Teşekkür ederim canımÇok.harli ateşte kullanmamak kaydıyla porselen hor kullanacaksan emaye ama git elinle al bak.gorerek canim
Üstü cam altı emaye sanırım dimi? Teşekkür ederim :)Sevgili konu sahibi :)
Porselen çaydanlık almaya gittik, ama bunu daha çok beğenip aldık. Sana da göstermek istedim.
Eki Görüntüle 2014253
Üstü cam altı emaye sanırım dimi? Teşekkür ederim :)
Merhaba canim..Eki Görüntüle 2022832 Eki Görüntüle 2022833
Kızlar sizce bu iki çaydanlıktan hangisi daha güzel :) ben pembe hastasıyım mutlaka pembe olmalı. Önce üstte ki güllü modeli çok beğenmiştim ama dikkatli bakınca o mercan rengiymiş.. Yine de gülleri hatrına bir şans versem mi diye düşünüyorum.. Ama diğeri tam istediğim pembeden :)) oda çok tatlı çok şirinn ♡ sizce hangisi?
@tuzsuz_ruh ,msf2407 , Kova hatunu , Denas14__ , Ashie
Etiketlemediğim arkadaşların fikirlerini de merak ediyorum :)
Mutfağım mor ve beyaz olacak taşınacağm evde. Ama ben pembe sevdiğim için pembe çaydanlk istiyorum. Çöp kutumu patates soğanlığımı, kepçelerimi pembe alıp tamamlamak istiyorum :) aslında tatlı bir mutfagm olacak klasik değilde :) ilkinin alt rengi pembe değilmiş evet.. İkinci diyorsun yani..Merhaba canim..
Mutfağının genel tarzina gore değişir esasen, günlük kullanacaksan surekli ocak üstünde duracaksa ve klasik bir mutfagin varsa birinci. sahsi beğenim ikinci cok hosuma gitti. birincideki alt rengi pek sevemedim ve gül benim tarzim değil.
evet ikinci cok daha hos duruyor. diger esyalarla da uyumu tamamlarsin.Mutfağım mor ve beyaz olacak taşınacağm evde. Ama ben pembe sevdiğim için pembe çaydanlk istiyorum. Çöp kutumu patates soğanlığımı, kepçelerimi pembe alıp tamamlamak istiyorum :) aslında tatlı bir mutfagm olacak klasik değilde :) ilkinin alt rengi pembe değilmiş evet.. İkinci diyorsun yani..
cok güzelmiş gule gule oturun..Eki Görüntüle 2022895
Bak mutfak böyle olacakDenas14__ alt dolaplar mürdüm rengi üst dolaplar beyaz. Sence pembe çöp kutusu falan istediğim diğer her şey pembe olursa boğmaz dimi? Yani pembe istiyorum. Ama mantığım en azından patates soğanlık çöp kutusu beyaz olmalı diyor. Ben kurallara uymak istemiyorum ama :)) bir yandan demode görünmesini de istemiyorum
Öyle mii hımmm tamam canım teşekkürlerCanım bende güllü pek sevmiyorum bu tarz şeylerde. O yüzden alttaki
Çok mutlu oldumm o zaman teşekkür ederim :) Allah sana bundan çok daha güzel mutfaklar nasip etsin inşallah aminn ♡♡ :)cok güzelmiş gule gule oturun..
hayir bence aksine açar.. pembe yakışır onun dışında açık tonlar da hos durur. daha ferah olur..
Dimii :)) ben böyle şeker pembe seviyorum :) fuşyadan gözüm kaydı biraztezgahinda koyu renk ustunde ucuk pembe beyaz buz mavisi acik tonlar hep cok yakisir bence..
buarada artik uyumlu renkler demode farkli renkleri beraber kombinliyorlar salt kurallara karşı.
gönlüne gore sec al gule gule düzDimii :)) ben böyle şeker pembe seviyorum :) fuşyadan gözüm kaydı birazama alabilirim belki :) mutluluk sebebi ya böyle şeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?