Kiiiiz abla deme ,ne ablasicaktirma gencecik citir hatunum ben caniim ya cok tesekkur ederim,darisi basina begendim topigini guzel paylasimlarin var ,dogumdan sonra listendeyim ya aslinda derdim sadece kendimi koruyabilmek,cunku vucudum,goguslerim bozulsun istemiyorum.ebru sallinin hamilelik pilatesi var ona baslamayi dusunuyorum..dedim ya amac hem gereksiz fazla kilo almamak hemde varolani korumak
Vallaha rox da yok galiba bir sorucam ya :26:
Söyle minnak kelebeeeemm..
kız minnoş teldeydim nereye gittim girdim canım gel bekliyorum..
Ya biz resim kopyalayım laap diye buraya büyükçe yapıştırıyordukyaa neden yapamıyorum samiller sayı halinde çıkıyor söverim haa
Peki madem kız lisabell
Tekrar gözün aydın allahım isteyen herekse versin. Tamam ablacım her zaman beklerim topiğime. Bende senin gibi düşünüyorum varolanı korursan sorun olmaz elbette can taşıyorsun kilo alacaksın, amaaaa bizde çare çok sana uygun güzel bir yoga göndericem manyak doğum bacak kaslarını ve o kemik yerlerini gevşetiyor.. Zaman geçtikçe yapmaya başla.. Allahım kolaylık versiinn
Bu arada ben siteye üye olduğumdan beri bazen yemeden önce kalori girişi yaparken 'oha, 250 kalori mi alcam iki lokmada, yok ya vazgeçtim, salatalık yiyim ben' diye değiştiriyorum mesela, süper caydırıcı etkisi oluyor yemeden önce giriş yapılırsa, sizde de öyle oldu mu
--
Bu arada kızlar bu seyrek yağmur & cecem ile yaptığımız kalori hesaplama muhabbeti daha önceden duyurduğum bir kalori hesaplama sitesine dair.
Belki geride kaldığı için bazı arkadaşların gözünden kaçmıştır, bana özelden mesaj atmanız yeterli size sitenin adını ve nasıl işlediğini mesaj atarım.
İşe yarıyor hesap kitap yapınca. Daha önce U.S versiyonuna kayıtlıydım, Türkçesini buldum, Türk markaları olunca cok daha rahat oldu kalori hesaplama tabi ki.
Ücretsiz, aklınızda soru kalmasın.
İsteyen varsa bir mesaj yeter.
Merhaba Kızlarrr
Kızlar bugün azcık gezdimmm doğal olarak yedimmmCecem ve Rox kızlar ben sizin yüz karanızımmm benden size şarkı : Kayahann Atın beni denizlere
Ama size söz pazartesi ile sıkı başlıyorum çünkü yediğim halde gram gram kilo veriyorum ve düşüyor klo. Muhtemelen ÇArşamba günü Aç halmle 65 i tok halimle 66 yı görürüm. Bu şe 69 la başlamıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?