Bu ara arkadaşım belirtmeden geçemeyeceğim imzanı çok beğendim.Çok anlamlı
tesekür ederim biraz büyük oldu ama bende cok begendim :)
Günden bir şey anlaşılmıoyor roxum o zamanda değil mi12.30 da kalk kahvaltı felan saat 14 olsun sonra iki saat de spor yap oda ne akşam olmuş
Bende gece 2 gibi yatıyorum.Ama illaki zararı vardır.Bizim bi hoca vardı.Aslında insanlara 3-4 saat uyku yetiyor günde diyordu.
Ama insanları uyutmak için 8 saat 8 saat diye zırvalıyorlar insanların üretkenliğini öldürüyorlar çok uyku iyi değilmiş 8 saat bile
Hıı ben birde 2 de yatıyorum ki durum vahim desene arkadaşım
İstersen küçülttürebilirsin bunun bi programı vardı ama ben unuttum baya önce kullanıyordum.Yine burada bi arkadaşın topiği var avatarları ve ya imzaları istenilen boyuta getirebiliyor istersen linkini vereyim:26:
cok iyi olur canim,tesekür ederim ,
aslinda pcde resim kücültmeyi biliyorum ama önceden imzaya pcdende resim ekleniyodu simdi sadece url istiyo o yüzden yapamadim
bende karatay hocanin yalancisiyim :) ama hocaya cok güveniyorum söyledikleri cok mantikli ,bide uygulayabilsek söylediklerini
Bugünlük sporum da bitmiştir iki saatin ardından çok yorgun olmam gerekirken çok dinç ve iyi hisediyorum kendimi.Spor çok sihirli bir şey antideprasan
hergün 2 saat spormu yapiyosun
Evet bir çok söylemi bana da mantıklı geliyorDemek ki gece uyuyacağız ama nasıl
uykudan yana bi problemim yokda benim,su bogazi bi kisabilsem süper olacak ,helede su aralar alerjim cosmus durumda burnum tikali oldugundan yediklerimin tadinida alamiyorum,yiyom yiyom bisey anlamiyom
Evet.Normal şartlarda haftanın 6 günü yapıyorum.Bazen 5 e düşüyor ama yaptığımda 2 saat yapıyorum
selam kizlar,bende bu hafta basliyorum 2.programa yanindada haftada 2 en fazla 3 gün b fite giedecegim Allahin izniyle ins..
simdi azcik bana gaz verin :)
kim ne kadar zamanda kac kilo verdi ve ne kadar inceldi burdaki sporlarla :) benim hastlaik sandigim alerjimmis onun gecmesini beklersem bütün yaz beklemem gerekecek oysaki ben 2 ay sonra trye izine ( gurbetciyim ben) gidicem ozamana kadar söyle bi 10 kilo versem ne güzel olur..
bu sabahki kilom malesef 75.5
Evet regl tarihim yaklasıyo beybi, bi türlü başlamadı mevsim değişiyo diye tarih atıyo yine, inan periyod dönemini daha rahat geciyo öncesindeki sıkıntılara göre, zırt pırt ağlama isteği, ac olmasa da tatlı yeme isteği(düşün ben tatlı yemek istiyorum) böyle bi saldırma ninjalık isteği geliyo üstüme üstüme
hahahahhha sanki ben seni görmüyorum allaam yaa,bakıyom bi kere ben zırt pırt senin profiline, hazır regl psikolojisiyle sinirlerim oynakken bi yanlışını göriyim de bak noluyo
1 tane kuru kayısı daha yiyem bari napam
cok güzel ama bildigim kadariyla vücut belli bir tempoya alisinca onu düsürdügün zaman sonuclari kötü olabiliyomus.tabiki bunu aliskanlik haline getirip devam ettirebilrsen ne mutlu sana :)
Hangi mantıkla şu yargıya vardığımı söyleyim yazdığım şeyleri beğenmek o yazıları görmek demektir. Ama bi şey soruyorsam cevap vermemek işine gelene cevap veriliyor anlamına gelir...
Bu topikten ziyade bu site herkese açık bi sitedir. Sen gel sen gelme diye bir durum söz konusu bile olamaz. forumlara gelirken giriş bileti alınmıyor. Ama bu her topikte olur bazılarının her yazdığına her sorduğuna cevap verilirken bazılarının bi yazdığına cevap veriliyor yada hiç cevap verilmiyor.
Neyse çokta önemli değil. Ben burda sadece motive oluyorum. bu foruma baksamda sporumu yapıyorum bakmasamda yapıyorum.Buraya gelip yazmam bir şey sormam sadece birlikte yapılan spora katılmak diyet yapan arkadaşların yedikleri içtikleri şeyleri takip edip kendime uygun olanı uygulamak daha etkili bi çalışma yapmaktı...
Neyse sorun değil size iyi paylaşımlar.
Canım ben şahsi adıma kilo verdim 2 kilo kadar hem de sıkılaşma var gibi göbek deliğim küçüldü
Yanlışımı görmedin mi dün ve bugünnnDün mangal bugün tatlı var alkışş banaa
O regl varya o, beni bitiriyo hem iştahım açılıyo hem minimum 2 çikolata ve 2-3 tatlı yiyorumgerçi sen çikolata sevmiyoken o dönem yediğğine göre bana şaşmamak lazım bitter çikolata delisi olarak
ben o dönem değilde, bi kaç gün kala ya da bikaç gün geçe sinir harbim oluyo nişanlım o dönem tamam hayatım tamam aşkım oluyo düşün yani
Ben göreyim seni orada 1 300 ü aşmış hey gidim heyy sacını başını varyaaa
ama böyle küslük olmasın, mesajını görmemiştik hani yoksa yazardı biri mutlaka.
hepimiz aynı amaçla burdayız, birbirimizi motive ediyoruz.
Yok tatlım küslük falan, en azından ben küslük yaratsın diye yazmadım.
Arkadas yanlış anlamış, zaten kimse de ne sorduğunu fark etmemiş, biraz geri gittim ben de göremedim o yüzden kendisine cevap yazdım bir sey yazdıysan ve cevap verilmemişse, konular ve sayfalar hızlı değiştiği için cevap yazılmamıştır, yoksa mutlaka cevap verilir diye, burda ayrımcılık gibi bir sey söz konusu olamaz diye belirttim.
Sporla ilgili bir soru tavsiye ya da eksikliği varsa bunun da konu sahibince daha önceden belli programın gidişatı duyrulduğunda, sadece onun programları topik altında devam ettiğini, herkesin ekstradan kendine özgü programı olduğunu belirttim.
Belirttiğim yazımda bana göre küslük yaratacak bir şey yok, arkadaş alınmış, size iyi günler filan yazmış gitmiş. O yüzden ben de cevap yazmadım, yapacak bir şey yok, gelirse hoş gelir elbette arkadaşımız olarak, durduk yere niye küslük olsun bir yazı görülmedi diye? Kimsenin kimseyi ayırma ya da küsme hakkı yok, herkes moral bulmaya geliyor moral bozmaya değil.
Güneş hala tepedeyken yürüyüşe kalkalım, spora kalkalım, mis gibi akşam güneşi var havada
Kimsenin Kimseye sitemi küslüğü zaten olmaz. Burası spor topiği Motivasyon bulmaya yardımcı olayım olalım diye açtım
Stres yok kavga yok küslük yooook !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?