Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Günaydın hatunn, geçmş olsun ya, iyisindir umarım şimdi..

Ben kaçırdım kahvaltıyı, tüh afiyet sıhhat olsun, ben de simdi yapıyorum

Herkese günaydın benim fit beybilerim

Bugünnnnn daha da mutluyum çünkü yine kilo vermişim hemi de yarım kilo daha, düz hesap 81.00 olmuşum, hep de düz çizgilerde kilo veriyorum bugünlerde hehe, yasasın krakersiz hayat

hep o miniminnaaacık iki kıtır kraker bozuyomus isi bak, içimizdeki hain

canımm günaydınnnnnnnn ya siteye göre hızlı ilerliyorum 1 buçuk kilo vermişim tatlım yaa çok mutluyum sitede gevşek gidiyo ama olsun bu beni dahada mutlu ediyo okadar ye ye ama yinede ver harika bu sitee ya bende bugün çok mutluyummmmmmmmmm

cecoş balım çok iyi valla.

cecoş ben skyp indirmedim şimdi indir falan diye saçmalık çıkıyor.msn e giremiyorum ya

cecoş ben skyp indirmedim şimdi indir falan diye saçmalık çıkıyor.msn e giremiyorum ya

evet msn devri bitmiş canım banada öyle dedi bende skype indirdim indir canım skyp daha güzel daha kullanışlı bend e onu kullanıyorum 2 gündür

kızlarrr Günaydın Gününüz aydın olsun tabikide bu saate kalkmadım Dün 3 te yattım sabah 10 da kalktım kahvaltı yaptım evi toparladım..

Dün 2 saat bisiklet sürdüm Çok güzeldi ama popom nasıl acıyor ya

Canııımm neden değişiklik yok başka birşeyler istermisin?

kız minnoş teldeydim nereye gittim girdim canım gel bekliyorum..

Kedicigim,hamilelik icinde varmi hareketlerin

ikimizde mi var anlamadım.diğer kızlarda durum nasıl ki?
Vallaha rox da yok galiba bir sorucam ya :26:
Kedicigim,hamilelik icinde varmi hareketlerin

Canııımmm ablaammm hayırlı olsunn kurban olurum yaa Oy oyy Yerim ya elbette var ablam doğumu kolaylaştıran hareketler kaslarını koruyan hareketler.. Yoga. ben sana şimdi çıkartırımm

Kiiiiz abla deme ,ne ablasi caktirma gencecik citir hatunum ben caniim ya cok tesekkur ederim,darisi basina begendim topigini guzel paylasimlarin var ,dogumdan sonra listendeyim ya aslinda derdim sadece kendimi koruyabilmek,cunku vucudum,goguslerim bozulsun istemiyorum.ebru sallinin hamilelik pilatesi var ona baslamayi dusunuyorum..dedim ya amac hem gereksiz fazla kilo almamak hemde varolani korumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…