Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ya ayva göbeği götümüşssün nasıl başardın ???????? yeme içmeye dikkat etmek lazım dimi

Ben mii:44::44:
Aksine götüremediğimden yakınıyorum ben de keşke gitse yaa
Boğazı tutmak lazım tabi de o da ne mümkün:26:

Kızlarrr ben geldimmmmmmmm relg bittii

Şimdi derhal başlıyorum spora bu arada 1.5 kilo verdm egzersizlerle brazcık da dkkatle

Ve gerçek ölçülerimi öğrendim mezura aldım

Bel (oyuktan) :85
Kalça(en sivri yeri) :105
Göğüs : 90
Bacak(en kalın yeri üst bacağın) :58

Son düzenleme:
iyigecelerr 3-4 günden beri hareketleri sırayla yapmaya çalışıyorum
şimdi bu [video=youtube;UWmy2LaKf1o]http://www.youtube.com/watch?v=UWmy2LaKf1o&feature=player_detailpage[/video] 2 tane bu hareketlerden yaptım ve fena terletti

Günaydın cancağızlarımm

Kızlar dün gece spora dyerek çıkmıştım yazamadım tekrar 1 saat yapabildim spor burdaki ve çeşitli videolardan yararlandımm

Bugün izinlym şincik eminönü ne çeyiz bakmaya gidiyoruz annemle iyi ter atıcam artık hem incelerken hem paraları harcarken

Günaydın beybilerimmm .. İyi ki varsınız , meymenetsiz meymenetsiz uyanıyorum, homurdanarak oturuyorum ama laptopı kucağa alıp da sabahları şuraya gelince mutlu oluyorum..

:103:

Ben dün şahane başladım şahane bitirdim diyeti hatta akşam yemeğimi yemedim açlıktan geberiyodum hep erteledim ki midem küçülsün azcık diye.. Tam o sırada kapı çaldı, nişanlım uğramış iş çıkışında bana tost makinesi almış sıpamm iki tane de susamlı ekmek

Akşam akşam kızart kızart ye Allah'tan 1 buçuk ekmeği kaşla göz arasında ona kaktırdım, ha bu demek değil ki yarım ekmek yiyerek iyi halt ettim, yağlı tuzlu bi de oh

Napak ölek mi (yivrum fena sattın bana ) diyorum ben de zaten yemesem ölçektim açlıktan bekleye bekleye .. onu akşam yemeği saydım

Amaaa şöyle de bi durum var ; sabah uyandığımda ürke ürke tartıya yavaştan çıktım gözlerim kapalı Allah'ım dedim, dün 81.400 uyandım bugün o ekmekten yağdan sonra kessin 83 ü falan görcem yine, meğersem 81.300 , 100 gram bile vermişim üstüne utanmadan nası ya e yiyim o zaman ben hacı hep

Şaka bi yana da ucuz yırttım, paylaşmasam olmazdı kaçamağı,

İçim rahat müslimi kemiriyorum yine

Sabah kahvaltısında kepekli ekmekten domates-peynirli tost ve yeşil çay vardı. ısınma videosu + 180 squat + leslie 2 mile yaptım. Banyoya sürünerek gitmeyi düşünüyorum bacaklar geçici bir süre için iptal. Yine de squat hepsinden iyi sadece bacağı çalıştırıyor gibi görünüyor ama bugün göbeğim bile terledi

kedi ya ben göbeğimi hiç eritemedimn heryer taş o yine çıkık çıldırıyorum göbek hareketlerinde ii değilim bana direk link atarmısın göbek hareketlerinden bulamadım...sayfada...

180 squatı ne kadar aralarla yapıyosn canım

Günaydııınn kızlaaarrr tabi saat 9da kalktım oturdum öyle Haberleri izliyorum şimdi mutfağımı toparlıcam nasılsınız benim güzllerim:79::79:​

kedi ya ben göbeğimi hiç eritemedimn heryer taş o yine çıkık çıldırıyorum göbek hareketlerinde ii değilim bana direk link atarmısın göbek hareketlerinden bulamadım...sayfada...

1.sayfada ki ilk yazımda en üstte link verdim canım oradan hareketlerin olduğu yerlere bakabilirsin.

bence hiç güzel fiziği yok topuklu ayakkabı ile bacaklar iyi gösterilmiş ama bel dümdüz daha bu yasta yüzde zaten vasat kokoş ergen kızlar çok var

Bir kilo fazla çıktım bugün niye böyle oldu anlamadım çok dikkat ediyorum ama bugün 9da kalktım artık erken kalkıyorum bi k.k beyaz peynir maydonoz ve çavdar ekmeği yedim gitsin ama bu kilolar

bence hiç güzel fiziği yok topuklu ayakkabı ile bacaklar iyi gösterilmiş ama bel dümdüz daha bu yasta yüzde zaten vasat kokoş ergen kızlar çok var

Ben güzel fiziği var demedim, bacakları güzel dedim, bacakların güzel olması topukluya bağlı değildir, bacak güzelse güzeldir, topuklu sadece kadınsı hava verir, 150 kilo kadına topuklu giydirdiğinde güzelleşir mi bacaklar, ya da kusursuz bir fizik spor ayakkabı giyse ? Bu yüzden bacakları güzel dedim, geri kalanı için de benim dediklerimi tekrar etmişsin zaten. Resmi değil de beni alıntılayarak yorum yapmana anlam veremedim.

Son düzenleme:
Bir kilo fazla çıktım bugün niye böyle oldu anlamadım çok dikkat ediyorum ama bugün 9da kalktım artık erken kalkıyorum bi k.k beyaz peynir maydonoz ve çavdar ekmeği yedim gitsin ama bu kilolar

Poca üzülme tatlışım, ödem toplamıştır vücudun eğer regl tarihin yakın değilse..
Bir gün spor yapma muz, tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt. Bugün bunlardan en az ikisini tüketmeye çalış. Bir de kilo olarak kafana takma, kasların genişlemiştir sporu sık yapmaktan. Bugün rest day olarak dinlen. Dediklerimden tüket sık sık. Kasların onarım yapsın.

Eğer sporu salladıysan bu aralar, cevap basit zaten oturduğun yerde yemekten almışsındır ama ben eğer spor yaptığın haldeyse diye söyledim baştakini.

canım ben senin yorumunu beğendim zaten ama resim çıkmadı onaylamak için yazdım. ama topuklu konusuna katılmıyorum gerçekten topuklu çokg üzel gösteriyor uzatıp inceltio 150 kg tabi farketmez ama 165 boy 55 kilo da çok farkeder

ayrıca fotolarda insanlar çok farklı çıkıo çok vasat biri bile model gbi çıkıo profesyonel makinede hele

Son düzenleme:
180 squatı ne kadar aralarla yapıyosn canım

20 tane yapıyorum 3-5 sn bacaklarımı sallıyorum ya da su içiyorum (termos yanımda) veya müziği başa alıyorum sonra devam. Sayı birden artınca bugün çok zorlandım son 40 taneyi 10 10 yaptım. Toplamda 10 dk sürdü.

Dün rest day yapmıştım umarım kaslarım genişlemiştir çok demoralize olmadan toparlanmam lazım sağol tatlııım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…