Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
su miranda saçları ve cilti inanılmaz ipeksi ve parlak ya ne yapıor

mirandacım ayna arkdaşım senin boy kilo kaç ne kdar vermek istiosun ??

yani monoton bir hayatım var.sürekli evdeyim.bi uğraşım yok.sıkıntıdan hareketsizlikten oldu biraz.2 senede 15 kilo aldım.evlendikten sonra yani.daha önce 10 kilo vermişliğim var.aslında iradem çok kuvvetli yapıcam dedim mi yaparım.bir de ben kilo almaya çok müsaitim.genetik miras ne yazık ki.halalarım teyzelerim babaannem falan hepten kilolu.ben onların yanında ip gibiyim düşün artık.

su miranda saçları ve cilti inanılmaz ipeksi ve parlak ya ne yapıor

mirandacım ayna arkdaşım senin boy kilo kaç ne kdar vermek istiosun ??

evet canim ya ben de bayiliyorum su kiza.... canim benim boyum 1,58 kilom 60,7 kg. Insallah Rabbim yardim ederse hayirlisiyla 55 kg olursam yeter

sende kac canim? boy,kilo? sen ne kadar olmak istiyosun Insallah?

evet canim anladim Insallah kocan ne diyor? zayiflamana yardimci oluyormu? o destek olursa bence daha kolay yaparsin
ben de cok musaitim canim sismanlamaya. ama bugunumuze COK SUKUR ALLAHIM.

selam kızlar
dayaklık oldum bugün, sabah simit yedim, öğlen çiğ köfte, demin de dondurmaaa.
daha akşam yemeğimi de yemedim üstelik.
ama akşam çok spor yaparım diyorum.
zaten kilo vermeme gerek yok diyorum.
umarı almam bu gidişle

ben de elmayııım, ah bana soracaksınız o kilo verme zorluğunu.
neler çektim verene kadar

işte bu kızın vücudunu istiyorum
hayalim hep böyle bir bel.

evet canim anladim Insallah kocan ne diyor? zayiflamana yardimci oluyormu? o destek olursa bence daha kolay yaparsin
ben de cok musaitim canim sismanlamaya. ama bugunumuze COK SUKUR ALLAHIM.

kocacım başıma kakmazda ama ucundan der tombik oldun falan diye.kibarlık yapıyor.

eşim kıskanç biraz yürüyüşe izin vermiyo.evde spor yapmaya çalışıyorum.

Ödüllendirmek gerek bazen kendimizi dimi :)
Yeşil çay içmiyorsan günde 2-3 bardak yeşil çayda içebilirsin buda hızlandırır kilo vermeni:)

evettt içiyorum ama genel de 1 de kalıyor daha doğrusu tek yeşil değil dokuzlu çay içiyorum

Şuan ödem yaptı vücudum napsam bilemedim pantolonun düğmelerini açtımm yakalanmazsam iyi iş yerinde

evettt içiyorum ama genel de 1 de kalıyor daha doğrusu tek yeşil değil dokuzlu çay içiyorum

Şuan ödem yaptı vücudum napsam bilemedim pantolonun düğmelerini açtımm yakalanmazsam iyi iş yerinde

O nasıl bi çay ?
kendinmi karıştırıyorsun yoksa poşet çaylardan mı :)
Ben geçen gün kendim 4 tane otu karıştırıp yaptım çok zor içtim :26:

ahaahaaa cokguldum yaaa...basima geldiyi icin...
kapa kiz onunu gorunmesin duymeler

arkadaşlar böyle otlar falan satılıyorya onları tüketirken dikkat edin çünkü ciddi kalp damar rahatsızlıklarına sebep

oluyormuş.5li 10lu falan yani.tvde uzman dr dan dinledim.yeşilçay tamam da şifacı otçulara dikkat lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…