Porselen çaydanlık

Sevgili konu sahibi :)

Porselen çaydanlık almaya gittik, ama bunu daha çok beğenip aldık. Sana da göstermek istedim.

Kızlar sizce bu iki çaydanlıktan hangisi daha güzel :) ben pembe hastasıyım mutlaka pembe olmalı. Önce üstte ki güllü modeli çok beğenmiştim ama dikkatli bakınca o mercan rengiymiş.. Yine de gülleri hatrına bir şans versem mi diye düşünüyorum.. Ama diğeri tam istediğim pembeden :)) oda çok tatlı çok şirinn ♡ sizce hangisi?

@tuzsuz_ruh , msf2407 , Kova hatunu , Denas14__ , Ashie

Etiketlemediğim arkadaşların fikirlerini de merak ediyorum :)

Merhaba canim..
Mutfağının genel tarzina gore değişir esasen, günlük kullanacaksan surekli ocak üstünde duracaksa ve klasik bir mutfagin varsa birinci. sahsi beğenim ikinci cok hosuma gitti. birincideki alt rengi pek sevemedim ve gül benim tarzim değil.

Mutfağım mor ve beyaz olacak taşınacağm evde. Ama ben pembe sevdiğim için pembe çaydanlk istiyorum. Çöp kutumu patates soğanlığımı, kepçelerimi pembe alıp tamamlamak istiyorum :) aslında tatlı bir mutfagm olacak klasik değilde :) ilkinin alt rengi pembe değilmiş evet.. İkinci diyorsun yani..

evet ikinci cok daha hos duruyor. diger esyalarla da uyumu tamamlarsin.

Bak mutfak böyle olacak Denas14__ alt dolaplar mürdüm rengi üst dolaplar beyaz. Sence pembe çöp kutusu falan istediğim diğer her şey pembe olursa boğmaz dimi? Yani pembe istiyorum. Ama mantığım en azından patates soğanlık çöp kutusu beyaz olmalı diyor. Ben kurallara uymak istemiyorum ama :)) bir yandan demode görünmesini de istemiyorum

cok güzelmiş gule gule oturun..
hayir bence aksine açar.. pembe yakışır onun dışında açık tonlar da hos durur. daha ferah olur..

tezgahinda koyu renk ustunde ucuk pembe beyaz buz mavisi acik tonlar hep cok yakisir bence..

buarada artik uyumlu renkler demode farkli renkleri beraber kombinliyorlar salt kurallara karşı.

tezgahinda koyu renk ustunde ucuk pembe beyaz buz mavisi acik tonlar hep cok yakisir bence..

buarada artik uyumlu renkler demode farkli renkleri beraber kombinliyorlar salt kurallara karşı.
Dimii :)) ben böyle şeker pembe seviyorum :) fuşyadan gözüm kaydı biraz ama alabilirim belki :) mutluluk sebebi ya böyle şeyler :)

Bunlarda beğendiğim patates soğanlıklar Denas14__ tek kova olanlar iki bölmeli :)) çok mu sıktım seniii :) ama zevkli olduğunu düşünüyorum :) burcumun bir özelliği de kararsızlık olunca tabii şu hasır tutacaklı ikinci resim fena değil gibi :)) ama o mu yoksa krem rengi mi daha güzel olur acaba. Diğerleri nasıl sence? Sence çok mu çocuksu

Kuzummmm hayırlı olsun yeni evin ınsallahhhh güle güle oturun pembe alttaki çaydanlık hoş bence soğanlik ilk ve krem çok hoş onları beğendim muccukkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…