Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bugünde sporum bitii
Ama ben incelemiyorum bunca spora rağmen nedenn çünkü boğazımı tutamıyorum ki sabah su böreği yedim

ya benim de slülitlerim var sıkılaşmam da lazım şu an diyetteyim çünkü ne önerirsiniz

ya benim de slülitlerim var sıkılaşmam da lazım şu an diyetteyim çünkü ne önerirsiniz

Squat öneririm. Benimkilerde işe yaradı şu an 230dayım. Çizelge(hareket sayıları) sayfa 5'te, hareket sayfa 54'te. Topiğin sahibi kedi ile iletişime geçersen sana bir program ayarlayabilir.

Ekstra olarak gazlı içeceklerden ve tuzlu şeylerden uzak durmanı öneririm. Bacak bacak üstüne atmak ve çok dar giyinmek de selülit yapıyor uzmanlara göre.

Bilmiyom gaaari bayan görmicem bi daha kır pidesini

büyük heyecanlardan birisi bu aksam kimin kimi yolacağı

anladın sen

Şuan pusuya yattım beklyorum takipteyimm gördüğüm an saçını başınııı yolcem hee

Bugünde sporum bitii
Ama ben incelemiyorum bunca spora rağmen nedenn çünkü boğazımı tutamıyorum ki sabah su böreği yedim

Stillex su böreği aşktır yenmez mi o

kızlarr ben squats da 105 yapıcam birazdan 10.günümdeyim ve şimdiden bellioluyo hele bacaklardan çoook

göbek eriten hareketlere ihtiyacım var kızlar ben tam anlamadm karınla ilgili olanlara bakınca göbek deliğimden aşağısı hakeret etmiyo gibi geliyor tam göbek bölgesini calıstıracak resimli bir hareket var mı

programı uyguladım ve acaaayiip etkisini gördüm. mutlaka ama mutlaka uygulayın. bacaklarım toparlandı bacak arkam düz oldu popom da daha iyi şimdi günde 100 yapıyorum düzenli bir şekilde. pes etmeyin kızlar sonucu çok iyi

Selam kızlaaar
İki gündür sınavdan sınava koşturuyorum acayip yoruldum dün 8 km kadar yürümüşüm hesapladığıma göre bir yerde iyi oldu yarın tam gaz devam diyet ve spora

aman allahım ben 600 sayfalık bu kadar faydalı bir konuyu neden daha önce göremedim ya:2:konu sahibi yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım lütfen bana yardım edin,fazla kilom yok 54 kiloyum ama basenlerim ve kalçam çok büyük artı yani orantısız,nasıl şekillendirip küçültebilirim yağlarımdan nasıl kurtulabilirim,cvp veren herkese şimdiden tşkler...

Bende gobek hareketleri istyorum mumkunse resimlii aradim ama bu kadar sayffa arasinda bulmak zor oluyor kizlar bizde katildik aranıza tek basima yaparsam birakirim burayi takip edicem

Canıım hoşgeldin Tatlım bende senin gibiyim. Hala sıkılaşma aşamasındayım

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-317.html Bu linkteki sayfada BÖLGESEL SIKILAŞMA PROGRAMINA bakarsan oradaki hareketler tam da senin istediğin şeyi verecektir sana :))

Bende gobek hareketleri istyorum mumkunse resimlii aradim ama bu kadar sayffa arasinda bulmak zor oluyor kizlar bizde katildik aranıza tek basima yaparsam birakirim burayi takip edicem

Canım hoş geldin LÜTFEN Sayfaya girerken ilk yazdığım yazıya bir göz atın. orada linkler açıklamalar var

Bu sayfa gerçekten kendime gelmemi sağladı ,
hep giriyorum okuyorum
motivasyon nedir?in cevabı bu topik olmalı
gecen sene 49 kiloydum o biraz fazla azdı
bu sene 57ye kadar gördüm ama hala farkında değildim ne kadar şişmanladığımın ,
hep yarın diyete başlarım moduna girip o gün çok yerken buluyordum kendimi
bu sayfayı keşfedip kendime doğum günü hediyesi olarak spor salonuna yazıldım
nisandan beri devam ediyorum
ve şuan 53lü kilolarıma geri döndüm
ben şunu farkettimki şişmanken mutsuz hissediyorum
belki 57 çok çok bir kilo değil ama kilosu az olan insanlarda bir kaç kilo alınca cidden çok belli oluyor
ve ne giysen begenemiyorsun
bol giyinmeye başlıyorsun
göbeğim çıkmış mı
oram buram pörtlemiş mi
hiç kıyafetim yok moduna giriyorsun
ama yediklerime dikkat edip spor yaptığımda kendimi çok iyi hissediyorum
mutluluk hormonu salgılıyor sanki
inşallah 50 kilo olana kadar durmayacağım bu sefer
yaza kadar fit bir vücuda sahip olalım inşallah
ah su kızında fiziği çok güzel diyip göbeğini saklamak yerine
herkes hayalindeki o vücutta olsun , amiiin

Sagolun baktim da ters mekik ve ayak ucuna degme hareketlerini buldum sadece gobek icin benimde yaptığım iki hareket var gerçi bunlarla birlikte basenler icinde yapıyorum birsey daha gobek çevresi göbek deliğinden olculurmus ama benim asil soruum gobek deligimin altinda yaglarim

Roxum vanillam armut dersem çık elma dersem çıkma Amaa Armuuutt

Tamam sorun yok kontrol ettm afferin idare etmişsin Neydi sloganımız Temmuz başı 75 ve aşağısı

selam kızlar ben emoş :) daha önce bi uğramıştım ama sonra hastalık durumum oldu sporuma ara vermek zorunda kaldım şimdi dolu dizgin yeniden başlıyorum :) ben sıkıntılarımı yazayım:

boyum 1,70 kilom 65
benim belim çok kalın karın bölgesi çok fazla yani
alt bacakta sıkıntı çok yok ama üst bacağım biraz kalın hatta vücuduma bakınca bacaklarım ince kalıyo
basenim yok denecek kadar az
popom yayvan değil dik o hiç değişmesin istiyorum şimdi gayet iyi :)

sıkı bi programa girmek istiyorum hiç kaçamak yapamayayım :) diyet yapıyorum. cuma zayıflama yarışmasında 10 kilo verdim vermeye de devam edicem inşallah :)

nasıl bir program önerirsiniz bana?

selam kızlar yine ben geldim

uzun bir ara burada yoktum malum vizelerim vardı

ama vizelerim bitti 3 hafta tatildeyim tamamen bu olaya odaklanacağım

ve bir kilo daha vermişim 60 olmuşum

arkadaşlar belin biraz gitti diyorlar ama ben ölçülerime bakmaya korkuyorum ya hiç eksilmediyse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…