Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Meyvemi yeyip mıntıka temizliğimi yapıp sonra sporumu yapcam :)Çok geçe kaldım valla

Boğaz boğaz hep derdimiz bu Bi gofret vardı almıştım.Aklım hep onda illa ki yiyeceğim ama öyle böyle değil ölecem yemezsem bi daha dün yarısını bugun de diğer yarısını yedim Ne olacak bu gidişle bilmiyorum.Eve tatlı bir şey almayacağım

Geceleri yemek yemenin, sanıldığı gibi kilo aldırmadığı, aksinemetabolizmayı hızlandırarak kilo kaybını kolaylaştırdığı belirlendi."Medicine & Science in Sports & Exercise" dergisinde yayımlanan bir çalışma, yatmadan yarım saat önce içilen sütün erkeklerde protein sentezini artırarak daha fazla kas yapılmasına yardımcı olduğunu ortaya çıkardı.

Florida Eyalet Üniversitesi araştırmacıları tarafından yapılan çalışmada ise uyumadan önce protein ya da karbonhidrat içeren hafif bir şeyler atıştırmanın,metabolizmayı hızlandırdığı keşfedildi.
Çalışmaya katılanlar, iki gruba ayrıldı. İlk grubun, yatmadan önce 150 kalorialmasına izin verildi. Çalışma sonucunda ilk grubun, gece hiçbir şey yemeyen ikinci gruba oranla daha yüksek bazal metabolizma oranına sahip olduğu belirlendi.
Yine aynı çalışma, yatmadan önce bir şeyler atıştıran kişilerin sabah daha az açlık hissettiğini gösterdi. Bilim adamları, gece özellikle protein açısından zengin gıdalar tüketenlerin, ertesi gün öğünler arasında fazla acıkmadığını söyledi.
Wayne Eyalet Üniversitesi'nde yapılan farklı bir çalışma ise yatmadan önce lif açısından zengin gıdalar tüketen kişilerin daha kolay kilo kaybettiğini gözler önüne serdi.

(SABAH GAZTESİ ALINTIDIR)

Amaa ben onların sonuna kadar bir türlü varamadım ki ben 1ay çalışayım kalçam süper olacak ( göbek değil ona 1 yıl gerek )
bi ara bende yarı çıplak alt vücut resmi koyayım da yönlendirin beni

Bu konudan sonraa doğruu sporaa

Bu aradaa benimm ROx beybii nerede yaaaaaa gören yokmuu :82:

Ay kızlar moralim çok bozuldu. Galiba k.validem benden nefret ediyor. Ne zaman kilo vermeye, spor yapmaya kalksam gelsin sarmalar, gitsin börekler. Ben zaten zar zor dayanıyorum bu tempoya; neden böyle yapıyor anlamıyorum.

:- Ben uykusuzluk çekiyorum 2 aydır . Bu yüzden sabah ble yapsam saat 11 gibi popo kaldırma hareketlerimi yapıyorum 15 dakika mis gibi uyuyorum

Canım ben de uykusuzluk çekiyordum; telefona white noise gibi bir program yükledim. Sesleri seçiyorsun nasıl uyutuyor anlatamam. İşte ben içine, yağmur, gökgürültüsü filan koydum. Oğlanı da öyle uyutuyorum. Dün gece uyumak için hazırlandım. Kulaklıkları takıp gözümü kapattım. Yalnız saati kurmayı unutmuşum, yani program kapanmamış. Sabaha karşı 2 buçuğa kadar rüyamda sürekli yağmur yağdı, yağmak da neymiş gök delindi. Gök gürültüsü filan.

Enteresaaannn...

Bugün muhabbet almış yürümüş bugün de dışardaydım ancak geldim çok yorgunum sıcaktan başıma ağrıdı sabah normal kahvaltımı yaptım bir dilim ekmekle öğlen çıkmadan közlenmiş sebzeler ve yoğurt yedim dışarıda dondurma yedim birazdan çorba içicem yerimden kalkabilirsem sporumu yapıcam

Ya benim böyle bir şansım yok. Benimkiyle kalırken yapamam o rahatsız olabilir. Annemlerde yapamam belki kulaklıkla yaparım

Ya benim böyle bir şansım yok. Benimkiyle kalırken yapamam o rahatsız olabilir. Annemlerde yapamam belki kulaklıkla yaparım

He vallahi benim de kulaklıklarım kalmış öylece. Benim kocişko hayatta uyanmaz. Kendi horlamasına uyanmıyor adam

Selam kızlarrr full temizliğimi yaptım geldim :)
Birde yemek yedim tabi :)

kızlar geçen hafta gayet güzel yapıyordum ama bu hafta yapamıyorum halsizim bir de çalışan varmı aranızda benim gibi akşamları atalet çöktüğü için çok zorlanıyorum sonrasında duş ta gerektiği için gözümde büyüyor.Hem çalışıp hem spor yapan arkadaşlar nasıl yapıyor acep:26:

Son düzenleme:
Kızlar 40 dakikalık sporumu yaptımmm soğuk duş sonra da arkadaşıma kahvaltıya gidicem malum bugün 1 mayıs izinliyim

Umarım orada kızartma karşılamaz beni

canım ben çalışıyorum hmde gelice yapıorum duş almıyofrum hep terlemek bende çok olmaz 2 saatte yapsam.. yoruluorum evet ama olsn

Kanalları zapıınglerken Songül Karlıyı gördüm bu kadın ne yiyor ne içiyor da böyle incecik beli yuvarlak hatları var:26: yada doğru soru ne yiyip ne içmiyor Beğendim hatunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…