Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tesekür ederim biraz büyük oldu ama bende cok begendim :)

İstersen küçülttürebilirsin bunun bi programı vardı ama ben unuttum baya önce kullanıyordum.Yine burada bi arkadaşın topiği var avatarları ve ya imzaları istenilen boyuta getirebiliyor istersen linkini vereyim:26:

Bugünlük sporum da bitmiştir iki saatin ardından çok yorgun olmam gerekirken çok dinç ve iyi hisediyorum kendimi.Spor çok sihirli bir şey antideprasan

bende karatay hocanin yalancisiyim :) ama hocaya cok güveniyorum söyledikleri cok mantikli ,bide uygulayabilsek söylediklerini

cok iyi olur canim,tesekür ederim ,

aslinda pcde resim kücültmeyi biliyorum ama önceden imzaya pcdende resim ekleniyodu simdi sadece url istiyo o yüzden yapamadim

Evet bir çok söylemi bana da mantıklı geliyor Demek ki gece uyuyacağız ama nasıl

uykudan yana bi problemim yokda benim,su bogazi bi kisabilsem süper olacak ,helede su aralar alerjim cosmus durumda burnum tikali oldugundan yediklerimin tadinida alamiyorum,yiyom yiyom bisey anlamiyom

uykudan yana bi problemim yokda benim,su bogazi bi kisabilsem süper olacak ,helede su aralar alerjim cosmus durumda burnum tikali oldugundan yediklerimin tadinida alamiyorum,yiyom yiyom bisey anlamiyom

Al bende de o kadar boğazımı tutamıyorum uykumu dengeleyemiyorum

Evet.Normal şartlarda haftanın 6 günü yapıyorum.Bazen 5 e düşüyor ama yaptığımda 2 saat yapıyorum

cok güzel ama bildigim kadariyla vücut belli bir tempoya alisinca onu düsürdügün zaman sonuclari kötü olabiliyomus.tabiki bunu aliskanlik haline getirip devam ettirebilrsen ne mutlu sana :)

Canım ben şahsi adıma kilo verdim 2 kilo kadar hem de sıkılaşma var gibi göbek deliğim küçüldü

Yanlışımı görmedin mi dün ve bugünnn Dün mangal bugün tatlı var alkışş banaa

O regl varya o, beni bitiriyo hem iştahım açılıyo hem minimum 2 çikolata ve 2-3 tatlı yiyorum gerçi sen çikolata sevmiyoken o dönem yediğğine göre bana şaşmamak lazım bitter çikolata delisi olarak

ben o dönem değilde, bi kaç gün kala ya da bikaç gün geçe sinir harbim oluyo nişanlım o dönem tamam hayatım tamam aşkım oluyo düşün yani

Ben göreyim seni orada 1 300 ü aşmış hey gidim heyy sacını başını varyaaa

cok güzel ama bildigim kadariyla vücut belli bir tempoya alisinca onu düsürdügün zaman sonuclari kötü olabiliyomus.tabiki bunu aliskanlik haline getirip devam ettirebilrsen ne mutlu sana :)

Spor yapmayı seviyorum.Belli bir seviyeye ulaştığımda formumu korumak için bazı egzersizlerime devam edeceğim.Sadece zayıflamak değil sağlık için şart spor

herkese merhabaaa
ben bugün gittim manava ne bulduysam aldım.
tatlılara çikolatalara koşmayın meyve yiyin bol bol.
havalar o kadar güzel ki çıktım yürüdüm ohh.
akşam da sporumu yaparım.
öpüyorum hepinizi

ama böyle küslük olmasın, mesajını görmemiştik hani yoksa yazardı biri mutlaka.
hepimiz aynı amaçla burdayız, birbirimizi motive ediyoruz.

Nayır göremezsinnn, neden çünkü çaktırmadan siliyorum sonradan

yok ya silmiyorum da, orda eklediklerimin listesi uzadıkça moral düşüyo, yürüyüş yapıyorum ama sırf öyle oyalanayım diye yiyorum biliyo musun, yazdıklarımı gördüysen alakasız seyler yani ne kahvaltı diyebilirsin ne aksam yemeği hep geçiştirmeli şeyler var, o yüzden yarın gerçekten dikkat etmek istiyorum artık, bugün daha da kilo almışım yani su içiyorum afedersin onu bile tutuyo vücut bir bosaltıım bari yarısını ya yok, direk kilo olarka yansıyo, tartıyı kaldırdım içeriye gözüm görmesin diye, durmadan yarın yarın demek istemiyorum artık, şu gırtlağımı tutucam yoksa sıkıcam yani

ama böyle küslük olmasın, mesajını görmemiştik hani yoksa yazardı biri mutlaka.
hepimiz aynı amaçla burdayız, birbirimizi motive ediyoruz.

Yok tatlım küslük falan, en azından ben küslük yaratsın diye yazmadım.
Arkadas yanlış anlamış, zaten kimse de ne sorduğunu fark etmemiş, biraz geri gittim ben de göremedim o yüzden kendisine cevap yazdım bir sey yazdıysan ve cevap verilmemişse, konular ve sayfalar hızlı değiştiği için cevap yazılmamıştır, yoksa mutlaka cevap verilir diye, burda ayrımcılık gibi bir sey söz konusu olamaz diye belirttim.

Sporla ilgili bir soru tavsiye ya da eksikliği varsa bunun da konu sahibince daha önceden belli programın gidişatı duyrulduğunda, sadece onun programları topik altında devam ettiğini, herkesin ekstradan kendine özgü programı olduğunu belirttim.

Belirttiğim yazımda bana göre küslük yaratacak bir şey yok, arkadaş alınmış, size iyi günler filan yazmış gitmiş. O yüzden ben de cevap yazmadım, yapacak bir şey yok, gelirse hoş gelir elbette arkadaşımız olarak, durduk yere niye küslük olsun bir yazı görülmedi diye? Kimsenin kimseyi ayırma ya da küsme hakkı yok, herkes moral bulmaya geliyor moral bozmaya değil.

Güneş hala tepedeyken yürüyüşe kalkalım, spora kalkalım, mis gibi akşam güneşi var havada

aynen dediğin gibi moral bulmaya geliyoruz canım
ben artık pantolonlarımı giyemiyorum hepsi düşüyo belimden
göbeğim de sıkılaştı, hani üstte bir yağ tabakası olur ya altı sert işte artık.
bastırdıkça içeri gitmiyo
şimdi ders çalışmaya gidiyorum, geldiğimde sporumu yapmış olucam.
dönüşüm muhteşem olacak, bebayı tanıyamayacaksınız.
tipim kayıyo o kadar spordan sonra buna benziyorum.

Kimsenin Kimseye sitemi küslüğü zaten olmaz. Burası spor topiği Motivasyon bulmaya yardımcı olayım olalım diye açtım

Stres yok kavga yok küslük yooook !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…