• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

popomun üstüne düştüm :(

evet medikal oturma simidi bana çok iyi geldi yoksa oturamıyordum 5 dk da bir kalkıyordum. Bugün tekrar gittim doktora ilaçları değiştirdi , beyin cerrahine gönderdi film falan çekildi belimde kayma varmış mr çekilmesi gerekmiş taa 10 gün sonrasına sıra verdiler:5:

cok gecmıs olsun ...
Dusmeden dolayımı olmus kayma yoksa daha once belınde sıkıntı varmıydı

evet medikal oturma simidi bana çok iyi geldi yoksa oturamıyordum 5 dk da bir kalkıyordum. bugün tekrar gittim doktora ilaçları değiştirdi , beyin cerrahine gönderdi film falan çekildi belimde kayma varmış mr çekilmesi gerekmiş taa 10 gün sonrasına sıra verdiler:5:

canım çok geçmiş olsun ihmal etme sakın tedavini ol
bu arada MR maliyetli bi çekim eğer istanbulda oturuyorsan yenibosnadaki ataköy hastanesini tavsiye ederim bir emarı orda 30 tl ye çekiyorlar hastaneden servisle alıolar mecidiyeköye emar merkezine götürüyorlar çok güzel ve bakımlı bir yer eşimin beyin emarı vardı özel emar merkezleri 500-700 civarı istedi biz orda 60 tl ye 2 emar çektirdik:)

bu arada neden böyle uygun dersen emar merkezinin adını unuttum
ataköy hastanesini o emar merkezi satın almış ondan uyguna çekiliyor...
hemende gün veriolar bugün git yarına verir günü meselaa
allah şifa versin tekrardan bu arada sen elossa arkadaşın dediği ağrı kesiciden mi vuruldun?

bu arada MR maliyetli bi çekim eğer istanbulda oturuyorsan yenibosnadaki ataköy hastanesini tavsiye ederim bir emarı orda 30 tl ye çekiyorlar hastaneden servisle alıolar mecidiyeköye emar merkezine götürüyorlar çok güzel ve bakımlı bir yer eşimin beyin emarı vardı özel emar merkezleri 500-700 civarı istedi biz orda 60 tl ye 2 emar çektirdik:)

allah şifa versin tekrardan bu arada sen elossa arkadaşın dediği ağrı kesiciden mi vuruldun?

malesef canım istanbulda değilim. özelde çektiremem maddi olarak mecburen 1 hafta beklicem

teşekkürler canım malesef istanbulda değilim. özelde çektiremem maddi olarak mecburen 1 hafta beklicem. hayır iğne vurmadılar bana hap verdi iki tane biri ağrıkesici.

bel agrısı cok zor yasayan bırı olarak soyluyorum cok cok zor hemde

evet sorma bel vucudun merkezi resmen, insan hiç bir işini yapamıyor tek başına hep birinden yardım almak zorunda kalıyorum en kötüsü de ailem yanımda değil sağolsn arkadaşlarım ilgileniyorlar ama ben başkasına muhtaç olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum.

geçmiş olsun..

bende böyle bi talihsizlik yaşamıştım.. :S

kısa vadeli çözüm için eczaneden yakı alıp bölgeye yapıştırmanı tavsiye ederim.. Bende işe yaramıştı umarım sendede öyle olur =)

geçmiş olsun..

bende böyle bi talihsizlik yaşamıştım.. :S

kısa vadeli çözüm için eczaneden yakı alıp bölgeye yapıştırmanı tavsiye ederim.. Bende işe yaramıştı umarım sendede öyle olur =)

teşekkür ederim ama doktorun önermediği birşeyi uygulamaya çekiniyorum

teşekkürler canım malesef istanbulda değilim. özelde çektiremem maddi olarak mecburen 1 hafta beklicem. hayır iğne vurmadılar bana hap verdi iki tane biri ağrıkesici.

anladım canım ist de olsaydın ataköy hastanesi iyi olurdu
mr lar zaten ateş pahası
allah kimseleri düşürmesin...
bu arada haplar bu tür ağrılarda fayda etmiyor direk iğne yaptırmak daha sağlıklıymış...
dokttorumuz demişti eşim 2 bel fıtığğı ameliyatı olduğu için onunda en ufak bi yanlış hareketinde can dayanamıcak şekilde ağrır...
iğne kesin çözümm hastalığı daha az çekersin bence bir dahaki gittiğinde ilaç verirse iğne olarak iste tatlım...
tekrardan geçmiş olsun

anladım canım ist de olsaydın ataköy hastanesi iyi olurdu
mr lar zaten ateş pahası
allah kimseleri düşürmesin...
bu arada haplar bu tür ağrılarda fayda etmiyor direk iğne yaptırmak daha sağlıklıymış...
dokttorumuz demişti eşim 2 bel fıtığğı ameliyatı olduğu için onunda en ufak bi yanlış hareketinde can dayanamıcak şekilde ağrır...
iğne kesin çözümm hastalığı daha az çekersin bence bir dahaki gittiğinde ilaç verirse iğne olarak iste tatlım...
tekrardan geçmiş olsun

size de geçmiş olsun canım.. evet haplar hafifletiyor ama tam olarak kesmiyor ne yazık ki aklımda bulunsun bir daha gittiğimde iğne istiyim. doktorlar çok ilgisiz ya dün gittim krem bitti yazarmısınız dedim tamam dedi bir baktım unutmuş sağolsun diğer doktor yazdı. adam bana 3 ay falan çekersin bunu diyor hiç şöyle yap bunu yapma zararlı falan demiyor ağzından zorla laf aldım.

kızlar başlık biraz açık oldu kusuruma bakmayın ama tabir edecek başka bir kelime bulamadım.
biraz önce merdivenlerden inerken ayağım kaydı ve tam popomun üstüne düştüm şuan affedersiniz kuyruk sokumum çok ağrıyor ve saat 2 de sınavım olduğu için doktora gidemiyorum gerçi sınava nasıl gircem hiç bilemiyorum çünkü otururkende yürürkende ağrı var yürürken daha da artıyor. başına gelmiş olan varsa bilgilendirebilirmi hemen acile gitmem gerekir mi?

kuyruk sokumu kemıgınden bir film cektır dua et kırık catlak olmasın yoksa düzeltilmesi cok iğrenç şekilde oluyor..

bellı bür müddet simitlere otur ağrı yapacak(simitler medikal firmalarda var sınavında varmış rahat edersin)

ayrıca mr da kemık kırıgı varsa gözükmez normal röntgen cektır

yazan bir hemşire :D

Son düzenleme:
kuyruk sokumu kemıgınden bir film cektır dua et kırık catlak olmasın yoksa düzeltilmesi cok iğrenç şekilde oluyor..

bellı bür müddet simitlere otur ağrı yapacak(simitler medikal firmalarda var sınavında varmış rahat edersin)

ayrıca mr da kemık kırıgı varsa gözükmez normal röntgen cektır

yazan bir hemşire :D

bunların hepsini yaptım şükür kırık falan yokmuş bir tek mr kaldı. belimde kayma varmış hazır bir hemşire bulmuşken sorayım bu kayma önemli bir şey midir ?

bunların hepsini yaptım şükür kırık falan yokmuş bir tek mr kaldı. belimde kayma varmış hazır bir hemşire bulmuşken sorayım bu kayma önemli bir şey midir ?

tabiki önemlidir bazı sporları yapamazsın yürürken sürekli dinlenme ihtiyacı hissedersin bel kayması oldugugu doktor mu söyledi

tabiki önemlidir bazı sporları yapamazsın yürürken sürekli dinlenme ihtiyacı hissedersin bel kayması oldugugu doktor mu söyledi

evet ortopediden beyin cerrahına gönderdiler sol tarafımda uyuşma olduğu için ,o söyledi kayma başlangıcı var dedi tekrar filim çektirdi sonrada mr istedi

amelyat mı?:18: mr için 10 gün sonrasına gün verdiler beklesem mi yoksa biraz uzakta bir hastane var orada mı çektirsem ? beklememin bir zararı olur mu acaba

ağrı yapabılır de cokta acılıyetı oldugunu dusunmuyorum yanı kayma derecesını bılmedıgım ıcın birşey diyemem ki en ıyı sonucu mr ve doktorun söyleyecek

Back
X