ana kız bunlar kardeşmi yoksa aynı ananesi de bunun öyle ölmeden göreyim buda olcak olcak diyo kaydirigubbakcemile3 allah bilir diyo
sen sistemli çalışma allaha bırak kaydirigubbakcemile3guclubacismileguclubacismile
kayınvalidem sormuyo zorlamıyoda
hakkaten çok komik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim kayınvaldemde karışmaz etmez melek gibidir..
ama anneannesi habire dua eder durur bizim için..canım çok severim onuda ben..
hayırlı cumalar herkese dicektim ki kimse kalmamış herkes nerde kibilmiyorumkismile
hayırlı cumalar herkese dicektim ki kimse kalmamış herkes nerde kibilmiyorumkismile
iyiyim handancım. dün antalyadaydık yine. noter olayını hallettik nihayet. üzerime alabildik arabanın satışını. sen nasılsın görüşmeyeli?hoşgeldin canım hayırlı cumalar,nasılsın?
nasılsın sevgi? niye kimseler yok. dünde pek tadı yokmuş heralde geçmişe baktım da biraz.
havalardandır belkide insanın konuşası yazası bile gelmiyor bu sıcaklarda. bu arada ben bu kan sayımı ile ilgili sonuçları yanımda getirdim. neresine bakıcaz onun bi sürü şey yazıyor çok karışık.iyiyim canım saol sen nasılsın?bu aralar kimse takılmıyor topiğe niyeyse anlamadım vardır mutlaka işleri diye düşünüyorum
iyiyim handancım. dün antalyadaydık yine. noter olayını hallettik nihayet. üzerime alabildik arabanın satışını. sen nasılsın görüşmeyeli?
iyiyim canım saol sen nasılsın?bu aralar kimse takılmıyor topiğe niyeyse anlamadım vardır mutlaka işleri diye düşünüyorum
havalardandır belkide insanın konuşası yazası bile gelmiyor bu sıcaklarda. bu arada ben bu kan sayımı ile ilgili sonuçları yanımda getirdim. neresine bakıcaz onun bi sürü şey yazıyor çok karışık.
havalardandır belkide insanın konuşası yazası bile gelmiyor bu sıcaklarda. bu arada ben bu kan sayımı ile ilgili sonuçları yanımda getirdim. neresine bakıcaz onun bi sürü şey yazıyor çok karışık.
alüüüüüüüvvv biz burda neciyiz yav başka bi sayfaya baktık diye hemen bizi unutuyon heeebabu+, darkangellove58+, hperi+
mrb arkadaşlar bugün nasılsınsınız bakalım :))
babu+, darkangellove58+, hperi+
inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canımcım. muhtemelen ense kalınlığına bakacaktır ve kan testi isteyecektir. umarım hepsi çok iyi geçer 1 hafta sonra falan da ben gidicem inşallah.merhaba kızlar....sabah girdim sonra cıkmak zorunda kaldım bugun son iş günüm izne ayrılcam yaaa ska gbi yani görseniz canım cıkıyo...öyle olmadık işler oldu ki işyerimde anlatamam....şans işte...iki saat sonra cıkcam doktora gidicem, onun gerginliği de vardı bi de üstüne işler ölüyorum vallaa strestennn...tüm bu sebeplerle giremiyorum şekerler kusura bakmayın...doktor sonrası gireiblirsem yazarım sonucları size...umarım iyi haberler alırım...dua edin bize teyzeleriii...
sizler nasılsınızzz?? geçmişi de okuyamadım pek??
merhaba kızlar....sabah girdim sonra cıkmak zorunda kaldım bugun son iş günüm izne ayrılcam yaaa ska gbi yani görseniz canım cıkıyo...öyle olmadık işler oldu ki işyerimde anlatamam....şans işte...iki saat sonra cıkcam doktora gidicem, onun gerginliği de vardı bi de üstüne işler ölüyorum vallaa strestennn...tüm bu sebeplerle giremiyorum şekerler kusura bakmayın...doktor sonrası gireiblirsem yazarım sonucları size...umarım iyi haberler alırım...dua edin bize teyzeleriii...
saol canım iyiyiz sen nasılsınbabu+, darkangellove58+, hperi+
dualarımız seninle ve yiğenimizle canım çokta yorma kendini dikkat etmerhaba kızlar....sabah girdim sonra cıkmak zorunda kaldım bugun son iş günüm izne ayrılcam yaaa ska gbi yani görseniz canım cıkıyo...öyle olmadık işler oldu ki işyerimde anlatamam....şans işte...iki saat sonra cıkcam doktora gidicem, onun gerginliği de vardı bi de üstüne işler ölüyorum vallaa strestennn...tüm bu sebeplerle giremiyorum şekerler kusura bakmayın...doktor sonrası gireiblirsem yazarım sonucları size...umarım iyi haberler alırım...dua edin bize teyzeleriii...
valla bende bilmiyorum onu canımya kan sayımı sonucun kaç diolar bilmiyorum bana bişe sölemediler. bende kağıtları yanımda getirdim ki bakayım diye. ama hangi değerler olduğunu bilmiyorum öle bi sorun var. yanında ne yazacak onu bilmiyorum yani.
afiyet olsun tatlımkızlar ben yemek yiyip geliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?