Merhaba, kizlar biliyorum bu konuda cokca konu acildi. Nekadar cok kisi ayni deer ten muzdarip. Bundan 2 ay once esimin bilgisayarinda malum videolari gordum. Ilk basta onemsemedim ama sonra canimi cok yakti. Eşımle konuştum bekarlıktan gelen bir alışkanlık, asıl amaç masturbasyon ve buna en kolay götüren yol dedı. Çok rahatsız olduğumu söyledım. Bır ay sonra bı gün benı yatırıp malum ışı yaptı. Ustelık bırlıkte olmak ıstemıştım. Yakaladım onu öğün sıldı vıdeoları. Kac kez kontrol attım bışey ızlemedı. Aslında bızım ıcın donum noktası oldu. Daha sık ve daha haz dolu bırlıkte olmaya başladık. Ama elımde olmadan sureklı yaptığını kavgalarımızda hatırlattım. Adet oldum afedersınız elımle onu rahatlattım. Ve sonuç yıne yaptı. Bu kez erotık bır fılmden ufak bı parça ızlemış ve malum şeyı yapmış. Tekrar konuştum patladı. Geçış donemınde olduğunu ve artık balyoz gıbı ıkıde bı kafasına vurmaktan vazgecmemı soyledı. Şımdı kus bana. Ben de Nasıl davranılmamı şaşırdım. Görmezden gelemıyorum, konuşsam dırdırcı oluyorum hergun kavgalar edıyoruz. Bu yaptığından dolayı sokaktakı kadınları hayal eden bı adammış gıbı hıssedıyorum. Psıkolojım bozuluyor. Nasıl davranmalıyım?