- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
Nayır göremezsinnn, neden çünkü çaktırmadan siliyorum sonradan
yok ya silmiyorum da, orda eklediklerimin listesi uzadıkça moral düşüyo, yürüyüş yapıyorum ama sırf öyle oyalanayım diye yiyorum biliyo musun, yazdıklarımı gördüysen alakasız seyler yani ne kahvaltı diyebilirsin ne aksam yemeği hep geçiştirmeli şeyler var, o yüzden yarın gerçekten dikkat etmek istiyorum artık, bugün daha da kilo almışım yani su içiyorum afedersin onu bile tutuyo vücut bir bosaltıım bari yarısını ya yok, direk kilo olarka yansıyo, tartıyı kaldırdım içeriye gözüm görmesin diye, durmadan yarın yarın demek istemiyorum artık, şu gırtlağımı tutucam yoksa sıkıcam yani
Eveet bugün dışarı çıktım yürüyüş yaptım bir saat kadar sonra eve gelip sporumu yaptım bir saatbugün beslenmeme dikkat ettim artık erken uyanıyorum daha düzenli oluyor öğünler inşallah bozmam geri kendimi akşam 7de yedim en son daha da birşey yemedim
Tebrik ederim canım benim
Allah senin düzeninden homini gırtlak bize de nasip etsin seyrekyağmurla
ya 3 kilo verip spor yapmama rağmen beden ölçülerimde cm eksilme yok moralim çok bozukhevesim kırıldı ya şimdi gidip burgera sipariş veresim var bu sinirle
Tatlım su kaybediyor olabilirsin. Burgere sipariş versem bile 1saaten aşağıya gelmez ve somsoğuukk ve 1500 kaloriiiiiya 3 kilo verip spor yapmama rağmen beden ölçülerimde cm eksilme yok moralim çok bozukhevesim kırıldı ya şimdi gidip burgera sipariş veresim var bu sinirle
Meraba kizlar beni dinleyinnnn
Ben kalp hastasiyim cocuklugumda hic kosup oynayamadim, kosamazdimmm kii hicc
Simdi spor sayesinde kosuyorummmm
En son dun kosu bandinda 7.5 speed ile 5 dakika boyunca kostum yaaa
5 dk boyunca kosmak benim icin ne ifade ediyor bi bilsenizzz
Ya sadece 8 gundur araliksi duzenli yuruyus yaptim
Artik kosabiliyorumm!!!!!
Kilo vermişim...Hemde 2 kilo.
Aç karnına 54 çıkıyorum tartıda...
Kilo işi tamamdır iş sıkılaşmaya geldi...
İki haftadır yaptığım sporun etkisi çok az da olsa kendini fark ettiriyor.
Ama isteğim sonuça ulaşmak için en azından 1 ayı tamamlayıp görmek istiyorum sonucu.
bu arada bugün salonda ölcümüm vardi nisanin basindan beri 2.300 gr vermisim göbekden 4 kalcadan 1,5 cm incelmisim,bacaklar ve kollar ayni kalmis bir armut olarak üstten fazla incelmisim :) bacaklarim gitmiyo hic ya
56,5'da dondum kaldım. Boyum da yok.
Sana da merhaba canımcım.
Armut tipli vücuda sahip olduğun için şanslısın aslında :)
Çünkü elma tipi vücütların kilo vermeleri daha zor oluyor..
Bacaklarına biberiye ve kekik yağını sürüp daha sonra spor yaparsan bi hafta on gün sonra farkı görebilirsin..
Bunlar yağ yakıcı yağlardır. Etkisini sporla çok iyi görürsün..Ama ağır kokuyorlar..
FEro: Zayıflamana sevindim kuzuumm şimdi sıkılaşma vakti değil mi hadi bakalım
mumu: Canım senide tebrik ederim hadi daha sıkı Çalışalım yaza son 1 ay
Çok sevindimm canım benmRabbim yardım ediyor hem koşmak iyi de gelecektir kalbine artık ben de ritim bozukluğu vardı ara ara nefes nefes kalıyorum ama vazgeçmiyorum gene de
54 mü
Feronıa ben 69 dan 66,30 oldum diye seviniyorum
Senin taş çatlasın 1aylık işin kalmış sonra da günlük egzersiz yaparsın kedi nin paylaştıklarıyla. sana sıkılaşma konusunda şiddetle soğuk şok tavsiye ederim kan dolaşımı hızlanıyor her duş sonrası yaparım buz gibi suyu dairesel hareketle löp olan yerlere tutarım
Oh yaza mis gibi de giriyorsun ne güzel ya :78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?