Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Kızlarrrr bende çıkıyorum,yola koyulma vakti..Yarın sabah görüşürüz..Hepinizi öpüyorum..
:1hug:

e görmemişim sabahtan beri sölesene mesaj attım diye. yav sabahtan beri ben kimseyle konuşmadım ki zaten. geldim bugün çok işim var akşamüstü gelirim deyip çıktım. hatta ev işi yapma meselesinde bu laf bana mı geliyo demişin ona bile cevap veremedim aceleden. eşim hadi hadi deyip duruyodu tepemde anneme bırakmak için. yoksa biz bu sitenin bekçisiyiz seninle hiç konuşmamak olur mu arkadişimolumunekankayizsmile

Şeniz canım ben sana takılıyom küsermiyim sana hiçŞeniz senden sonra bende çıktım öğlen sen gelmeden 10dk.öncede gelmiştim bende yoktum bugün...Şeniz

slmmm kızlarrr dün hiç giremedim görüşemedikk keyifler nasılll??
bugünde vaktim olursa giricem günüm var baya kalabalık olucaz herkes gittikten sonra burda olursanız görüşürüzz...
öpüyorumm hepiniziii :)

Son düzenleme:
betus sen test yaptırcakdın dımı yanlıs hatırlamıyorum ınsallah yaa yoksa baskasımıydı bak kafam karıstı sımdıCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…