ya ayva göbeği götümüşssün nasıl başardın ???????? yeme içmeye dikkat etmek lazım dimi
ay dayanamadım paylaşacağım ya nasıl güzel bunlar
Elbetteki de ericek kuzum ya burda kimseyi kandırmıyoruz sonuçta göbekte kolay ama biraz daha büyük ayva dan göbekle biraz daha uğraştırıcıdır sadeceAma gitmezz diye asla birşey yok devam edersen gerçekten görüceksin :122: :122:
Sabah kahvaltısında kepekli ekmekten domates-peynirli tost ve yeşil çay vardı. ısınma videosu + 180 squat + leslie 2 mile yaptım. Banyoya sürünerek gitmeyi düşünüyorum bacaklar geçici bir süre için iptal.Yine de squat hepsinden iyi sadece bacağı çalıştırıyor gibi görünüyor ama bugün göbeğim bile terledi
kedi ya ben göbeğimi hiç eritemedimn heryer taş o yine çıkık çıldırıyorum göbek hareketlerinde ii değilim bana direk link atarmısın göbek hareketlerinden bulamadım...sayfada...
Bacaklar güzel de yüzden belli Türk olduğu, anlamsız bakışlar ve kartlamaya müsait yüz hatları.
Türkiye'den tek tük güzeller çıkıyo Avrupa standartlarında, onlar da elin parmaklarını geçmez.. Artık bu uzun bacaklı mini giyinen küçük yaş nesli her yerde var, mayıstan itibaren özellikle Avm gezenler bol bol görecektir..
bence hiç güzel fiziği yok topuklu ayakkabı ile bacaklar iyi gösterilmiş ama bel dümdüz daha bu yasta yüzde zaten vasat kokoş ergen kızlar çok var
Bir kilo fazla çıktım bugün niye böyle oldu anlamadım çok dikkat ediyorum amabugün 9da kalktım artık erken kalkıyorum bi k.k beyaz peynir maydonoz ve çavdar ekmeği yedim gitsin ama bu kilolar
Ben güzel fiziği var demedim, bacakları güzel dedim, bacakların güzel olması topukluya bağlı değildir, bacak güzelse güzeldir, topuklu sadece kadınsı hava verir, 150 kilo kadına topuklu giydirdiğinde güzelleşir mi bacaklar, ya da kusursuz bir fizik spor ayakkabı giyse ? Bu yüzden bacakları güzel dedim, geri kalanı için de benim dediklerimi tekrar etmişsin zaten. Resmi değil de beni alıntılayarak yorum yapmana anlam veremedim.
180 squatı ne kadar aralarla yapıyosn canım
Poca üzülme tatlışım, ödem toplamıştır vücudun eğer regl tarihin yakın değilse..
Bir gün spor yapma muz, tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt. Bugün bunlardan en az ikisini tüketmeye çalış. Bir de kilo olarak kafana takma, kasların genişlemiştir sporu sık yapmaktan. Bugün rest day olarak dinlen. Dediklerimden tüket sık sık. Kasların onarım yapsın.
Eğer sporu salladıysan bu aralar, cevap basit zaten oturduğun yerde yemekten almışsındır ama ben eğer spor yaptığın haldeyse diye söyledim baştakini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?