My hope gitti diye yas ilan etmiştim
Gitsin tabi de insan bi haber verir ben gidiyorum diyeDün birlikte spora başlamıştık bissürü hayallerimiz neyin vardı
Tüm sosyal medya hesapları çökmüş ve ben Vpn ile sana Almanya'dan yazıyorum aşko. Vpnin ruhu bile fakir. İnsan bir Amerika'dan Dubai'den İtalya'dan İngiltere'den falan yazarO konu ergenlikte yapılan hatalar gibi utanç doluBuraya bak gözyaşlarımı pıt pıt takip edebilirsin my hope
Bende niye çökmedi kızTüm sosyal medya hesapları çökmüş ve ben Vpn ile sana Almanya'dan yazıyorum aşko. Vpnin ruhu bile fakir. İnsan bir Amerika'dan Dubai'den İtalya'dan İngiltere'den falan yazarbende ani gelgitli ruh halleri oluyor . Zamanla beni biraz daha tanıyacaksın. O gün aniden üyelik iptali yaptım ve dayanamadım geri geldim. Seni ortalıkta dımdızlak bırakıp habersiz gittiğim için üzgünüm...Spora yeniden devam edebiliriz Zerrom, eğer sen de istersen tabi.
Ohaa neler neler gelmiş aklına. Benim için endişe etmişsin, seni endişelendirdiğim için üzgünüm kuzum.Bende niye çökmedi kızSpor bahane, hocaya söyleme ama ben spora başlamadım daha dshsdg Kendim için endişe etmem fazla rahatımdır ama senin için ettim. Ailen buralara yazdıklarımızı okudu kötü bişey oldu sandım. İş atıyorum diye kendimi suçladım
Bende niye çökmedi kızSpor bahane, hocaya söyleme ama ben spora başlamadım daha dshsdg Kendim için endişe etmem fazla rahatımdır ama senin için ettim. Ailen buralara yazdıklarımızı okudu kötü bişey oldu sandım. İş atıyorum diye kendimi suçladım
Gidin otel odası tutun la gözümüzün önünde fingirdiyorlar EDEP YA HUOhaa neler neler gelmiş aklına. Benim için endişe etmişsin, seni endişelendirdiğim için üzgünüm kuzum.Ailem kk kullandığımı bilmiyor. Ablam ve birkaç arkadaşım biliyor sadece. Ama onlar da kullanıcı adımı bilmiyor. Ha bir de erkek kardeşimin eşi de görmüştü bir ara ben kkde takılırken. Eğer hesabımın hangisi olduğunu fark ettiyse ve takip ediyorsa bir sorun yok çünkü kendisi hiç benim hayatıma karışan birisi değil. O konuda bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Gidin otel odası tutun la gözümüzün önünde fingirdiyorlar EDEP YA HU
Valla az kaldı otel odasını ben tutmicam ama ahahahahaGidin otel odası tutun la gözümüzün önünde fingirdiyorlar EDEP YA HU
Zerro biz gayet edepli şekilde konuşuyoruz seninle dimiGidin otel odası tutun la gözümüzün önünde fingirdiyorlar EDEP YA HU
Yuh lan ne ara işleri o raddeye getiriyonuzZerro biz gayet edepli şekilde konuşuyoruz seninle dimi@Addige fingirdememizi de kıskanıyor halaybaşımız. Bu arada iddia yapmıştık ya hani. 2. Sırada ben olucam gibi görünüyor
Kedili kadın benzetmesi miii skdkdkfkfh ya ben bu yıl 3-4 kere saçımı boyadım. Baktım böyle 2 senedir tek başıma olmuyor , canıma tak etti artık bacım.Yuh lan ne ara işleri o raddeye getiriyonuzBiri kedili kadın benzetmesi yapmıştı ya hah sanırım ben ondan olcam bu gidişle Annem bilene arkamdan itiklemeye başladı dshdhsa Ben sadece saçımda 2 radikal renk değişimi yaşadım bu süreçte
Laaagnnn ahahah ben siftahi yaptim arkamdan geliyorsunuz vallaZerro biz gayet edepli şekilde konuşuyoruz seninle dimi@Addige fingirdememizi de kıskanıyor halaybaşımız. Bu arada iddia yapmıştık ya hani. 2. Sırada ben olucam gibi görünüyor
Hadi benim cabuk oldu daYuh lan ne ara işleri o raddeye getiriyonuz
Yav bu internet donup duruyor yazamadım bir türlü. Arkandan geliyorum ben de atlı koşturur gibiLaaagnnn ahahah ben siftahi yaptim arkamdan geliyorsunuz valla
Addige sol kulvardan depara kalkip hope'u gecmen lazim karsim
Beline kuvvet artik sabaha kadar ahshdhYav bu internet donup duruyor yazamadım bir türlü. Arkandan geliyorum ben de atlı koşturur gibi2 senenin intikamı ağır olacak baya
Keşke sabaha kadar olsa ama nerdeee. Şimdi dayıları falan çekmeyelim konuya.Beline kuvvet artik sabaha kadar ahshdh
Sen de başımıza jokeyLaaagnnn ahahah ben siftahi yaptim arkamdan geliyorsunuz valla
Addige sol kulvardan depara kalkip hope'u gecmen lazim karsim
Niye ayol sabaha kadar hatta direkt sabahı da içerecek sekilde cikar acisini, hakkındır ahshdKeşke sabaha kadar olsa ama nerdeee. Şimdi dayıları falan çekmeyelim konuya.Sözde cinsel konulara yazmıcaktim yine tutamadım kendimi puuu
Iyi binerim ahshdh ata yani. CiddenSen de başımıza jokeykesilip üstümüze binip kırbaçlıycan mı kız
Ailemle yaşadığım için o durumlar öyle olmuyor ya. Ben bir b.k yedim daha önce fanfinifon yaptığım eski sevgilimle konuştum. Adam en azından tanıdığım güvenilir birisi ve ürünün kalitesini de biliyorum sjsjdkdkdkfNiye ayol sabaha kadar hatta direkt sabahı da içerecek sekilde cikar acisini, hakkındır ahshd
Lan kayda al da boş zamanlarımızda hopiyle çekirdek çitleyerek izleyek, ilham alıp gaza gelekIyi binerim ahshdh ata yani. Cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?