Portmantoda gördüğüm ped

Cep telefonumu buzdolabına koymuşum. Sizinkinin yanında komikliği kaçtı.

Yaa tüh ama neden konu acmadiniz olayı kaçırmışız yazın böyle şeyleri bunlar yabana atılacak şeyler değil arkadaşlar

Ben de gecen gün vestiyerde kızımın tokasini gördüm. Aklıma takildi, ben koymadim kim koydu acaba onu oraya

Yaa tüh ama neden konu acmadiniz olayı kaçırmışız yazın böyle şeyleri bunlar yabana atılacak şeyler değil arkadaşlar

Hikayenin başı da vardı aslında

Evde kediyi kaybettik

Aradık aradık dolap Çekmece her yere baktık

Tüm cam önleri balkon vs

Kedi bu süreçte koltukta yatıyormuş

Hem ben hem oğlum kedinin yattığı koltuğun arkasındaki camın önüne baktık vs

İşte o arada da elindeki karnabaharı kaybetmişim

Huni lazım bana diye annemi aradım delirdim ben şeklinde

Bu arada hunili kedi resmi de koyayım şuraya

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 21

Yok canım estağfurullah

Çok iyi yaa hem koltuktaki kediyi koltuğun arkasında ara hemde karnıbahari o anda kaybet bunları yazmiyosunuz BDV hep kasvet hep kasvet bakın ne güzel geyik oldu

benim evimden nerelerden bisey cikiyor kizim sagolsun herseyin yerini degistiriyor

Koltuk örtülerini kaldırmıştım bir ay nereye koyduğumu bulamadım abartısız nereye koydum diye ayakta durup düşündüğümü hatırlıyorum alakasız yerde bulupta neden burası diye düşünmedim bir anlık dalginlik

yok saç yok ped . Adam aldatsa rahatlayacak mısın bu nedir arkadaş . Her şeyde bir bit yeniği arıyorsunuz ve emin bile değilsiniz. Bir ilişkinizi salın artık , bu kadar şüphe ve takıntı hiç iyi değil.

ben de bu yüzden kullanılıyor sanıyordum

kardeşim 7-8 yaşındayken pedleri tuvalet dolabını kurcalayıp görmüş, mendil/ıslak mendil zannetmiş.bir gün misafir varken annem x mutfaktan peçete getirir misin dediğinde ulu orta misafirlere getirmişti ikram ediyodu
konunuz içinse öküz altında buzağı aramaya gerek yok diyorum.

Tabi ki sizin :)

Ya 4 yaşındaki kızım gördü pedlerimi, normalde her şeyi basitleştirip anlatırım ama regliyi anlatmak biraz vahşi ve zamansız geldi. Islak mendil dedim, geçtim. Şunu okuyunca bir ürperdim. Dolabı kilitleyeyim bari.

Ooo ben evde neleri nerelerde buluyorum. Evde çocuk varsa herşeyi kafasına göre başka yere koyabilir kafaya takmayın

Gelen misafirlerin paltolarını ve çantalarını oraya koyuyorsanız onlardan düşmüş olabilir.

Kızınız oynamıştır. Bna aksi bir durum gibi gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…