• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hperıyı kızdırdıkeyvahedigeldismile

anammmmm umutsuz olmak yok diyon bi de dövüyon şiddet var bu topiktee :dilcikar:
şikayet etcem alsanaalsanasmile:roflol:

iyiliğiniz için dövüyorum,aklınız başınıza gelsin diye kaydirigubbakcemile3
gerçekten ne zamanki o iç huzura ereceksiniz,hamile kalacaksınız.Bu kadar endişe etmeyin,oluruna bırakın.
Bakalımm bu ay göreceğiz ben kobayım hihoyyyt kendim üzerinde bu stratejiyi test ediyorum.

o bebişlerin mis kokusu varya hımm nasıl güzel oluyo hele annesine nasıl geliyodur o koku allah bilir..

evet ya dün bi yakınımız doğum yaptı hastaneye gitmişken yanına uğradım küçücük bişey çok tatlıydı ya o kadar imrendimki melekler gibi uyuyodu :emir_bebek: sonra negatif sonucumu öğrendim o kadar imrendim olmazki ama pozitif çıkacaktı:delphin:

ben günaydın yazdım kimse görmedi busecanı sordum bişi varmı diye:umursamaz:

:teytey::teytey: o zaman bu karamsarlıktan kurtulalım haydi :teytey::teytey:

kurtulalım eveeeetttt bebıslerımız gelceekkkk:emir_bebek: onları kokluycazzz:emir_bebek: popuslarını ısırcazzzz:emir_bebek: ılk anne deyıslerını duycazzzz:emir_bebek: hepımız butun bunları yasıycaz hayatta neye ınanırsak onu yasarız bence boyle ınanalımkı yasayalım

kurtulalım eveeeetttt bebıslerımız gelceekkkk:emir_bebek: onları kokluycazzz:emir_bebek: popuslarını ısırcazzzz:emir_bebek: ılk anne deyıslerını duycazzzz:emir_bebek: hepımız butun bunları yasıycaz hayatta neye ınanırsak onu yasarız bence boyle ınanalımkı yasayalım

haklısın canım:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

günaydın
herkesin kandili mübarek olsun
kolları bebeklerle dolsun inşaallaha.s.

kızlar ben duşa gircem sonrada okul için hazırlancam vakit kalırsa gelirim yine
hepinize ii sohbetler..grş..

zemuszemuszemuszemus:sm_cool::teytey::teytey::dance:

Back
X