Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hperi canım listeyi sen yaparsın dimi?

Offf sen kendini böyle daha iyi hissedeceksen elden birşey gelmez ne diyelim ki,ama ara sıra haberdar et bizi canım olur mu??? Kendine de dikkat et. Listeyi de inşallah beceririm,elimden geleni yaparım...
:gitme: :gitme: :gitme:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evt 10 günü bebek için çalışırım olmassa zevkine...şey gibi oldu.hanım suyu ocağa koy olursa banyo olmazsa çay demleriz:roflol::roflol:[/QUOTE]

kız ılahı ne dıyım sana laelaelaelaelae:1hug:

kızlar ben cıkıyorum aslında sohbetı bırakıp gıtmek hıc ıstemıyom ama yeter sabah 8 den berı burdayım gıdıyom hoscakalınnn arada ugrarım ben yıne.......kaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

Offf sen kendini böyle daha iyi hissedeceksen elden birşey gelmez ne diyelim ki,ama ara sıra haberdar et bizi canım olur mu??? Kendine de dikkat et. Listeyi de inşallah beceririm,elimden geleni yaparım...
:gitme: :gitme: :gitme:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet uğrarım ara ara.sizde kendinize iyi bakın

kız ılahı ne dıyım sana laelaelaelaelae:1hug:

sizi güldürdüğsem ne mutlukaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

kız guldum ınankı kasıklarım sancılı sancılı guldummm..kemal sunal geldı aklıma nazo oca suyu koy gelıyommm hemen adıle nasıtte bunlar işleini yapmasınlar dıye kamal sunalın kucagında uyuyorduu delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X