- 20 Kasım 2018
- 14.987
- 56.620
- 598
- 35
Amaaan iyi yapmissin. Duygusal olarak kendini kaptirmayacaksan yap gitsin. En azindan durduk yerde skor artmaz, bahtina ne çıkarsa olmaz. Denemissin memnun kalmissin iste ne guzelAilemle yaşadığım için o durumlar öyle olmuyor ya. Ben bir b.k yedim daha önce fanfinifon yaptığım eski sevgilimle konuştum. Adam en azından tanıdığım güvenilir birisi ve ürünün kalitesini de biliyorum sjsjdkdkdkf
Ahshdh video isinden tirsarim yarin obur gun twitter ifsalarinda dotumu basimi görürüm diye.Lan kayda al da boş zamanlarımızda hopiyle çekirdek çitleyerek izleyek, ilham alıp gaza gelek
Yok yok duygusal olarak kaptırma gibi bir durum söz konusu değil. Memnun kaldığım için de sorun olmaz. Böylelikle kafam rahatlar biraz, enerjimi de atarım. Ne tesadüfki o da ben ona yazmadan 1 gün önce beni düşünüyormuş. Öyle söylediAmaaan iyi yapmissin. Duygusal olarak kendini kaptirmayacaksan yap gitsin. En azindan durduk yerde skor artmaz, bahtina ne çıkarsa olmaz. Denemissin memnun kalmissin iste ne guzelbiraz enerjini at
Benim ev boş da noluyo, boyuna yere paspas atıyom pilav falan pişiriyom dsdhsh en zevkli dakikalarım arada şarkı açıp oryantele bağlamak ki ondan da sıkılmaya başladım. Bu geceki şarkımız benden gelsinAilemle yaşadığım için o durumlar öyle olmuyor ya. Ben bir b.k yedim daha önce fanfinifon yaptığım eski sevgilimle konuştum. Adam en azından tanıdığım güvenilir birisi ve ürünün kalitesini de biliyorum sjsjdkdkdkf
Ben ailemden ayrı yaşasam var ya ohoooo neler yapacağımı hayal ediyorum şuan sadece skdkdkdkffBenim ev boş da noluyo, boyuna yere paspas atıyom pilav falan pişiriyom dsdhsh en zevkli dakikalarım arada şarkı açıp oryantele bağlamak ki ondan da sıkılmaya başladım. Bu geceki şarkımız benden gelsin
Ay ben bu şarkıyı Hülya Avşar yaptı sanıyordum meğersem çokkk eski şarkıymış bu başlıktan öğrendimBenim ev boş da noluyo, boyuna yere paspas atıyom pilav falan pişiriyom dsdhsh en zevkli dakikalarım arada şarkı açıp oryantele bağlamak ki ondan da sıkılmaya başladım. Bu geceki şarkımız benden gelsin
Şarkı için teşekkür ederimBenim ev boş da noluyo, boyuna yere paspas atıyom pilav falan pişiriyom dsdhsh en zevkli dakikalarım arada şarkı açıp oryantele bağlamak ki ondan da sıkılmaya başladım. Bu geceki şarkımız benden gelsin
Valla ifşalamam kız bana güvenebilirsinAhshdh video isinden tirsarim yarin obur gun twitter ifsalarinda dotumu basimi görürüm diye.
Ama oyle yuzum gozum, dovmelerim gorunmeyecek sekilde neden olmasin tatli kiz
Oral başlığından öğrendiğimiz şeylere bakAy ben bu şarkıyı Hülya Avşar yaptı sanıyordum meğersem çokkk eski şarkıymış bu başlıktan öğrendim
Darısı görüntülü konuşmalarda karşılıklı göbek atmayaŞarkı için teşekkür ederimoryantel oynamak da baya eğlenceli ya. Ben de arada bir oynuyorum evde
Ya geçen eczaneden prezervatif aldım. Niyeyse icimden oyle bir utandim ki ella alirken boyle utanmamistim. Sanki alnimda kocaman bir SEKS VAR tabelasıyla geziyorum gibi hissettim ahshdhKondom , prezervatif, doğum kontrol hapı vs her türlü korunma yöntemi ne varsa topyekün uygulayayım ben en iyisi.Lyanna Mormont gönül isterki korunmasız olsun ama bebe sürprizi istemem
Oyle degil, "bakip hemen silecegim" demen lazimValla ifşalamam kız bana güvenebilirsinTelefonum falan çalınmadığı sürece güvendesin dsdhsj
Olm adami niye buraya getireyim deli miyim ben ahshd zar zor bulmusum, kac tane kadinin icine sokar mıyım hiçbiriniz de demiyonuz ki yakışıklı bi adam kaldıralım da buraya getirelim
Ahahahaha ay bunda utanacak ne var ya herkes alıyor. Evli bekar fark etmeksizin. Sjdjfkfkf ben de aylar öncesinde yengem için hamilelik testi almıştım, o da beni evde bekliyordu. Eczacı da beni çok sık görüyor, ailemi falan biliyor. Ertesi gün de kendime ilaç almıştım bu sefer kucağımda bebek yeğenim vardı . Adam beni evli barklı sanmıştır o an djdkdkfkgYa geçen eczaneden prezervatif aldım. Niyeyse icimden oyle bir utandim ki ella alirken boyle utanmamistim. Sanki alnimda kocaman bir SEKS VAR tabelasıyla geziyorum gibi hissettim ahshdh
Keske sey deseydim, bir arkadasima lazimmis da aaabii
Kondom , prezervatif, doğum kontrol hapı vs her türlü korunma yöntemi ne varsa topyekün uygulayayım ben en iyisi.Lyanna Mormont gönül isterki korunmasız olsun ama bebe sürprizi istemem
Oyle degil, "bakip hemen silecegim" demen lazim
Olm adami niye buraya getireyim deli miyim ben ahshd zar zor bulmusum, kac tane kadinin icine sokar mıyım hiç
Ya ben ayni eczaneden birkac gun arayla once ertesi gun hapi, sonra gebelik testi, sonra adet geciktirici, sonra da tampon almistim. Adamin beynini yaktim muhtemelen napiyor bu kadin diyeAhahahaha ay bunda utanacak ne var ya herkes alıyor. Evli bekar fark etmeksizin. Sjdjfkfkf ben de aylar öncesinde yengem için hamilelik testi almıştım, o da beni evde bekliyordu. Eczacı da beni çok sık görüyor, ailemi falan biliyor. Ertesi gün de kendime ilaç almıştım bu sefer kucağımda bebek yeğenim vardı . Adam beni evli barklı sanmıştır o an djdkdkfkg
Oyyy kız çok tatlı yerim yaaaBen de diyorum bu resim ne alaka, tek başına küçük emrah gibi bakan boynu bükük kedi fotosu gitmiş yerine birbirini avuçlayan insanlar gelmiş dsdhs
Anca öyle atarım diyosan dediğin gibi olsun, ama ben saklama taraftarıyım
Kim kimi avucluyor ayol? Oyle kendi aranızda avuçlanmayin, soyleyin hep beraber avuçlayalim.Ben de diyorum bu resim ne alaka, tek başına küçük emrah gibi bakan boynu bükük kedi fotosu gitmiş yerine birbirini avuçlayan insanlar gelmiş dsdhs
Anca öyle atarım diyosan dediğin gibi olsun, ama ben saklama taraftarıyım
Ya ben ayni eczaneden birkac gun arayla once ertesi gun hapi, sonra gebelik testi, sonra adet geciktirici, sonra da tampon almistim. Adamin beynini yaktim muhtemelen napiyor bu kadin diye
Ben oyle kolay utanmam, bunlarin hicbirinde de utanmadim da gecen gun iste bir utanasim geldi ahsh
Oyyy kız çok tatlı yerim yaaaçocukları uzaktan sevmek güzel. Yakından zor oluyor dkdkdkfkh
Kız profilimdeki çiftler birbirini avuçlamıyoradam kadını kucağına alıp gökyüzüne semalara doğru kaldırmış sadece adamın elleri nerde bir bak bakiim
Kim kimi avucluyor ayol? Oyle kendi aranızda avuçlanmayin, soyleyin hep beraber avuçlayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?