Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sizi güldürdüğsem ne mutlukaydirigubbakcemile3

kız guldum ınankı kasıklarım sancılı sancılı guldummm..kemal sunal geldı aklıma nazo oca suyu koy gelıyommm hemen adıle nasıtte bunlar işleini yapmasınlar dıye kamal sunalın kucagında uyuyorduu delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

delikafaduldendelikafadulden evet evet

burda moral bozmak yok herkesin moralini düzeltmek var tamammı kızlar :teytey::teytey:

Bu ay eşimle çok konuştuk karar aldık düşünmek, moral bozmak, sıkıntı yapmak yok diye bende zaten o yüzden nete girmiyordum yani şu pc nin başına oturunca hep aynı şeyi yapıyorum sürekli bir araştırma içindeyim bebek için...

burda moral bozmak yok herkesin moralini düzeltmek var tamammı kızlar :teytey::teytey:

evet cok haklısın uzulmek yok burda ne olursa olsunn hayat bızım için devam edıyor ıyı yada kotuu ama burda pozıtıf olucazz bunun için burdayız hepımız degılmı kızlarrr:lepi::lepi:

Bu ay günde 2 klomen kullandım iki gün once kontrole gittim yine iki tane yumurtam oluşmuş. Biri 17 biri 25 mm kendi doktorum yurtdışına çkmış başka doktora gittim, pek açıklama yapmadı yani gün vermedi çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi bu ay kafamıza gre takılıyoruz dua edin bana kızlar :asigim:

kııııızlar merhaba nasılsınız? ben bi yemek yiyip geçmişi okuyup geleyim. gerçi bugün çok işim var anneme gitcem kuaföre gitcem ama akşamüstü kesin burdayımkaydirigubbakcemile3

Back
X