• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

popomun üstüne düştüm :(

gecmiş olsun canım hastaneye gitme evde ağrı kesicileirni al sınavına gir.kuyruk sokumunda ağrıdan çok acı vardır zaten onun da ne tedavisi ne masajı var benide yengem itmişti karda düşmüştüm 3 ay da zor iyileşmişti oturma minderi veriyor doktor genelde kuyruk sokumunun ne yazıkki tedavisi yok pazartesi uzmana gidersin...

Dikloron duymuştum çok iyi diyorlar bizim sağlık ocağımız isim söyleyince igne yapmıyorlar hele elinde reçeten yoksa önce doktora görün eger o igne yazarsa yaparız diyorlar 5 günlük bir iğne için bile hergün reçeteni götürüyorsun yanında onu kontrol ediyorlar öyle yapıyorlar.

evet canım aynen çok iyi çok güçlü bir iğne.
ben 20 lik dişlerimi çektirdim yakın zamana kadar,özelde çektirdiğim halde bu iğneyi verdi doktorum ve çok ucuz.
sabahlara kadar uyutmayan dişlerim iğneyi olunca 10 dk içinde melek oluverdiler:)

çok sağolun kızlar ilginiz için bengay diye bir ilaç sürdüm daha da yanmaya başladı dua edin sınavı geçirene kadar dayanabiliyim sinirlerim bozuldu ağlayıp duruyorum:2:

çok sağolun kızlar ilginiz için bengay diye bir ilaç sürdüm daha da yanmaya başladı dua edin sınavı geçirene kadar dayanabiliyim sinirlerim bozuldu ağlayıp duruyorum:2:

anam sen naptın bengay onu mahfeder
yıkasanda geçmiyoki onun o etkisi
ayy cnm yaa geçmiş olsun hemen gidip sabunlaman lazım bengaylı yeri yoksa pişikten tut yaraya kadar gider

Zorda olsa yürüyebiliyorsanız, şiş ve morluk yoksa önemli birşey yok gibi duruyor.
Fakat sınavdan sonra muhakkak gidip röntgen çektirmelisiniz. Kuyruk sokumu kemiği önemsenmeli özellikle bayanlarda.

Çok geçmiş olsun.

Zorda olsa yürüyebiliyorsanız, şiş ve morluk yoksa önemli birşey yok gibi duruyor.
Fakat sınavdan sonra muhakkak gidip röntgen çektirmelisiniz. Kuyruk sokumu kemiği önemsenmeli özellikle bayanlarda.

Çok geçmiş olsun.

teşekkürler içimi rahatlattınız

Ağlayıp durmayın. Olan olmuş. Madem sınav kaçırılmayacak kadar önemli, madem ayağa kalkabilecek kadar iyiyseniz, olabilecek en iyi durumu yaşıyorsunuzdur demektir. Çok daha kötü birşey olabilirdi Allah korusun.

Toparlanın ki, sınavınız iyi geçsin. Çalıştıysanız emeğiniz boşa gitmesin.. Sınav ne zaman ?

Ağlayıp durmayın. Olan olmuş. Madem sınav kaçırılmayacak kadar önemli, madem ayağa kalkabilecek kadar iyiyseniz, olabilecek en iyi durumu yaşıyorsunuzdur demektir. Çok daha kötü birşey olabilirdi Allah korusun.

Toparlanın ki, sınavınız iyi geçsin. Çalıştıysanız emeğiniz boşa gitmesin.. Sınav ne zaman ?

haklısınız ama böyle önemli bir günde bunun başıma gelmiş olması canımı sıktı. Çalıştım tabiki umarım boşa gitmez sınavım 2 de

ilaç ismi öneren arkadaşları tebrik ediyorum
kızın o ilaca allerjisi varsa ve anafilaksi olsa sorumluluk alırsınız heralde.
acile gitsen direkt grafi çekerler muhtemelen.
ya da tedavi red imzalarsın çünkü kemikle ilgili bir sorun var mı görmek lazım.
yapacağın şey ağlanmak yerine sınava girip sonrasında acile gitmen.

ilaç ismi öneren arkadaşları tebrik ediyorum
kızın o ilaca allerjisi varsa ve anafilaksi olsa sorumluluk alırsınız heralde.
acile gitsen direkt grafi çekerler muhtemelen.
ya da tedavi red imzalarsın çünkü kemikle ilgili bir sorun var mı görmek lazım.
yapacağın şey ağlanmak yerine sınava girip sonrasında acile gitmen.

şuan acile malesef ki gidemiyorum sınav çıkışı hemen gideceğim. bengay sürmüştüm zararlımıdır ? bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Allah seni , inşallah sınavın iyi geçer de bu kadar nazlanma kuzum azıcık dirençli ol sınavı atlatır atlatmaz da acile git :34: Benim ayağıma bir kere şu telefon direklerinin altına takılır ya dev çivilerden birisi bir girdi nasıl kanadı o gün de proje jürim var okulda ona rağmen gittim o ayağımın üstüne acıya acıya bastım hiç kimsenin haberi bile olmadı(kanayıncaya dek yeniden) azıcık sallamayacaksın canın o kadar tatlı olmasın yani :34: Gerçi ben de hemen acile gitsem daha iyiymiş doktor sonra bana kızdı orası ayrı tabi :26: Tetanoz olmam gerekiyor diye hemen çünkü :31:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun da hala niye nettesiniz ?Saat 12 bucuk.
Düşmüşsünüz,ağrınız var, çok önemli sınavınız var.Tamam ilk hemen başlığı açmıssınız da çare burda değil ki artık.
Bana mantıksız geliyor şu anda bu topıcte cevap yetiştiriyor olmanız acılar içinde ve sınav telaşıyla üzgünüm.
Tekrar geçmiş olsun.Umarım ciddi bir şey değildir.

ben de düşmüştüm 11 sene önce popomun üstüne çok ağırmıştı üstüne bir de regl olmuştum ogünden sonra regl dönemlerim çok sancılı geçti ve hala belim yüzünden problemler yaşıyorum üstelik hamileyim 5. ayım olmasına rağmen belim şimdiden zorlamaya başladı. Doktor belimde düzleşme olduğunu ve spor yapmam yüzmem gerektiğini söyledi. Bence üstünden zaman geçmeden doktora gidip çaresine bak ilerde ciddi problemler yaşayabilirsin..

Geçmiş olsun da hala niye nettesiniz ?Saat 12 bucuk.
Düşmüşsünüz,ağrınız var, çok önemli sınavınız var.Tamam ilk hemen başlığı açmıssınız da çare burda değil ki artık.
Bana mantıksız geliyor şu anda bu topıcte cevap yetiştiriyor olmanız acılar içinde ve sınav telaşıyla üzgünüm.
Tekrar geçmiş olsun.Umarım ciddi bir şey değildir.

evet bende böyle bir durum yaşamadan önce tıpkı sizin gibi böyle konular açanları yadırgardım ama insan başına gelince anlıyormuş , doktora gidemeyeceğim için kendimi rahatlatcak bir çözüm bulmaya çalışıyorum ayrıca sürekli burda değilim ders çalışıyorum arada bakıyorum bir fayda sağlıyacak bişey yazılmış mı diye.. yani davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş misali bir cevap vermişsiniz hiç hoş değil.

Back
X