Porselen çaydanlık

Anladim canim.. Şimdilik benim için çok gerekli değil :) porselen de gözüm var

Bende seviyorum, alacağım :) annemin günlük kullanımda bile elinde. Seviyor, bir sıkıntı da olmadı. Temiz kullanıyor.
Ama kalabalık misafire çıkarılır mı bilmiyorum. Herkes bizim gibi nazik davranmaz o güzel porselene :) hop indirip hop kaldırabilirler.. Ay malım da ne kıymetli

Cuma günü bime gelecek diyorsun bir bakayım o zaman :) ben burada küçük boy porseleni 40 tl gördüm iyi mi sence? Küçük boy ama.

Ama kalabalık misafire çıkarılır mı bilmiyorum. Herkes bizim gibi nazik davranmaz o güzel porselene :) hop indirip hop kaldırabilirler.. Ay malım da ne kıymetli

Çıkarılır ya birşey olmaz. Bimdeki de emin değilim ama altı emaye üstü porselen olabilir onlar ucuz oluyor. Eğer alt üst ikisi de porselense fiyatı iyi. Çünkü genelde orta boyları falan 150-200 oluyor.

Misafire çıkarılır hatta şık olduğu için sadece misafire bile kullanılabilir :)))

Gel sende porselen al
Korkmaz mia aldım yeni daha çaydanlık sevmiyorum ben iki çaydanlık takımım var caycim bozukken mecbur kullandım ısıtma derdi var onunda tüp olmuş 85 lira bizde doğal gaz yok elektrik herşey dahil 80 lira geliyor bana tüpten daha cazip geliyor cayci

150 200 diyorsun :s oooov nettin sen yaa veremem ki o kadar ben :s ben mi yanlış gördüm acaba 40 tl

Hmm anladım. Görsellik olarak komple porselen daha güzel duruyor ama.. Bilemedim.
katiliyorum komple porselen cok daha şık duruyor digeri toplama malzeme gibi. temiz kullanırsanız uzun yillar gecirir sizinle benimki 4 yillik misafire çıkartirim hâlâ ilk gunku gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…