer öyleyse üzülme hiç sporla ve aksam yemeğini atlayarak dengeleyebilirsin.. :44:

ama hem kahvaltıyı iyi yaptıysan hem üstüne bunları yediysen bi şey diyemicem.. :44:

Oy oy oy oy oy oy oy oy oy oy

bazılarına gerçekten torpil geçiliyor ya

eveeeet yeni ölçülerimi aldım kızlar

kilo 55-----53
göğüs 89-----89
bel 69-----68
popo 89-----88
bacak 52-----50

hayalim elmadan kum saatine dönmekti. ayva göbeğimi erittim neyseki ama bel gitmiyor arkadaş, bu gidişle dikdörtgen olcam.
lütfen bacaklarım da incelmesin artık, umarım burda sabitlenirler.
son çare tiffanynin bütün bel videolarıyla belimi inceltmeyi ve squatsla popomu kaldırıp büyük göstermeyi deneyeceğim.
eğer yine belimde bir değişiklik olmazsa elmalığımı kabul edip mutlu olmaya bakıcam.

Kezzaapp nerdee bebaaa

yettim gariii :94:

Bugünlük sporum da bitmiştir

Ama yemek konusunda ipin ucunu kaçırdım Malum pazar kahvaltıları

Canım elmadan kum saatine dönemeyiz Ya da kum saat elmaya dönemez tipimiz neyse o kalır.

Sadece biz yumuşatabiliriz bu elmalılığı Kalıtsal olunca bu biraz zaman alacaktır canını sıkma şimdiden biz azimle yaza gayet fit olacağız

Kuzum güzel incelmişsin ama totonuda büyütmek istiyordun onun için makarnada çok faydalıymış Ben kilo almak için hep makarna peynirli yicem Abur cubur olmadan 4 öğün yicem

biliyorum canım benim kilo alırsam yine üstten alıcam verince de bacaklardan vericem
ama sporla şekillenerek kum saati gibi görünebiliriz :13:
yada kum saatimsi, olduğu kadar işte

Kuzum güzel incelmişsin ama totonuda büyütmek istiyordun onun için makarnada çok faydalıymış Ben kilo almak için hep makarna peynirli yicem Abur cubur olmadan 4 öğün yicem

o zaman squatstan önce makarna yiyorum bundan sonra
gidip peynir de alayım (hııı alırım kesin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…