Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Eveett çubuk müsli devamlı bunlar var sende beybiiii ben onları da yerim yemek de yerim duramam yetmez abur cubur

Aynı dertten mağduruz durmuyo boğaz eve gelirken 1000 kaloryi geçmim 300 kalorlik bşler yiyeyim dedim herşey yedim bir de cornetto yedm:18:

Napcaz bilmyorum çözmemiz lazım neyse hadiii sporaaa

Eveet bugün dışarı çıktım yürüyüş yaptım bir saat kadar sonra eve gelip sporumu yaptım bir saat bugün beslenmeme dikkat ettim artık erken uyanıyorum daha düzenli oluyor öğünler inşallah bozmam geri kendimiakşam 7de yedim en son daha da birşey yemedim

Tebrik ederim canım benim

Allah senin düzeninden homini gırtlak bize de nasip etsin seyrekyağmurla

ya 3 kilo verip spor yapmama rağmen beden ölçülerimde cm eksilme yok moralim çok bozuk hevesim kırıldı ya şimdi gidip burgera sipariş veresim var bu sinirle

ya 3 kilo verip spor yapmama rağmen beden ölçülerimde cm eksilme yok moralim çok bozuk hevesim kırıldı ya şimdi gidip burgera sipariş veresim var bu sinirle

Anlaşılan sadece kilo vermişsin yağlardan vermemişsin...
Yağlardan vermediğin sürece ölçülerin pek değişmez ve zayıfladığın çok belli olmaz..

Tatlım su kaybediyor olabilirsin. Burgere sipariş versem bile 1saaten aşağıya gelmez ve somsoğuukk ve 1500 kaloriiiii

Günaydın cancağızlarım, yeni uyandım sayılır, aklımda yürüyüşe çıkma fikri var, sade nescafemi içiyorum şu an :126:

Günaydın Benim avratlarım nasılsınız bir ihtyacınız varmı

Topiğim neden durgunlaştı yahu<

İyiki ilgilenmedim siz kendi kendinize bakarsınız diye :122:

Meraba kizlar beni dinleyinnnn

Ben kalp hastasiyim cocuklugumda hic kosup oynayamadim, kosamazdimmm kii hicc

Simdi spor sayesinde kosuyorummmm

En son dun kosu bandinda 7.5 speed ile 5 dakika boyunca kostum yaaa

5 dk boyunca kosmak benim icin ne ifade ediyor bi bilsenizzz

Ya sadece 8 gundur araliksi duzenli yuruyus yaptim

Artik kosabiliyorumm!!!!!

Kilo vermişim...Hemde 2 kilo.
Aç karnına 54 çıkıyorum tartıda...
Kilo işi tamamdır iş sıkılaşmaya geldi...
İki haftadır yaptığım sporun etkisi çok az da olsa kendini fark ettiriyor.
Ama isteğim sonuça ulaşmak için en azından 1 ayı tamamlayıp görmek istiyorum sonucu.

günaydin kizlar,1 hafta aradan sonra bugün b fite gittim,1 haftada hamlamisim bugünlük pilim bitti ,burdaki hareketleri yarin yapicam artik,persembe yine b fite giderim cuma buranin hareketleri ,ctesi görümcemin sözü var bisey yapamam pazarda hareketleri yaptimmi 5 gün ediyo :)

bu arada bugün salonda ölcümüm vardi nisanin basindan beri 2.300 gr vermisim göbekden 4 kalcadan 1,5 cm incelmisim,bacaklar ve kollar ayni kalmis bir armut olarak üstten fazla incelmisim :) bacaklarim gitmiyo hic ya

FEro: Zayıflamana sevindim kuzuumm şimdi sıkılaşma vakti değil mi hadi bakalım

mumu: Canım senide tebrik ederim hadi daha sıkı Çalışalım yaza son 1 ay

Çok sevindimm canım benm Rabbim yardım ediyor hem koşmak iyi de gelecektir kalbine artık ben de ritim bozukluğu vardı ara ara nefes nefes kalıyorum ama vazgeçmiyorum gene de

54 mü

Feronıa ben 69 dan 66,30 oldum diye seviniyorum

Senin taş çatlasın 1aylık işin kalmış sonra da günlük egzersiz yaparsın kedi nin paylaştıklarıyla. sana sıkılaşma konusunda şiddetle soğuk şok tavsiye ederim kan dolaşımı hızlanıyor her duş sonrası yaparım buz gibi suyu dairesel hareketle löp olan yerlere tutarım

Oh yaza mis gibi de giriyorsun ne güzel ya :78::78:

Son düzenleme:
bu arada bugün salonda ölcümüm vardi nisanin basindan beri 2.300 gr vermisim göbekden 4 kalcadan 1,5 cm incelmisim,bacaklar ve kollar ayni kalmis bir armut olarak üstten fazla incelmisim :) bacaklarim gitmiyo hic ya

Armut tipli vücuda sahip olduğun için şanslısın aslında :)
Çünkü elma tipi vücütların kilo vermeleri daha zor oluyor..
Bacaklarına biberiye ve kekik yağını sürüp daha sonra spor yaparsan bi hafta on gün sonra farkı görebilirsin..
Bunlar yağ yakıcı yağlardır. Etkisini sporla çok iyi görürsün..Ama ağır kokuyorlar..

denıyecem bndeee

FEro: Zayıflamana sevindim kuzuumm şimdi sıkılaşma vakti değil mi hadi bakalım

mumu: Canım senide tebrik ederim hadi daha sıkı Çalışalım yaza son 1 ay

Evet canım şimdi sıkılaşma vakti ve selülitlerden de kurtulma vakti :)
Ömrüm boyunca hiç bu kadar selülitim olmamıştı :)

olsun canım 3 kiloda az değil ki:)
Peki hedefin kaç kilo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…