Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar eşim diyoki olmuşken ikiz olsun bidaha uğraşmayalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he valla ama o da zor hem karnında taşıması hem doğurması hem bakması, aynı anda 2 bebek offf .. :bbo:

he valla ama o da zor hem karnında taşıması hem doğurması hem bakması, aynı anda 2 bebek offf .. :bbo:

bencede çok zor bence tek tek olsun bide çalışıyorum düşün yani ama arkadaş çevremdede bana hep ikizin olur inşallah diyolar anlakaydirigubbakcemile3şmış gibi en sonunda doğuracam ikiz

bencede çok zor bence tek tek olsun bide çalışıyorum düşün yani ama arkadaş çevremdede bana hep ikizin olur inşallah diyolar anlakaydirigubbakcemile3şmış gibi en sonunda doğuracam ikiz

Eh hayırlısı olsun inşallah,40 kere dersen olurmuş kaydirigubbakcemile3

tabloyu gördüm zemuszemus
bakalım merak ediyorum kimler hamile kalcak
çok soru sordum ama bişi daha sorcam burdakiler tedavi görüyormu yoksa tedavileri bırakmış kişilermi ben bıraktım tedaviyi kendiliğinden olmasını bekliyorum :kedi:

NALAAAAANNNN hoşgeldin canımmm,Doğum günün kutluuu olsunnnn,inşallah yeni yaşında dilediğin herşey gerçek olur.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım hoşbuldummmhihoyyyt
Çok teşekkür ederim umarım yeni yaşımda benim ve burdaki herkesin bebişi gelir inş.
Ben artık anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemus

Bu arada Regaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece herkese dua edicem allahım kabul eder inşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Gerçekten pozitif olanların hepsi hamile kalıcak yerimseniben
Ben hiçbir tedavi görmedim,eşimde de bende de bir sorun görünmüyor,ama 15 aydırda olmuyor kaydirigubbakcemile3

banada dua et banada banadahihoyyyt

seninde canım umarım yeni yaşın uğur getiriri sana ve bebişin olur

canlarım ben yemeğe gidiyorum grş

banada dua et banada banadahihoyyyt

ederim canım tabi neden etmiyim
Ben her akşam yasin ve kenzül arş duasını okuyorum derdi rabbi verdi dermanınıda o verecek buna çok inanıyorum ben hayırlısıyla hepimize bebişlerimizi gönderecek rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

seninde canım umarım yeni yaşın uğur getiriri sana ve bebişin olur

saol canım inşallahhhhhhhh kendime ne kadar istiyosam inanın burdaki tüm arkadaşlarımada o kadar istiyorum dua ediyorum
Sizde dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

sağol aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Aminn,Hayırlı kandiller canım,Allah kabul etsin dualarımızı :Saruboceq:

ben geldımmmmmmmmm kızlar netımde sorun var ıdare edın benı bugun gec yaza bılırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…