Kızzzlllaaaarr Birazdan yeni popo ve karın resimlerimi koyuyuyorum
göremiyorum canımEkledim bile
Kızlar mercimek yemeğinde çok kalori var mı :)))
O nasıl bi çay ?
kendinmi karıştırıyorsun yoksa poşet çaylardan mı :)
Ben geçen gün kendim 4 tane otu karıştırıp yaptım çok zor içtim :26:
ahaahaaa cokguldum yaaa...basima geldiyi icin...
kapa kiz onunu gorunmesin duymeler
arkadaşlar böyle otlar falan satılıyorya onları tüketirken dikkat edin çünkü ciddi kalp damar rahatsızlıklarına sebep
oluyormuş.5li 10lu falan yani.tvde uzman dr dan dinledim.yeşilçay tamam da şifacı otçulara dikkat lütfen.
Kızzzlllaaaarr Birazdan yeni popo ve karın resimlerimi koyuyuyorum
işte bu kızın vücudunu istiyorum
hayalim hep böyle bir bel.
Teşekkür ederim canııımmkediiiiii sen nasıl yaptın o kalçayı öyleeeee çok iyi ya
Teşekkür ederim canııımmyerim siziiii :122:
Hala yolu var o kalçanın. 5-6 aydır yapıyorum spor yameyvesini almak müthiş bişi
Benimde çatlaklarım var popomda bacağımdaGerçekten iyi iş çıkarmışsınbende istiyorum hangi videoları yaptın özelden yollayabilir misin link ? benimd e kalkık ama çatlak ve selülitten dolayı böyle görünmüyor sıkılaşması lazım daha
Geçmiş olsun canıımm benim ya reglken biraz fazla ye enerji alSelam kızlar. Dünden beri yokum. Bu regl işi mahvetti beni. Haşat haldeyim. Çok ağır kanamam var. Kaç gün oldu çoğalıyor.
Bugün squats'ımı yaptım. Çok az yedim. Şimdi de akşam yemeği yiyeceğim.
Salata+1 kaşık kuru fasulye+1,5 kaşık bulgur pilavı.
Yarın toparlansam da toparlanmasam da spor yapacağım artık. Carnitin filan destekle ayakta durmak lazım.
Canııımm hoş geldinn canım squats 50 tane başlangıç deniyor buna. 70 kalori kafaddanKizlar benim fitik iyiye gidiyor squats a geri baslayacagim
Bu arada squats kac kalori yaktiriyor?
Geçmiş olsun canıımm benim ya reglken biraz fazla ye enerji al
Canııımm hoş geldinn canım squats 50 tane başlangıç deniyor buna. 70 kalori kafaddan
Mercimek çorbası : 160
Mercimek yemeği : 260 kalori canımm
Aktarlarda satılıyor karıştırılmışı da var ama ben ayrı alıp karıştırıyorum o 9 ununda görevi ayrı biri tok tutuyor biri bağırsak çalıştırıyo felan bak internetten ama alışveriş sitelerinden değil.
Yok bunun tadı kötü olmuyor demlikte demliyorsun yada süzgeçli bardakta yapıyorsun günde 2 den fazla iyi değil
Geçmiş olsun canıımm benim ya reglken biraz fazla ye enerji al
O bacaklar bizde mevcut bebacığım
Bel için ise devamlı spor düzenli beslenme başka çare yok.Ama gerçekçi olalım o bel için 3-5 ay değil sene vermek gerek kalıcılığı içinde
Ama olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?