Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosvermeyin. Taa ki bi daha yapmayana dek.
Bence boş ver.
Adamları zorluyorsunuz, çocuğunuzun üstüne boş boş yemin ettiriyorsunuz, sonuç; izleyen yine izliyor.
Hem izlesin ne var. Adamın nefsine ket vuramazsınız ki. Eşim sevmiyor izlemiyor ama izlese tepki vermem.
Diyelim ki yüzleştin, ne olacak yine tartışıp yine boş yeminler hava da uçuşucak.
Günah kişiseldir. O izliyor diye karısı günah kazanmıyor. E izleyen de günahı sevabı sallamıyorsa, bize ne! Elaleme ne!Her seyden once cok buyuk gunaha giriyor![]()
Cinsel hayatınızı etkilemiyosa sıkmayın kocanızı. Aldatmıyo sonuçta.
Konuştuktan sonra değişen bişey olmuyorsa boşuna yüz göz olmayın.Eşimle çok kavga ettik bu konuda ve en son tartışmamızda yemin etti benm üstüme kızının üstüne baya zaman da geçti oh izlemiyor diyordum. Ama dün fark ettim izlemiş. Söylesem mi. Sizce. Tartışmaya değer mi. Bıktım. Yoksa boş mu versem
Etkiliyor
Size karşı ilgisiz mi davranıyo?
Eşim izlemez ben izlerim bazen ona da zorla izlettiririmerkeklerkulubu varsa benimki de oraya yazacak beni bir gün
![]()
Aslında ilgisiz değil. Yada bilmiyorum. Birliktelik sayımız azaldı. Onu da çok yoğun çalışıyoruz sana kıyamıyorum diye açıklıyor hafta sonunu iple çekiyo filan
Eşim izlemez ben izlerim bazen ona da zorla izlettiririmerkeklerkulubu varsa benimki de oraya yazacak beni bir gün
![]()
Niye zorla izlettiriyosunuz anlamadım![]()
Insan ailesinden de mesuldür.Günah kişiseldir. O izliyor diye karısı günah kazanmıyor. E izleyen de günahı sevabı sallamıyorsa, bize ne! Elaleme ne!