Anladim canim.. Şimdilik benim için çok gerekli değil :) porselen de gözüm varFarklı farklı sistemi olanlar var. Benimki kaynayınca duruyor ısısı düşünce tekrar kendi kendine çalışıp kaynayıp duruyor. Üst taraf buharla demleniyor. Bazıları da kaynayınca buhar moduna geçiyor. Sadece ısısını sabit tutuyor
Ben çay makinelerini seviyorum. Misafir geldiğinde kurtarıcı
Yarım porselende mi var :/tek uyarim tam porselen alirsaniz cok yuksek ateşe maruz kalmasın. orta ates ideal. benimkinde lekeler yapti ama uğraşınca cikiyor..
Ama tabak ocakta durmuyor ki bacim. Gerci kizartma yaparken kaldirirm canımın içi çaydanlığımı. Makinaya koyabiliyor mu peki?
Sağol canım benim :) büyük boy mu alacaksın senEvet canım giriyor. Alırken dikkat et, girenden al :)
Anladim canim.. Şimdilik benim için çok gerekli değil :) porselen de gözüm var
tam derken alti da ustu porselen olan. ustu porselen olup alti çelik olanlarda var onu kastettim.Yarım porselende mi var :/
Sağol canım benim :) büyük boy mu alacaksın sen
Hmm anladım. Görsellik olarak komple porselen daha güzel duruyor ama.. Bilemedim.tam derken alti da ustu porselen olan. ustu porselen olup alti çelik olanlarda var onu kastettim.
Cuma günü bime gelecek diyorsun bir bakayım o zaman :) ben burada küçük boy porseleni 40 tl gördüm iyi mi sence? Küçük boy ama.Bilemedim, orta boy alırım herhalde. Bakmam lazım, aradaki farkı görmeden birşey diyemiyorum
Ama kalabalık misafire çıkarılır mı bilmiyorum. Herkes bizim gibi nazik davranmaz o güzel porselene :) hop indirip hop kaldırabilirler.. Ay malım da ne kıymetliBende seviyorum, alacağım :) annemin günlük kullanımda bile elinde. Seviyor, bir sıkıntı da olmadı. Temiz kullanıyor.
Ama kalabalık misafire çıkarılır mı bilmiyorum. Herkes bizim gibi nazik davranmaz o güzel porselene :) hop indirip hop kaldırabilirler.. Ay malım da ne kıymetli
Gel sende porselen alBanada evlenirken hediye geldi 5 yılda 10 kere kullanmadım çaycı hastasiyim ben
Bizimkiler bir toplandı mı ordu gibiler ama :) hepside çaycı :)
Cuma günü bime gelecek diyorsun bir bakayım o zaman :) ben burada küçük boy porseleni 40 tl gördüm iyi mi sence? Küçük boy ama.
Ama kalabalık misafire çıkarılır mı bilmiyorum. Herkes bizim gibi nazik davranmaz o güzel porselene :) hop indirip hop kaldırabilirler.. Ay malım da ne kıymetli
Korkmaz mia aldım yeni daha çaydanlık sevmiyorum ben iki çaydanlık takımım var caycim bozukken mecbur kullandım ısıtma derdi var onunda tüp olmuş 85 lira bizde doğal gaz yok elektrik herşey dahil 80 lira geliyor bana tüpten daha cazip geliyor cayciGel sende porselen al
150 200 diyorsun :s oooov nettin sen yaa veremem ki o kadar ben :s ben mi yanlış gördüm acaba 40 tlÇıkarılır ya birşey olmaz. Bimdeki de emin değilim ama altı emaye üstü porselen olabilir onlar ucuz oluyor. Eğer alt üst ikisi de porselense fiyatı iyi. Çünkü genelde orta boyları falan 150-200 oluyor.
Misafire çıkarılır hatta şık olduğu için sadece misafire bile kullanılabilir :)))
O vakit seni semaver paklar benceBizimkiler bir toplandı mı ordu gibiler ama :) hepside çaycı :)
Semaveri napayım bacım ben sevimli şirin şirin pamuk prensesten hallice bir çaydanlık istiyorum :) koycam onu karşıma hem ona bardak koycam hem kendimeO vakit seni semaver paklar bence
150 200 diyorsun :s oooov nettin sen yaa veremem ki o kadar ben :s ben mi yanlış gördüm acaba 40 tl
katiliyorum komple porselen cok daha şık duruyor digeri toplama malzeme gibi. temiz kullanırsanız uzun yillar gecirir sizinle benimki 4 yillik misafire çıkartirim hâlâ ilk gunku gibi.Hmm anladım. Görsellik olarak komple porselen daha güzel duruyor ama.. Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?