Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kızlar mercimek yemeğinde çok kalori var mı :)))

Mercimek çorbası : 160
Mercimek yemeği : 260 kalori canımm

O nasıl bi çay ?
kendinmi karıştırıyorsun yoksa poşet çaylardan mı :)
Ben geçen gün kendim 4 tane otu karıştırıp yaptım çok zor içtim :26:

Aktarlarda satılıyor karıştırılmışı da var ama ben ayrı alıp karıştırıyorum o 9 ununda görevi ayrı biri tok tutuyor biri bağırsak çalıştırıyo felan bak internetten ama alışveriş sitelerinden değil.
Yok bunun tadı kötü olmuyor demlikte demliyorsun yada süzgeçli bardakta yapıyorsun günde 2 den fazla iyi değil

ahaahaaa cokguldum yaaa...basima geldiyi icin...
kapa kiz onunu gorunmesin duymeler

Bir de tek bayanım burda biliyon mu çok sıktırıverdi ama biri gelse düğmeleri kapayamicamm o derece olay
Evlenmeden kimseye gösteremem valla
Sende mi salıverdiydin gııı :92:

Evet bazıları çok zararlı ama uzmanların önerdiği bu alışveriş sitesinde satılanlar toz haline getirilmiş olanlar. Benimki doğal olarak alıyorsun aktardan ama kesinlikle 2 den fazla içilmemesi gerekir ben 1 fincan içiyorum sıkıntım olmadı bugüne kadar

işte bu kızın vücudunu istiyorum
hayalim hep böyle bir bel.

O bacaklar bizde mevcut bebacığım
Bel için ise devamlı spor düzenli beslenme başka çare yok.Ama gerçekçi olalım o bel için 3-5 ay değil sene vermek gerek kalıcılığı içinde

Ama olacak

Teşekkür ederim canııımm yerim siziiii :122:

Hala yolu var o kalçanın. 5-6 aydır yapıyorum spor ya meyvesini almak müthiş bişi

Gerçekten iyi iş çıkarmışsın bende istiyorum hangi videoları yaptın özelden yollayabilir misin link ? benimd e kalkık ama çatlak ve selülitten dolayı böyle görünmüyor sıkılaşması lazım daha

Benimde çatlaklarım var popomda bacağımda ama Gözükmez sıkılaştım çünkü Bende size verdiğim harketlerden ekstra birşey yapmadım yapsaydım özelden değil buradan verirdim herkes faydalansın:13:

Selam kızlar. Dünden beri yokum. Bu regl işi mahvetti beni. Haşat haldeyim. Çok ağır kanamam var. Kaç gün oldu çoğalıyor.

Bugün squats'ımı yaptım. Çok az yedim. Şimdi de akşam yemeği yiyeceğim.

Salata+1 kaşık kuru fasulye+1,5 kaşık bulgur pilavı.

Yarın toparlansam da toparlanmasam da spor yapacağım artık. Carnitin filan destekle ayakta durmak lazım.

Geçmiş olsun canıımm benim ya reglken biraz fazla ye enerji al
Kizlar benim fitik iyiye gidiyor squats a geri baslayacagim

Bu arada squats kac kalori yaktiriyor?
Canııımm hoş geldinn canım squats 50 tane başlangıç deniyor buna. 70 kalori kafaddan

Cevabın için sağol canım :)

O bacaklar bizde mevcut bebacığım
Bel için ise devamlı spor düzenli beslenme başka çare yok.Ama gerçekçi olalım o bel için 3-5 ay değil sene vermek gerek kalıcılığı içinde

Ama olacak

evet canım, beli diyorum zaten bacaklarda sıkıntı yok
bi yılda kalıcı olacaksa hiiiç sıkıntı değil yaparız sporumuzu
ya şu boğazıma dur demeliyim, gerçekten bu ara iştahım açıldı çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…