- 30 Kasım 2011
- 170
- 40
- 298
sankı yag oranı olarak zayfsnz gıbı geldı ılkay bey turkıyenın onde gelen doktorlarından bırısı ve popo ımplantı yanı sılıkonu da yapan turkıyedekı azıcık doktordan bırısı yanı sıze kalıcı cozum olan sılıkonu da onerebılır cunku guzel bı popo ıstyosanz en az 2 3 lıtre yagınızın cıkması gerekıyo benden bıle 1.8 lıtre zorla cıktı sızden 1.5 cıkar dye dusunyyorum ama sole dusunun bel ıncelınce ve popo buyuyunce popo daha da guzellesıyo yanı tek yag enjeksıyonu degıl yag alımı da mutlu edyo ınsanı bende bel sımıtlerımden kurtuldum ve su an ne gysem yakısyo ınanın cok mutluyum 10. gunum bu arada bakalımk surec nasıl ılelycek ınsallah erımez yaglarımBoyum 1.70 kilom 60~61 arasinda gidip geliyor.kalcanin ust bolgesinde gobek etrafinda yaglarim var.hic gitmediler sagolsunlar.ama asiri derecede degiller.ama bu yaglarin olmasi popomu iyice belirsiz hale getiriyor.bnde istiyorum kalkik yuvarlak hatli ince belli bir fizik seklini..sigara kullanmiyorum 26 yasindayim.sporla asla istedigim hale gelmeyecek bir popo yyapimm var.ggiydigim elbiselerde bir cikinti gormek istiyorum.baston yutmus gibi duruyor:))))))))