Kuzum güzel incelmişsin ama totonuda büyütmek istiyordun onun için makarnada çok faydalıymış Ben kilo almak için hep makarna peynirli yicem Abur cubur olmadan 4 öğün yicem
biliyorum canım benim kilo alırsam yine üstten alıcam verince de bacaklardan vericem
ama sporla şekillenerek kum saati gibi görünebiliriz :13:
yada kum saatimsi, olduğu kadar işte
Bu bir elma zayıflığı.Popo yok bacak acayip zayıf
ho zaman squatstan önce makarna yiyorum bundan sonra
gidip peynir de alayım (hııı alırım kesin)
Çok kötü göözüküyor gerçektenBu bir elma zayıflığı.Popo yok bacak acayip zayıf
h
ahahahah dimi birde peynir krizimiz var:122: Bende spordan önce yemek yiyorum egzersizlerimi yapıyorum yarım saat sonra 1 haftadır 1 saat sonrada göbek egzersizlerimi yapıyorum
Çok kötü göözüküyor gerçekten
nerde görsek tanıyoruz artık
h
ahahahah dimi birde peynir krizimiz var:122: Bende spordan önce yemek yiyorum egzersizlerimi yapıyorum yarım saat sonra 1 haftadır 1 saat sonrada göbek egzersizlerimi yapıyorum
Çok kötü göözüküyor gerçekten
Ay bizim yediğimiz makarna direk göbişe gidip beli kalınlatır
Evet bacakları kalınlaştırıp ki bu kaslanmayla ancak olur.Belide belli oranda incelttiğimiz de görünümümüz çok güzel olacak
Ama canını sıkma biliyorsun bu kolay değil.Hemende olacak bir şey değil çok çabalayıp sabretmemiz lazım
ben onu hiç düşünmedim yaa, gerçekten direk göbeğe gider o makarnalar bizde
çoook çalışıyo muyuz o zaman canım?
destek olalım birbirimize, yazın istediğimiz şekle gelelim :13:
Çoookk çalışıyoruzzHemde spordan kasılmalar girene kadar adım atmaya halimiz kalmayana kadar
Sağlıklı fit ve güzel vucutlara sahip oluyoruz
Ya ben yemekten sonra yaptığım için ara veriyorum sen ara verme göbek yapmasınben bütün sporlarımı peşpeşe yapıyorum ya :26:
ara mı vereyim?
Ya ben yemekten sonra yaptığım için ara veriyorum sen ara verme göbek yapmasınBiraz daha garantş göbek kası yap alttan altta
Yok sengene yemekten 1bucuk saat sonrada yapta egersizlerinitamam o zaman, ben aralıksız devam ediyorum. :122:
tiffany yaptırır galiba kas, bi de kas yapıp daha da kalınlışmasın belim
ağlarım o zaman valla ağlarım
Yok sengene yemekten 1bucuk saat sonrada yapta egersizleriniBelin incelir m.etme
eveeeet yeni ölçülerimi aldım kızlar
kilo 55-----53
göğüs 89-----89
bel 69-----68
popo 89-----88
bacak 52-----50
hayalim elmadan kum saatine dönmekti. ayva göbeğimi erittim neyseki ama bel gitmiyor arkadaş, bu gidişle dikdörtgen olcam.
lütfen bacaklarım da incelmesin artık, umarım burda sabitlenirler.
son çare tiffanynin bütün bel videolarıyla belimi inceltmeyi ve squatsla popomu kaldırıp büyük göstermeyi deneyeceğim.
eğer yine belimde bir değişiklik olmazsa elmalığımı kabul edip mutlu olmaya bakıcam.
yettim gariii :94:
Kuzum güzel incelmişsin ama totonuda büyütmek istiyordun onun için makarnada çok faydalıymış Ben kilo almak için hep makarna peynirli yicem Abur cubur olmadan 4 öğün yicem
Bebaa güzel incelmişsin canım, senin beli bana ver
Bence de sen squats yap toparlanırsın canımve bel videoları çalış bacaklarına yüklenme. Gerçi ustalar varken bize düşmez de öyle gibi geldi:26:
Anaaaaaaaaammm
Kedi ya kedi yaaa... Tam da yapmışım mis gibi peynirli makarnamı höpürdetirkene denir mi bu?
Boğazıma dizildi. Neyse erken saatte yiyom, yemem bi şey artık
anladim canim...Ayna : Canım saat 13:00 ve 16: 00 arası foto paylaşımları oluyor bu saate değil :)sayfa seyirlerini kolaylaştırmak amaç.. Yeni gelenler sayfaları daha kolay takip edebilisin...
Ohh afiyet olsun tatlım bende 1 saat önce yedim yemiycem akşam birşey kararlıyımAkşam yemeğimi epey erken yedim, akşamım rahat geçer şimdi..
Ohh afiyet olsun tatlım bende 1 saat önce yedim yemiycem akşam birşey kararlıyım
Bebaa güzel incelmişsin canım, senin beli bana ver
Bence de sen squats yap toparlanırsın canımve bel videoları çalış bacaklarına yüklenme. Gerçi ustalar varken bize düşmez de öyle gibi geldi:26:
Anaaaaaaaaammm
Kedi ya kedi yaaa... Tam da yapmışım mis gibi peynirli makarnamı höpürdetirkene denir mi bu?
Boğazıma dizildi. Neyse erken saatte yiyom, yemem bi şey artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?