Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

nalaaannn dogum gunun kutlu olsun dogun gununmus sanırım dımı?

ben geldımmmmmmmmm kızlar netımde sorun var ıdare edın benı bugun gec yaza bılırımm

idareeee edememm anneee idareee edememmm annee :roflol: :roflol: ayy aklıma o çocuk geldi öyle bir video vardı hatırlıyomusunuz? :roflol:

topiğinizi yeni gördüm.yazmadan geçemeyeceğim
Allah hepiniz;hayırlı,sağlıklı evlatlar versin
analı,babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşlaropuyorumnanaktan

ınsallah saol canım alah herkese nasıp etsın

idareeee edememm anneee idareee edememmm annee :roflol: :roflol: ayy aklıma o çocuk geldi öyle bir video vardı hatırlıyomusunuz? :roflol:

su pc de oyun oynayan kız cocugu degılmıydı o eger oysa ben ona kopmustum ya nasıl bıseydı o oyle anne ayrı bı olaydı zatenkaydirigubbakcemile3

kız hatırladım valla nasıl kızıyo annesıneee yazıkkkalkisalkisalkis

Hoşgeldin,Amin inşallah Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin.. a.s.

su pc de oyun oynayan kız cocugu degılmıydı o eger oysa ben ona kopmustum ya nasıl bıseydı o oyle anne ayrı bı olaydı zatenkaydirigubbakcemile3

yok erkek cocugu bu sen baskasıyla karıstırdın canımmm arabanın yanında annesınden bısey ıstıyo annesıde ıdare etceksın bunla dıyo oda baslıyor
ıdare edemem anne ıdare edemem dıye delikafaduldendelikafadulden

yok bu o diil,o da ayrı bir olaydı evet.Bu başka,yaz internete çıkıyo videosu hemen

:roflol: psikopat :roflol:

evet canım doğum günüm bugün bir yaş daha gittisenağlama
27 oldumm ama bu yıl bebişim gelecek inş.o yüzden üzülmüyorum hiç sositososito

aaa ne demek 1 yas daha gıttı her yasın ayrı bı guzellıgı var ole deme ınsallah bebısın gelır bu sene daha bı ayrı guzellıgı olur bu yasın.

merak ettım bak hıc gormedım o vıdeoyu du bı bakıyım

kızlar bu ınetrenettekı hesaplayıcılara gore yumurtlama gunlerınızı belırlıyomusunuz?

benım 2.hamılelıgımde tutmustu eger bu seferde tutarsa rısklı gunler bugun yarın obur gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…