Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar sıze bısı sorcam.ben 25 gunde adet oluyorum ama yumurtam gec catlıyor yanı 18. gunde .bu hamıle kalmamı engeller mı

slm kızlar sıze bısı sorcam.ben 25 gunde adet oluyorum ama yumurtam gec catlıyor yanı 18. gunde .bu hamıle kalmamı engeller mı

canım sadece ben varım sanırım
benimde bilgim yok ama çatlıyomuş sonuçta neden engellesinki
bende 25günde bir adet oluyorum ama ne zamn çatladğına baktırmadım
üzgünüm yardımcı olamıcam

iyiyim saol. dün geceden beri sağ kasığımda bi ağrı var ama panik yapmak istemiyorum. ağrı her zaman olur di mi nolcak?

valla hiç bilmiyorum canım ama iltihap olanların hamilelikte ağrısı olduğunu biliyorum
banada nasıl geliyo biliyomusun
hamileler adet olmuyoya hani adet günleri geldiğinde ağrıları oluyodur gibi geliyo
öylemi adet günlerindemisin yoksaboshayallersmile

slm kızlar. bugün adeditim geçikeli3 gün oldu sabah tes yaptım negatif çıktı. daha adette olamadım

canım senin adetin düzenlimiydi herzamn ins.bebiş vardır ama çokta kaptırma herkesin gecikti bu ay
zaten sende benim gibi umutlu değilmişsin bu aydan:1no2::1rolleyes:

adet günüme daha var ama olabilir ya üşütmüşte olabilirim heralde. allah korusun kan leke bişey olmadıktan sonra panik yapmaya gerek yoktur heralde.bende genelde 10-11 arası kalkıyorum ramazan sebebiyle eşim oruç tuttuğu için kahvaltı hazırlamıyorum ya. bu sabah 10 da kalktım. ramazan bitince yine saat 8 dedi mi deniz ayaktamafoldumben

denizcim şekerim benim biraz işim var
seninde müşt.geldi galiba ara ara gelir bakarım yakalarsak birbirimizi yazışırız
burda dürtülüyomuşya nasıl oluyo acaba ay dürtsek birbirimizi de haberimiz olsa

bende gittin sandım
ah kuzuuummm senin dükkana gitmen şartmı canımbilmiyorumkismile

bende gittin sandım
ah kuzuuummm senin dükkana gitmen şartmı canımbilmiyorumkismile
yok dükkana gitmiyorum. kalkıp ona kahvaltı hazırlıyorum. bi dahada uykum açılıyo uyuyamıyorum. kalkıp ev işi yapıyorum öğlene kadar. öğleden sonra geliyorum ki eşimde dışarıda yapılacak işleri yapabiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…