Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Peki madem kız lisabell

Tekrar gözün aydın allahım isteyen herekse versin. Tamam ablacım her zaman beklerim topiğime. Bende senin gibi düşünüyorum varolanı korursan sorun olmaz elbette can taşıyorsun kilo alacaksın, amaaaa bizde çare çok sana uygun güzel bir yoga göndericem manyak doğum bacak kaslarını ve o kemik yerlerini gevşetiyor.. Zaman geçtikçe yapmaya başla.. Allahım kolaylık versiinn

Ya biz resim kopyalayım laap diye buraya büyükçe yapıştırıyordukyaa neden yapamıyorum samiller sayı halinde çıkıyor söverim haa

Anladım minnoşum, 3 şey söylicem.

1- Smileylerin görünüyor.
2- Java update yap. Adobe flash playerın sitesine gir güncelle. İki nesildir güncellemiyor olabilirsin.
3-Ben hiçbir zaman url linki kopyalayıp yapıştırarak yapmadım , resim ekleden url seçeneği ile koyuyorum, hiç sorun yaşamadım.

Cok cok tesekkur ederim canim benim tamam bekleyecegim gonderecegin yogayi cok cok

kediciğim kbakma canım elektiriklerim kesildi az önce geldi yazışmamışz yarım kaldı yanlış düşünme kuzum

günaydın kızlar, demin uyandım
belim 1 cm incelmiş, çünkü bir kilo vermişim.
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
bel videolarıyla beraber o kiloyu geri almam gerek

Eklentiler

• $The_Summer_of_Jessica_Biel_by_blackbeast.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 54
20 Dakika yürüyüş yaptım akabinde 2 saatlik sporumu ve 225 adet sguartı mı da yaptım
Şimdi oturmuş cici bebe yiyorum gelsin kaloriler

Merhaba kızlar güzel tipik olmuş dogum sonrası ihtiyacım olan en çok şey :) 6ay oldu dogum yapalı doğumlarda birlikte aldığım kilolar 2 ay icinde gitmişti ama şimdi gene geldi banada yardımcı oluverin :)özellikle göbek kol

Merhaba Kızlarrr

Kızlar bugün azcık gezdimmm doğal olarak yedimmm Cecem ve Rox kızlar ben sizin yüz karanızımmm benden size şarkı : Kayahann Atın beni denizlere

Ama size söz pazartesi ile sıkı başlıyorum çünkü yediğim halde gram gram kilo veriyorum ve düşüyor klo. Muhtemelen ÇArşamba günü Aç halmle 65 i tok halimle 66 yı görürüm. Bu şe 69 la başlamıştımm

iyi geceler bütün kadınların bitmez tükenmez derdi bu kilolar ben bu aralar biberiye suyu içiyorum çok faydası oluyor iştahı kapatıyor sizlerle paylaşmak istedim çünki bana tavsiye edene kilolar gittikçe
gece gündüz dua ediyorum

Yeterli mesaja ulaşamadığından atamadım banada gömderirmisin?

Banada yardım ediiin noluuurrr

Göbüşümden kurtulmak istiyorum sımsıkı olsun ıstıyorummm

Esnek olmak istiyorumm

Günaydın kızlar..

Bana yeni günaydın valla, dün 5 te uyudum aklımdan zorum var çünkü uyuyamadım bir türlü zaten muhabbet vardı burda amaaan olur öyle

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz, burda hepimiz pozitifiz, moral bozulduğunu görmiyeyim birlikte mutlu mutlu halledicez herkes irili ufaklı sonuçlarını almaya başladı.. kedididrkedi konu sahibidir, ilk mesajını inceleyin, orda açıklamalarını bulacaksınız. Zaten kendisiyle de konusun mutlaka. Ekstradan kendinize program da ekleyebilirsiniz. Ben mesela kafama göre spor yapıyorum , buraya arkadaşlarımla buluşmaya moral vermeye-almaya geliyorum..

Hepinizi çok öpüyorum, temiz bir güne temiz yiyeceklerle başlayın..

Bilmiyom gaaari bayan görmicem bi daha kır pidesini

büyük heyecanlardan birisi bu aksam kimin kimi yolacağı

anladın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…