Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyidir canım senden naber saçlarına zeytin yağı kullanıyomusun tabi önce kanına baktır benim kanın normal oldğnu öğrendikten sonra başlamıştım hala bi şikayetim yokbayanssulusmile

ben sağlık ocağına kayıt yaptırdığımda gerekli testleri yaptılar. elime bi kağıt verdiler bunu kaybetme ve bugün gel dediler. üzerinde 2 eylül günü sabah geliniz yazıyordu. 5 tane falan aşımız var onları takip edecekler. belki gittiğimde birini vururlar.

kızlar ua nerde? KUBI nerde ??? merak ediyorum eyvahedigeldismile

ua tanımıyorum ama çok üzüldüm onun adına Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize bütün inananlara ...
kubiyi bende çok merak ediyrm dün bi ara gelmişti galiba tamda bakamadım geçmişe:1closedeyes:

bende ilk fırsatta yaptırıyım kaydımı sağlık ocağına

iyidir canım senden naber saçlarına zeytin yağı kullanıyomusun tabi önce kanına baktır benim kanın normal oldğnu öğrendikten sonra başlamıştım hala bi şikayetim yokbayanssulusmile

yok kullanmıyorum,ibrahim saraçoğlunun lavanta kürü var saç dökülmesi için ona başladım,2 kere yaptım daha bakalım etkisi yok henüz..ama kan tahlili şart yaptıracağım en kısa zamanda.

kızlar ua nerde? KUBI nerde ??? merak ediyorum eyvahedigeldismile

ua herhalde kürtaj oldu,dinleniyor,ilk fırsatta haber verir..listedende silemiyorum yaa,elim varmıyor ne yapacağız?

sekerler ben cıkıyorum yavas yavas...işleri bitireyim de gideyim artıkk...kendinize cok iyi bakın...fırsat buldukca girmeye calısırım...giremezsem bayramdan sonra görüşürüz artık...şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorummm....beni özleyinnn...ben sizleri çoook özleyeceğimmmopuyorumnanaktan

görüşürüz. iyi tatiller. bizleri sakın unutma kendine de bebişe de iyi bakopuyorumnanaktan

ayyy canım benim,iyi tatiller..iyi bayramlar..
vallahi özledim bile şimdiden :1hug:
bebişi biraz büyüt gel kaydirigubbakcemile3
Kendine çok çok iyi bak canım öpüyorum opuyorumnanaktan

yok kullanmıyorum,ibrahim saraçoğlunun lavanta kürü var saç dökülmesi için ona başladım,2 kere yaptım daha bakalım etkisi yok henüz..ama kan tahlili şart yaptıracağım en kısa zamanda.
şampuanın içine bepanten bemix ve evigen anpül kırabilirsin oda çok etkili ama hamilelik durumunda doktora sormakta fayda var. benim aşılamam eylüle kaldı ben hemen aldım eczaneden

kendine ve bebişine çok çok iyi bak canım bol bol dinlen keyfini çıkar tatilin ama bizleride unutma habersiz bırakma kocaman öpüyorum seni

ayyy canım benim,iyi tatiller..iyi bayramlar..
vallahi özledim bile şimdiden :1hug:
bebişi biraz büyüt gel kaydirigubbakcemile3
Kendine çok çok iyi bak canım öpüyorum opuyorumnanaktan

sen de kendine iyi bak cnaımm...inşallah büyür sağlıkla teyzesiii....:1hugpuyorumnanaktan

kzılar ovulasyon testim belirginleşti yumurtluyorum kaydirigubbakcemile3

ay hamıle gibi sevidnirk oldum valla yumurtladığını görmesi hoş bişey kaydirigubbakcemile3

11 . günüm bugün bal tarçın için tşk ederim sanırım faydası oldu
hele yakının oda ii geldi bence opuyorumnanaktan

şampuanın içine bepanten bemix ve evigen anpül kırabilirsin oda çok etkili ama hamilelik durumunda doktora sormakta fayda var. benim aşılamam eylüle kaldı ben hemen aldım eczaneden

yaa evet oda olabilir aslında,bakalım bu ayda bizimki gelmediyse alıp denerim canım sağol.

ay hadi bakalım hayırlısı. inşallah çift çizgiyi de görürüz artık:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…