• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

popomun üstüne düştüm :(

evet bende böyle bir durum yaşamadan önce tıpkı sizin gibi böyle konular açanları yadırgardım ama insan başına gelince anlıyormuş , doktora gidemeyeceğim için kendimi rahatlatcak bir çözüm bulmaya çalışıyorum ayrıca sürekli burda değilim ders çalışıyorum arada bakıyorum bir fayda sağlıyacak bişey yazılmış mı diye.. yani davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş misali bir cevap vermişsiniz hiç hoş değil.

İşte hoş değil evet böyle bir cevap ama doğruluk payı yüksek. Alacağınız cevabı aldınız. Bir saatiniz kaldı.
Dolayısıyla biraz uzanmalı, kendinizi dinlendirmelisiniz.

Bakın yanlış ilaç ismi bile verilip sizi yanlış yönlendirebiliriz değil mi ?

10 yıl önce benim de basıma gelmişti.

Şimdi sen sıcağı sıcağına birşeyin yok zannedebilirsin aman dikkat!!!

Mümkün olduğunca oturma bir iki gün en azından.

Eğer kuyruksokumunda herhangibir eğilme ya da çatlak ( bu arada benimki çatlamıştı) ya da kırık var ise üzerine oturarak durumu daha da zkotulestirebilirsin.

Yok eğer hiçbir hasar yoksa da temkinli davranmış olursun birşeyi kaybetmersin.

Hatta hocaya söyleyip sınavı da ayakta ol.

Çok gecmis olsun.

Rapor da alabilirsin raporun varsa her sınavda kabul edilir. Sonuçta hastalık bu. Allah korusun hastahanede olsan ne olucaktı? Sana bu şansı vermek zorundalar... Hocanı ara, ya da okulu durumu anlat. Bi rapor alırsın. Hastahaneye gidemiyorsan okula nasıl gideceksin?

Son düzenleme:
canım bende aynu senin gibi merdivendrn inerken popomun üsyüne oturmuştum kuyruk sokumum çatlamış oturamıyordum ama doktor bana simit verdi böyle can simidi onun üzerine oturdum sürekli sonra düzelsdi.

acile gittim arkadaşlar kırık veya çatlak yokmuş ezilmiş sadece hap ve krem yazdı , medikal simit almamı söyledi ,ilaçları alıp kullandım ama açık medikal bulamadığımız için simidi alamadım oturmak tam işkence olmaya başladı :50: sınavımda çok şükür güzel geçti..

acile gittim arkadaşlar kırık veya çatlak yokmuş ezilmiş sadece hap ve krem yazdı , medikal simit almamı söyledi ,ilaçları alıp kullandım ama açık medikal bulamadığımız için simidi alamadım oturmak tam işkence olmaya başladı :50: sınavımda çok şükür güzel geçti..

iyi yapmışsın canım sınavında iyi geçmiş gözün aydın yinede ucuz kurtardın

çok geçmiş olsun belini incitmiş ola bilirsin geçe bilir ama ilerde sorun olmasın allah korusun doktora görün.

birşeyin yokmuş şükür tekrar geçmiş olsun.

kızlar düşmemin üstünden iki gün geçti ağrım daha da arttı diyebilirim bacaklarım ağırlaştı sanki ne yapacağımı şaşırdım yatsam yatılmıyor yürüsem iki adımda kilitleniyorum

kızlar düşmemin üstünden iki gün geçti ağrım daha da arttı diyebilirim bacaklarım ağırlaştı sanki ne yapacağımı şaşırdım yatsam yatılmıyor yürüsem iki adımda kilitleniyorum

Acilde film çektiler mi canım istersen bir uzmana git

Son düzenleme:
gittim canım ilaç verdi kullanıyorum ama bir gelişme yok sadece medikal simit biraz işe yaradı ama hepte onun üstünde oturunca yürümem daha zorlaşıyor

evet film çektiler bişey yok dedi ama şüphelenmeye başladım acaba doktor görmemiş olabilir mi çünkü iyileşmiyor daha da kötüleşiyor gibi geliyor

evet film çektiler bişey yok dedi ama şüphelenmeye başladım acaba doktor görmemiş olabilir mi çünkü iyileşmiyor daha da kötüleşiyor gibi geliyor

Benim kardeşim de sporcu sürekli biyerleri darbe alıyor en iyisi uzmana gitmek canım geçen hafta diz kapağı kaydı bir hafta çok çekti genelde doktorlar kardeşime kas gevşeti kremler ve jeller veriyor onları kullanıyoruz.

Dikloron uyutmuyor en şiddetli ağrıyı bile geçirebilen kuvvetli bir iğne..(baş,diş,kas,eklem v.s.)
sağlık ocakları ve acillerde ismini söyleyince yapılıyor.
yoksa şuram ağrıyor buram ağrıyor diyip iğne olmak istediğinizde herhangi başka bir iğneyi alalade yapıp gönderiyorlar
içeriğini araştırabilirsin nettesin nasıl olsa
benden sadece bir öneri

canım bu ilac bel ağrısınada iyi gelirmi
birde bildiğimiz volt.... die bi ağrı kesici var onun eş değeri gibi bişeymi?

gittim canım ilaç verdi kullanıyorum ama bir gelişme yok sadece medikal simit biraz işe yaradı ama hepte onun üstünde oturunca yürümem daha zorlaşıyor

bana da vermıslerdı ama hıc kullanmadım ıyı gelıyormu gercekten

evet medikal oturma simidi bana çok iyi geldi yoksa oturamıyordum 5 dk da bir kalkıyordum. bugün tekrar gittim doktora ilaçları değiştirdi , beyin cerrahine gönderdi film falan çekildi belimde kayma varmış mr çekilmesi gerekmiş taa 10 gün sonrasına sıra verdiler:5:

Son düzenleme:
Back
X