Fit kızlar gunaydınÇarşamba gunü piknikte ayağımı sakatladım voleybol oynarken 3 gündür ancak gecti ağrısı 220 yapmıştım en son kahvaltıdan sonra spora devam. Kahvaltısını yapmamış olan varsa beklerim. Kalorisi az güzel bir sofra kurarız.
Herkese günaydın benim fit beybilerim
Bugünnnnn daha da mutluyum çünkü yine kilo vermişim hemi de yarım kilo daha, düz hesap 81.00 olmuşum, hep de düz çizgilerde kilo veriyorum bugünlerde hehe, yasasın krakersiz hayat
hep o miniminnaaacık iki kıtır kraker bozuyomus isi bak, içimizdeki hain
canımm günaydınnnnnnnnya siteye göre hızlı ilerliyorum 1 buçuk kilo vermişim tatlım yaa çok mutluyum sitede gevşek gidiyo ama olsun bu beni dahada mutlu ediyo okadar ye ye ama yinede ver harika bu sitee ya bende bugün çok mutluyummmmmmmmmm
cecoş balım çok iyi valla.
bencede iyi acaip hırs yaptım ya müsaitsen msn gel birşeyler anlatacağım canım...
cecoş ben skyp indirmedim şimdi indir falan diye saçmalık çıkıyor.msn e giremiyorum ya
kızlaar şu arkası dönük beyaz bikinili kadın varya vücudumuz çok benziyor.hatta en çok popo diyebilirim.ama ben kalçamın biraz daha çıkık ve kalkık olmasını istiyorum.umudum kalmadı popo egzersizlerini yapıom ama çok bi fark yok
evet msn devri bitmiş canım banada öyle dedi bende skype indirdim indir canım skyp daha güzel daha kullanışlı bend e onu kullanıyorum 2 gündür
evet msn devri bitmiş canım banada öyle dedi bende skype indirdim indir canım skyp daha güzel daha kullanışlı bend e onu kullanıyorum 2 gündür
Vaaaayyy beee skyp lar alınmış verilmiş açılmışta konuşuluyor.. Bize soran yoookk
Vaaaayyy beee skyp lar alınmış verilmiş açılmışta konuşuluyor.. Bize soran yoookk
Yok geçmedi kuzum ya hala aynı şekilde resim koyamıyorum.
Vallaha rox da yok galiba bir sorucam ya :26:ikimizde mi var anlamadım.diğer kızlarda durum nasıl ki?
Kedicigim,hamilelik icinde varmi hareketlerin
Vallaha rox da yok galiba bir sorucam ya :26:
Canııımmm ablaammm hayırlı olsunn kurban olurum yaaOy oyy Yerim ya elbette var ablam doğumu kolaylaştıran hareketler kaslarını koruyan hareketler.. Yoga. ben sana şimdi çıkartırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?