selam canım hoşgeldin
yorgun ve uykusuz
kan sayımı yaptıracağım,sanırım kansızlığım arttı yine,saçlarım dökülüyor ve yorgun hissediyorum kendimi..demir hapı içicem sanırım yine kafamçokkarıştı
sen nasılsın?
canım benimde saçlarım çok dökülüyor yorgunum halsizim acaba bendedemi kansızlık var bendemi test yaptırsam
selam kızlarr ,,nasılsınız?dün giremedim misafirim gelicekti vaktim olmadı :))
var mı gelişme,kubi den falan haber var mı?
sen zaten yaptırıcaksın canım,doktorunun istemesi lazım,eğer eksiklik varsa mutlaka takviye edilmeli..bebek için önemli çünkü.Annem bana hamileyken hep kan iğneleri olmuş mesela..
dün girmedin bişeyde kaybetmedin canım kimse yoktu zaten neyse biz iyiyiz sen nasılsın
kubiden haber yok sonucum negatif dedi gitti ve bidaha gelmedi
anladım canım ay sonunda gidicem doktora o zaman yapar testleri yapmazsa söyler yaptırırım kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım ama bu sıcaklar beni mahvettii..bugün ayrı bi sıcak var..:bbo:
canım sen sağlık ocağına kaydını yaptır onlar düzenli takip edecekler seni...her ay kan testi yapıp her türlü değerini kontrol ederler... ben tatil dönüşü yaptırcam artık kaydımı...gebeliği ilk öğrendiğimde bütün testleri yaptırmıstım bi sıkıntı yoktu...sadece kansızlık var biraz...değerlerim alt sınırda...su an için sorun olmuyo ama ileriki aylarda artması lazım...o yüzden kan ilacı falan verirler sanırım...
anladım canım tamam yaptıracam zatende şu işlerim biraz azalsın diye bekliyorum
canım benimde saçlarım çok dökülüyor yorgunum halsizim acaba bendedemi kansızlık var bendemi test yaptırsam
sen zaten yaptırıcaksın canım,doktorunun istemesi lazım,eğer eksiklik varsa mutlaka takviye edilmeli..bebek için önemli çünkü.Annem bana hamileyken hep kan iğneleri olmuş mesela..
canım sen sağlık ocağına kaydını yaptır onlar düzenli takip edecekler seni...her ay kan testi yapıp her türlü değerini kontrol ederler... ben tatil dönüşü yaptırcam artık kaydımı...gebeliği ilk öğrendiğimde bütün testleri yaptırmıstım bi sıkıntı yoktu...sadece kansızlık var biraz...değerlerim alt sınırda...su an için sorun olmuyo ama ileriki aylarda artması lazım...o yüzden kan ilacı falan verirler sanırım...
azaldığı oluyo mu ki canımmmkaydirigubbakcemile3
slm sekerler nasılsınız keyifler nasılllllllllllllllllllllllllllllll
herkese hayırlı cumalar
Sanada hayırlı cumalar canım hoşgeldinherkese hayırlı cumalar
selam kızlarr ,,nasılsınız?dün giremedim misafirim gelicekti vaktim olmadı :))
var mı gelişme,kubi den falan haber var mı?
anladım canım ay sonunda gidicem doktora o zaman yapar testleri yapmazsa söyler yaptırırım kaydirigubbakcemile3
azaldığı oluyo mu ki canımmmkaydirigubbakcemile3
herkese hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar canım, foto çok şeker opuyorumnanaktan
Sanada hayırlı cumalar canım hoşgeldin
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?