canim kilon boyuna gore cok ama Insallah basara bilirsin inan bana,sadece iradeli olmak lazim... ben aksam 6-7den sonra ekmek tuketmiyorum,spor yapiyorum oyle verdim kilolarimi ama Insallah ALLAH nasip ederse daha da vermek istiyorum. Insallah beraber basaricaz. hic kilo verdinmi bugune kadar? yani neden bu kadar kilo aldin? stress falanmi?
su miranda saçları ve cilti inanılmaz ipeksi ve parlak ya ne yapıor
mirandacım ayna arkdaşım senin boy kilo kaç ne kdar vermek istiosun ??
yani monoton bir hayatım var.sürekli evdeyim.bi uğraşım yok.sıkıntıdan hareketsizlikten oldu biraz.2 senede 15 kilo aldım.evlendikten sonra yani.daha önce 10 kilo vermişliğim var.aslında iradem çok kuvvetli yapıcam dedim mi yaparım.bir de ben kilo almaya çok müsaitim.genetik miras ne yazık ki.halalarım teyzelerim babaannem falan hepten kilolu.ben onların yanında ip gibiyim düşün artık.
Armut tipli vücuda sahip olduğun için şanslısın aslında :)
Çünkü elma tipi vücütların kilo vermeleri daha zor oluyor..
Bacaklarına biberiye ve kekik yağını sürüp daha sonra spor yaparsan bi hafta on gün sonra farkı görebilirsin..
Bunlar yağ yakıcı yağlardır. Etkisini sporla çok iyi görürsün..Ama ağır kokuyorlar..
evet canim anladim Insallah kocan ne diyor? zayiflamana yardimci oluyormu? o destek olursa bence daha kolay yaparsin
ben de cok musaitim canim sismanlamaya. ama bugunumuze COK SUKUR ALLAHIM.
evet canim ya ben de bayiliyorum su kiza....canim benim boyum 1,58 kilom 60,7 kg. Insallah Rabbim yardim ederse hayirlisiyla 55 kg olursam yeter
sende kac canim? boy,kilo? sen ne kadar olmak istiyosun Insallah?
canım benim boy 167 falan kilom 57 falan ama gmbek kısmımda yağlanma var sevmiyorum düz değil yani. popomda sert ve sıkı olsun istiyoerum çok neden bubide önceden belim 60 dı gecende baktım 65 oh dedim :s
yaşlandım sanrım D:
selam kızlar
dayaklık oldum bugün, sabah simit yedim, öğlen çiğ köfte, demin de dondurmaaa.
daha akşam yemeğimi de yemedim üstelik.
ama akşam çok spor yaparım diyorum.
zaten kilo vermeme gerek yok diyorum.
umarı almam bu gidişle
SELAM canim... oooo baya yemisin masallah. Insallah sporda yakarsin da kilo olarak donmesinler sana
evet canim ya ben de bayiliyorum su kiza....canim benim boyum 1,58 kilom 60,7 kg. Insallah Rabbim yardim ederse hayirlisiyla 55 kg olursam yeter
sende kac canim? boy,kilo? sen ne kadar olmak istiyosun Insallah?
canım benim boy 167 falan kilom 57 falan ama gmbek kısmımda yağlanma var sevmiyorum düz değil yani. popomda sert ve sıkı olsun istiyoerum çok neden bubide önceden belim 60 dı gecende baktım 65 oh dedim :s
yaşlandım sanrım D:
masallahin var canim Insallah sikilas tasss gibi ol....
SELAM canim... oooo baya yemisin masallah. Insallah sporda yakarsin da kilo olarak donmesinler sana
Ödüllendirmek gerek bazen kendimizi dimi :)
Yeşil çay içmiyorsan günde 2-3 bardak yeşil çayda içebilirsin buda hızlandırır kilo vermeni:)
evettt içiyorum ama genel de 1 de kalıyor daha doğrusu tek yeşil değil dokuzlu çay içiyorum
Şuan ödem yaptı vücudum napsam bilemedim pantolonun düğmelerini açtımm yakalanmazsam iyi iş yerinde
ahaahaaa cokguldum yaaa...basima geldiyi icin...evettt içiyorum ama genel de 1 de kalıyor daha doğrusu tek yeşil değil dokuzlu çay içiyorum
Şuan ödem yaptı vücudum napsam bilemedim pantolonun düğmelerini açtımm yakalanmazsam iyi iş yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?