Dün akşam fortmantodan terlik almak için kapağı açtım.terliklerin en altında ped gördüm.Annem bizde 1 haftalık.ona sordum ben bilmiyorum dedi zaten menopoza girdi.eşime sordum oda bilmiyorum dedi.ben de koymadım o zaman nerden geldi terliklerin altına o ped.
çantalarımda bulundururum acaba 8 yaşındaki kızım çantalarıma bakarken bulup terliklerin altına mı koydu.çantalarım biraz karışık ve ve içini eşim ve kızım bazen azaltıyorlar.markası benim kullandığım markadan
Belki saçma gelebilir konum ancak aklıma takıldı
Portmanto o"Kocanız siz yokken eve başka kadın getirdi, o da pedini düşürdü" ve "uzaylılar (ya da başka fantastik güçler) çantanızdaki pedi portmantoya ışınladı" (evet, bu arada o fortmanto değil yahu=) ihtimallerini bir kenara bırakıyor muyuz? O zaman bunu dert etme sebebiniz nedir, valla anlamadım. Bir ped oraya her türlü karışıklıkla gitmiş olabilir. Terliğe yapışmıştır, biri yerde bulmuş, oraya koymuş, unutmuştur, çantadan düşmüştür, kızınız taşımıştır. Benim ilgilimi çeken kısım, bir insana bunun hakkında konu açtıracak kadar dert gibi görünebilmesi kısmı. Nasıl oluyor o yav?
Ben Mahmut mu dedim kardeş? Niye yaptın bunu bana?Portmanto o
kiziniz oynarken koymus olabilir ya da cantanizdan farketmeden dusmustur. yada baska bi misafiriniz dusurdu belki de.Dün akşam fortmantodan terlik almak için kapağı açtım.terliklerin en altında ped gördüm.Annem bizde 1 haftalık.ona sordum ben bilmiyorum dedi zaten menopoza girdi.eşime sordum oda bilmiyorum dedi.ben de koymadım o zaman nerden geldi terliklerin altına o ped.
çantalarımda bulundururum acaba 8 yaşındaki kızım çantalarıma bakarken bulup terliklerin altına mı koydu.çantalarım biraz karışık ve ve içini eşim ve kızım bazen azaltıyorlar.markası benim kullandığım markadan
ben de sandım kullanılmış ped.olabilir yani düşmüştür çok düşünmeye gerek yok üzerineDün akşam fortmantodan terlik almak için kapağı açtım.terliklerin en altında ped gördüm.Annem bizde 1 haftalık.ona sordum ben bilmiyorum dedi zaten menopoza girdi.eşime sordum oda bilmiyorum dedi.ben de koymadım o zaman nerden geldi terliklerin altına o ped.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?