Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kuzum güzel incelmişsin ama totonuda büyütmek istiyordun onun için makarnada çok faydalıymış Ben kilo almak için hep makarna peynirli yicem Abur cubur olmadan 4 öğün yicem

Ay bizim yediğimiz makarna direk göbişe gidip beli kalınlatır

biliyorum canım benim kilo alırsam yine üstten alıcam verince de bacaklardan vericem
ama sporla şekillenerek kum saati gibi görünebiliriz :13:
yada kum saatimsi, olduğu kadar işte

Evet bacakları kalınlaştırıp ki bu kaslanmayla ancak olur.Belide belli oranda incelttiğimiz de görünümümüz çok güzel olacak

Ama canını sıkma biliyorsun bu kolay değil.Hemende olacak bir şey değil çok çabalayıp sabretmemiz lazım

o zaman squatstan önce makarna yiyorum bundan sonra
gidip peynir de alayım (hııı alırım kesin )
h

ahahahah dimi birde peynir krizimiz var :122: Bende spordan önce yemek yiyorum egzersizlerimi yapıyorum yarım saat sonra 1 haftadır 1 saat sonrada göbek egzersizlerimi yapıyorum

Bu bir elma zayıflığı.Popo yok bacak acayip zayıf
Çok kötü göözüküyor gerçekten

ben bütün sporlarımı peşpeşe yapıyorum ya :26:
ara mı vereyim?

nerde görsek tanıyoruz artık

Aynen görüntünün kötülüğünden bağırıyor zaten elmayım diye

ben onu hiç düşünmedim yaa, gerçekten direk göbeğe gider o makarnalar bizde
çoook çalışıyo muyuz o zaman canım?
destek olalım birbirimize, yazın istediğimiz şekle gelelim :13:

ben onu hiç düşünmedim yaa, gerçekten direk göbeğe gider o makarnalar bizde
çoook çalışıyo muyuz o zaman canım?
destek olalım birbirimize, yazın istediğimiz şekle gelelim :13:

Çoookk çalışıyoruzz Hemde spordan kasılmalar girene kadar adım atmaya halimiz kalmayana kadar

Sağlıklı fit ve güzel vucutlara sahip oluyoruz

Son düzenleme:
Çoookk çalışıyoruzz Hemde spordan kasılmalar girene kadar adım atmaya halimiz kalmayana kadar

Sağlıklı fit ve güzel vucutlara sahip oluyoruz

hahahaha umarım sağ kalırız yaza kadar
senin son durumun ne şimdi kilo vermeye çalışmıyorsun sen de sıkılaşmadasın demi.

Ya ben yemekten sonra yaptığım için ara veriyorum sen ara verme göbek yapmasın Biraz daha garantş göbek kası yap alttan altta

tamam o zaman, ben aralıksız devam ediyorum. :122:
tiffany yaptırır galiba kas, bi de kas yapıp daha da kalınlışmasın belim
ağlarım o zaman valla ağlarım

Bebaa güzel incelmişsin canım, senin beli bana ver
Bence de sen squats yap toparlanırsın canım ve bel videoları çalış bacaklarına yüklenme. Gerçi ustalar varken bize düşmez de öyle gibi geldi:26:

Kuzum güzel incelmişsin ama totonuda büyütmek istiyordun onun için makarnada çok faydalıymış Ben kilo almak için hep makarna peynirli yicem Abur cubur olmadan 4 öğün yicem

Anaaaaaaaaammm
Kedi ya kedi yaaa... Tam da yapmışım mis gibi peynirli makarnamı höpürdetirkene denir mi bu?
Boğazıma dizildi. Neyse erken saatte yiyom, yemem bi şey artık

al tatlım vereyim
evet ya öyle yapcam işte bu ay,
bakalım bi ay sonra yine ölçülerimi paylaşırım
ayy güldürdün beni afiyet bal şeker olsun

ya ayva göbeği götümüşssün nasıl başardın ???????? yeme içmeye dikkat etmek lazım dimi

ay dayanamadım paylaşacağım ya nasıl güzel bunlar

Böyle olayım başka hiiiiç b,irşey istemiyorum ya

--

Bu görüntüyü yapıcam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…